Pa jel nemaju oba uređaja bluetooth?
Moja nečakinja ima E-800 sviđa joj se moje zvono(koje sam dobila sa D-500 u mp3 formatu)zanima me u kojem formatu da joj pošaljem MMS-om(jer nema kabel)da joj svira? Hvala![]()
Pa jel nemaju oba uređaja bluetooth?
..D500 ima ,ali E 800 nema.Izvorno postao GoGs
lili što si dobila d500 pa promjeni onda u profilu da ga imaš!!Izvorno postao lili
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Prijateljici moraš poslat u nekom drugom formatu,ne u mp3 jer ne podržava mp3,probaj u wav mono formatu ili amr!!![]()
![]()
ma još sebi nisam složila taj wav mono,tak da ni meni nesvira kao zvono.Hvala,znači amr.Izvorno postao silvano
![]()
Change the profile!!![]()
...ma nije dobila D500, nego .mp3 melodiju SA Samsunga D500, a ona još uvijek ima 3650...kužiš...Izvorno postao silvano
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tako je!Dobila sam sa D500 (u mp3)koji kod mene na 3650 neče svirat kao zvono(moram taj wav srediti)a mala ima e800(koji nema puno toga,al je ljep)i hoče to da joj pošaljem da joj zvoni.AAAHHH kaj češ!!!'Izvorno postao Eminem
..."lili", evo ti jedan konverter pa ga skini i probaj -> http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=196943#post196943 ...Izvorno postao lili
Hvala,skinula sam si to(za svaki slučaj)mada si rekao za Simens.Pošto mi je reinstaliran kompič nemam pol programa(mada sam ih presnimila na cd.neznam zakaj neče radit)al dobro ovo je u .rar(ni to nemam)tražila sam po forumu,ali očito slabo!BTW Hvala!!
(kak bi reki-svaka ti dala)
![]()
skinula sam si i imtoompg.,ali tamo nema amr. a ovaj od Eminema mi neče(još je na njemačk.)idem još malo kemijat.....buuuu
![]()
..."lili", otvori novu temu o ovome, jer smo duboko zašli u offtopic...Izvorno postao lili
Nikako u amr jer, amr nećeš ,moći staviti kao zvono, pretvaraj u mmfIzvorno postao lili
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Bookmarks