Sta mislite raja hoce li SE ostati kako sad jest tj. pljuga ili ste optimisti i mislite da su u prolaznoj krizi ? Zasad od T68i koji je vec star mobitel i P800 koji je zvijer nisu napravili nista posteno ! komentari ??
Printable View
Sta mislite raja hoce li SE ostati kako sad jest tj. pljuga ili ste optimisti i mislite da su u prolaznoj krizi ? Zasad od T68i koji je vec star mobitel i P800 koji je zvijer nisu napravili nista posteno ! komentari ??
Ma samo prolazna kriza, možda su se sprdali do sada da bi napravili nešto dobro, npr Z1010.
Samo su isprobavali tržište(želje i potražnja),pomalo će krenuti na bolje kao što spurio kaže.:D
izgleda da su popizdili, prvo ona serija sapuna, onda p800 koji je ful dobar, ali nije mopbitel da ga jebeš nego je smartfoun, pa onda još i onaj Z1010 na koji možeš slobodno staviti natpis samsung i ekipa bi povjerovala...
ne znam koji je razlog svim ovim šaranjima i traženju nekog dizajna kada i ericssoni i sony uvijek bili lijepi mobiteli (uglavnom)...
nadam se da je to samo dok netko ne dobije otkaz, pa stvari krenu starim putevima:dunno: :wall:
Riba uvijek smrdi od glave. Trebaju sve rastjerati i u menadžmentu i u dizajnerskom odjelu i onda će sigurno sve krenuti kako treba. Za sada načisto ti nije jasno šta od njih moš očekivat...nema lajtmotiva ni ideje ni identiteta.
Živim za dan kad će im Nokia gledati u leđa.
Nokia REALLY sucks.
SE nisu ni u krizi! SE su najbolji!!!
ma kakva je ovo glupost? imaju samo 1 dobar i lijep mobitel šta bi trebali u stečaj da kažeš da su u krizi?
kakvu ti drogu uzimas ?= Citat =:
Poslao: whiteboy
SE nisu ni u krizi! SE su najbolji!!!
To je SE patriotizam i zatvaranje ociju...= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
kakvu ti drogu uzimas ?
No jel tko zna koji je SE proizvodjac mobitela po redu? Negdje treci ako se ne varam, poslije nokije i motorole... pa kako moze biti u krizi nesto sto je treci proizvodjac nekog proizvoda u svijetu... ma da su i peti na svijetu mislim da sasvim solidno stoje i zaradjuju sasvim solidne pare na nama...
1. Nokia - 37.2 %
2.Motorola - 17.3 %
3.Samsung - 9.8%
4.Siemens - 8.5 %
5.Sony Ericsson - 5.2 %
6.Ostali - 28.3 %
2Q 2002
Kao sto rekoh.. i da su peti odlicno je! Bolji su od "ostalih", npr. panasonica, alcatela, sagema...
Ma treba to gledat u stilu filozofije da je casa napola puna a ne napola prazna!
sta mislite hoce li SE ikad biti NO.1 ili nokija ostaje . . . ;D
Ma nokija je za siroke mase i mislim da ce ostati najprodavanija ali to ne znaci nista! Primjer: zna se da su ferrari, austin-martin, rolls i slicni auti najbolji, ali nisu za siroke mase i jasno je da nikad nece biti najprodavaniji, za razliku od clia, golfa, punta...
Ja tako volim gledati na SE i ostale... :D :D :D
ferrari i ostala kompanija nisu za široke mase zbog visoke cijene.što se tiče mobitela, SE također ima mobitele od najniže,pa do najviše klase.oču reć da SE može zauzet vodeće mjesto kod proizvođača upravo zbog te najniže klase koja je svima pristupna.al opet,velika prepreka mu je taj truli dizajn.(a mora se priznat i softver-spor je).ja sam isto ljubitelj SE-a,ali mislim da su jako loše počeli i polako počinjem gubit nadu u bolje sutra...:(
Ma znam ja sve to ali to ti je taj SE patriotizam. Meni je inace dizajn OK ali to je stvar ukusa, a procesori bi im stvarno trebali biti brzi.
a bar se slažemo oko jedne stvari.t200 mi recimo dobro izgleda,dok su mi t100 i t300 ružni.t68i je još uvijek ericssonov dizajn,tako da tu nemam o čemu pričat.a p800...to dobro izgleda.samo što mi je nepristupačan što se tiče cijene.
ma P800 je "ferrari", tu se ne zarađuje lova, njima treba jedan mobitel kao što je bio T10 da ima lijep design i brz software i da je relativno jeftin, da ga kupuju ljudi koji ne briju jako na mobitele... znaš koliko se još 628ica koristi kod nas... tu su pare :scool:
Pa imaju ga = T100, zar ne ?
e pa tu se može okrenut lova!
A sta mislite da je Z700 bio u prodaji jel bi SE imao malo vise od onih 5.2 % . . . meni je taj mob totalno luuud
mislim da bi imali puno vise šanse!mob je lud do jajca!;D
Eto da su njega izveli i stavili mu 4096 boja..... bilo bi najbolje, ali ovako.... teško im e, ali bit će bolje.... glavno da promjene dizajnere!!!
SE možda nikad neće prešišati Nokiu (što smatram nepravdom) ali definitivno radi žešće aparate. Još kad bi samo malo više vukli aparati na Ericssonov design (zadnjih Ericssonovih modela)........to bi bilo to.
Čitam na newsima pitanja tipa "Što uzeti - N7210 ili SE T68i" i većina odgovora upućuje na SE jer je ipak (mada stariji aparat) daleko bolji od Nokie.
Nokia tehnologijom stalno kaska za SE i tu ga neće nikad sustići,sjetite se recimo E R520s,prvi telefon s BlueTooth čipom,Nokia kasni skoro 2 godine s 6310 i malo više s 6310i a njen BT ne radi kako treba jer se ne može povezati s ničim drugim osim s BT headsetom i poslati kontakt na drugi mob,ostale mogućnosti (koje SE BT-aparati pružaju) zaboravi.
Da skratim,
NOKIA i dalje SUCKS!