Ja sam za. Nije bilo problema s njim, a vidi se da zna dosta o tome.
Za
Protiv
Čuo sam se sa kinfom koji je rekao da je uskoro želio napustiti mjesto moda na Samsungovom podforumu te je igl izrazio želju preuzeti njegovo mjesto...pogledajte malo igl-ove postove vezane uz Samsung i odlučite da li bi ga htjeli za moderatora na Samsungovom podforumu...
Ja sam za![]()
Bom Chicka WahWah
Ja sam za. Nije bilo problema s njim, a vidi se da zna dosta o tome.
podrzavam![]()
iPhone 5s 16 GB
podržavam![]()
pa naravno da podržavam!!!!!!!!!!!!
i ja.........
.....cute but psycho.....
S obziom na to da je igl vrlo aktivan u Samsung podforumu, te da njegovi postovi doprinose kvaliteti navedenoga podforuma, moju podrsku ima!
za igl - a!
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Složio bih se s vašim mišljenjem
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
slažem se..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Bilo je i vrijeme da ga predložite. On je super i odlično se razumi u sve vrste mobtiela
slazem se.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Čini mi se da je još samo na Zappu da preuzme stvar jer mislim da ovdje nema dileme![]()
Bom Chicka WahWah
Ditto![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
žemo!!! :::::
Podržavam
Btw.zappane ima problem...netko je glasao kao ja ?!? Ja nisam glasao a piše vaš glas je već zabilježen pa pogledaj za šta je taj sa mog accounta glasao.Ako je za onda pusti,a ako je za ne onda briši i dodaj jedan za da !
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
Podržavam,nemam ništa protiv!![]()
![]()
podržvam samo naprijed![]()
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
nema beda,samo naprijed.
Ljudi pa ja ovo ne kužim...ako je već netko umjesto mene glasao pood mijim nickom za ne (oprostite na ovome...to mi je bio frend) ja ne kužim ovaj drugi glas za ne...pa zar taj tko je glasao za ne, nemože obrazložit zašto ne ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
pa ti obrazloži zašto si za....
mislim da ovo možemo zaključiti, podrška je iznenađujuće velika... igl, dobrodošao. za sva pitanja javiš se Phyto-u za početak dok se ne snađeš, i da se dogovorite oko suradnje, a vidimo se i u mod forumu ako gdje zapneš.
ovim se skida kinfa s mod dužnosti u samsungu, to je bio dio prijedloga. hvala kinfa za trud koji si uložio u samsung.
Bookmarks