odlicno![]()
...u naslovu je naziv programa koji je jako dobar za pretvaranje audio datoteka (pjesama, može i .mp3-ca) u datoteke za slušanje na mobu (posebno preporučljivo za melodije)... dolje ga možete skinut...
...naime, sve što je potrebno je pretvorit .mp3 file u .wav i zatim ga ovim programom konvertirat u .wav pogodan za reprodukciju na mobu... osobno sam ga iskušao (melodije na S65) i veoma sam zadovoljan, a najpreporučljivije je postavit frekv. ja 16 000 Hz...
...preporučujem...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 02-09-2005 u 19:37
odlicno![]()
maraschino - PTICICA
...hvala...
...i preporučio bi da se ovo zalijepi, jer se dosta traži takav program...
...eto, toliko od mene...
Zalijepljeno. Još jednom hvala na programu.
Kak da spremim attachmente s ovog foruma? Ne pali ni lijevi klik ni save as.
Zadnji uredio Sljaka : 31-08-2005 u 08:00 Razlog: upotreba neprimjerenih rijeci
...probaj sad...Izvorno postao domy_os
Sve radi ko sisa. Hvala!Izvorno postao Eminem
Ne kužim taj program!Pod input izaberem neku pjesmu u .wav formatu, a pod output napišem naziv konvertirane pjesme i izaberem direktorij u koji konvertira, kliknem na Convert, na trenutak se otvori dos prozor i sve ostane ostane kako je bilo tj. ne konvertira pjesmu!Molim za pomoć oko ovog programa.
PS. jeli tko uspio konvertirati neku pjesmu?
Hvala na odgovorima!
Da slučajno ne koristiš NTFS sustav datoteka? Ako koristiš FAT32 kod XP-a probaj pokrenut program u Compability modu.
Imam windows 98sei neznam kakav sustav koristim.Kako vi konvertirate pjesme u tom programu, možda nešto krivo radim?
Ja sam od prve uspio konvertirat...
Tebe ne može mučiti ovo gore napisano. W'98 koristi isključivo FAT32.Izvorno postao Ba®t
Možda sam dosadan ali što bi onda moglo bit?
zanima me samo dali se pjesma može smanjit više od toga kolika ona bude kada je convertiram?
Kako misliš smanjiti? Smanjiti vrijeme trajanja pjesme ili smanjiti njenu veličinu?
Izvorno postao Sljaka
smanjiti njenu veličinu tako da mi na mob stane što više pjesama a opet da se ne gubi na kvaliteti odnosno reprodukciji
...pa već je i ovako smanjena na dostatnu veličinu za .wav format... pa nije to .mp3 ili .ogg ...Izvorno postao m@te.o
Kako kaže Eminem nije to mp3. Dovoljno su male da ti ih stane dosta. Jedino ako si nezasitan u korištenju memorije onda bi trebao mobitel s ogromnom memorijskom karticom, ali to je već druga priča.
pa cx65 ima ful malo memorije i tu mi stane uvrh glave 5 pjesama...zato pitam
10MB malo memorije!? Pa nije ti Cx65 prenosni player nego mobitel. Tebi definitivno treba neki s memorijskom karticom i dvije tri rezervne kartice.
Izvorno postao Sljaka
LOLčina.... pa naravno da je 10 MB malo memorije..
ali dobro nema veze...
aj daj savjet kako pametno ispunit tih 10Mb...
...ček malo, pa ni valjda da na njega stavljaš cijele pjesme...Izvorno postao m@te.o
...ko prvo - zvuk je u klincu pa ne razumijem kako bi to netko mogao stalno slušat, uz to, veličina datoteke je velika (kao i što si sam rekao) tako da se ne isplati stavljat cijelu pjesmu...
...i drugo - pa imaš sad jeftinih mp3 playera pa si uzmi jedan, jer i najgori player ima bolji zvuk od tog na mobu...
Izvorno postao m@te.o
mislim da je sljaka djelomicno u pravu, jer taj mob nikako nije namjenjen da bude zamjena mp3 playeru, ali da je moglo biti jos nesto memorije viska - moglo je...
ali isto tako ne kuzim sto vi ocekujete? kupiti mobitel s tako malo memorije, bez mogucnosti prosirenja i cak bez podrske za reprodukciju takvih muzickih zapisa, pa onda ocekivati cudo???
malo vise paznje obratiti kod kupnje mobitela i znati sto se trazi od istog, pa nece biti ovakve muke...
maraschino - PTICICA
možeš ga proširit, 10MB->>14MB!![]()
Jel se moze konvertovana pjesma sa ovim programom koristiti na 6600 kao ringtone??
Bookmarks