A sta si tacno radio s tim programom i koji je program sto si koristio.
Pozdrav svim forumasima i ljubiteljima motorole!!!
imam v975 skoro 2 meseca i jako sam zadovoljan telefonom, ali djavo mi nije dao mira. Sa nekim programcicima sam preko USB kabla cackao po meniju telefona i sada nemam unutrasnju kameru i podesavanja za internet. Tacnije kada udjem u Settings pa u WebAccess i kliknem na WebSession tel ne reaguje.Kada probam neku konekciju na net pise mi> Browser setup is incomplete... Ranije je sve radilo kao sat. Kada udjem u meni za kameru odem na Internal View, ono me vrati korak nazad u meni!!! pomoc!!! Da li je potrebno flesovati telefon ako neko ima neki savet molio bih ga da se javi..
Hvala unapred svima!!!!
Pozdrav!!
p.s. ako nekome trebaju jar igrice za ovaj mobtel neka se javi, imam ih dosta...![]()
A sta si tacno radio s tim programom i koji je program sto si koristio.
E Pa Tu I Jeste Problem. Koristio Sam Vise Programa Da Vidim Kako Rade, Kada Bih Znao Gde Sam Sta Iskljucio Vratio Bih Se Tu I Ukljucio Tu. Bio Je Neki Seem Editor, Ne Znam Tacno Koji Naziv. Mozes Li Mi Pomoci Oko Flesha@@@
nesto si najvjerovatnije ukljucio u meniju za kameru kad te uzbacuje..neki fail koji nemas predvidjenog u mma filovima si ti ukljucio to malo pregledaj a sto se tice wapa nesto od postvki si zeznuo a tu ti mi bas i ne mozemmo pomoc jel ne mozes kontaktirat sluzbu za korisnike da ti posalju nove postavke??Izvorno postao vladaar
Izvorno postao vladaar
Titlovi???
V550 nova sve difolt-e pa vise nije..enejblan java app,diliveri i spremanje sms-a na mob
Flex verzija:SE7479AXXQ506F
S/W Version:R376_G_OE.66.OER
Sigurno nije dobro koristio seem editor i nije dobro seemove ubacio u telefon! Zato mu ništa ne reagira. Samo treba naći backup seem-ove i to je to!
Pozdrav. Problem je sto nisam napravio backup seem-a.
E vidiš! Tu si se grdno zeznuo! Trebao si OBAVEZNO backupirati sve seemove, jer si trebao misliti ak nešt shebeš, da će teško biti naći flash za tvoju motorolu da je središ! Sad odi na howard forums ili na mobile files i traži sve te silne seemove! I štoviše, traži i flash, možda ga imaju!
evo, našao sam rješenje za tvoj problem!
Samo ti treba registracija i flash ti je tu! http://www.motomodders.net/default.aspx?tabid=154
R245_U_82.31.56I
Veliko hvala svima koji su mi pomogli a posebno GOGS-u!! nisam neki strucnjak u ovome ali ako nekome zatreba nesto mozda mogu pomoci. hvala jos jednom pa cu se javiti kad probam da fleshujem motorolu. Imam dosta nekih softwera, koji mislite da je najbolji za flesh?? pozdrav
Ja ti mislim da je ovo sad najnovije za tvoj! (mada nisam vidio ni jedan drugi flash, tak da...)
Bookmarks