Slike su ok, ali se meni mob ne sviđa.
http://212.213.255.72/keepthls/pics/sagem/samyx8_00.jpg
Ostale Slike
Printable View
Slike su ok, ali se meni mob ne sviđa.
http://212.213.255.72/keepthls/pics/sagem/samyx8_00.jpg
Ostale Slike
izgleda kao da ga je apple pravio
Uživo čisto fajn zgleda, jedino kaj je ogroman...
meni ga prijatelj ima...nemam rijeci....bijelo cudo....mobitel je tolika ludnica, ali nije me toliko iznenadio jer je sagem vec napravio nesto slicno(my-x6) koja je za svoje vrijeme bila strava aparat!!!
Pa dobro ne bih baš rekao strava aparat, onako, više, čisti prosjek...
neznam meni je stvarno ludnica, sigurno je bolji od dosta ovih nokiica sta svaki dan izlaze na trziste!!! i vjeruj mi sagem je maksimalno popravio kvalitetu svojih aprata!!!!
po cemu se ovaj aparat moze uopce usporedit s jednom "nokiicom" koju ti navodis?
Imao sam više manje sve Sagemove na testu tako da ne pričam bezveze ;D= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Ovo se čine kewl mob, ali ipak činjenica što je sagem je veliki minus.
My-x6 uopće nije bio strava mob, došao je kad i t610, koštao je isto, a bio je puno lošiji i neugodniji za korištenje.
Sagem????!!!! Svaki koji sam probao a bilo ih je dosta, nijedan mi se nije svidjao, jednostavno ni izgled ni mogucnosti... telefoni su mi odvratni. Ali svako ima svoj nacin vidjenja. Ali ako ti telefon treba samo za osnovne stvari, pozvati poslati i primiti poruku, onda je to cisto bacanje para... A aoko volis telefone sa nekim malo boljim mogucnostima... uzmi nesto drugo
prijatelju znam i kakvi su prije bisli sagemovi aparati, ali vjeruj mi sagem se preporodio. meni je direktor EM-a dosta dobar prijatelj pa san ima priliku isprobat dosta aparata i vjeruj mi danasnji sagem nije ni blizu onome sto je bio. sada my-x8 ima jedan(ako ne i najbolji) ekren u cjenovitom rangu, ai kamera mu je 1,3 megapiksela. bolji je i ima vise funkcija od pola ovih "bijesnih" NOIKIA!!!
a sta se tice my-x6 ja sam je kao test model dobio negdje oko pocetka 2002, a SE t610 tek u 2. polovici 2003 godine. pogledaj malo karakteristike my-x 6-2 pa usporedi s bilo kojom NOKIOM u tome cijenovitom rangu pa mu onda reci jeli bolja!!!!
jednu stvar moras razumit-sagem je promijenio upravu i poceo je "s pravim poslom", tj. poboljsava kvalitetu a cijenu ne drzi previsokom, i tako se uspijeva probiti na trziste.
I VJERUJ TE TO NIJE ONAJ SAGEM OD PRIJE PAR GODINA!!!
myX-8 stvarno ima fenomenalan zaslon, ali s obzirom da se ne radi o smartphone-u stvarno je prevelik... Kamera je odlična za snimanje po mraku, nažalost sve slike koje sam fotkao u mraku nisu baš za javnost, ali druge fotke možete vidjeti ovdje -> http://www.info-mob.com/galerija/thu...s.php?album=37
eto jedino to sto nema jos smartphone-a!!!
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2510&idnews=5759797
pogledajte recenziju na VIP-u, ja mislim da dovoljno govori o povratku SAGEMA
Kaj mi možeš reći za sagem myv65.Tražila sam recenzije ,ali ih nema.Hvala
Pročitao sam recenziju...mobitel mi se ne sviđa pol posto, što se tiče dizajna...ali što se tiče funkcija, čini mi se vrlo zanimljivim i htio bih ga imati na jedan dan, pa bi onda mogao donijeti konačan sud...
Al mislim da nema smisla da se ovdje svi prepucavaju o tome jel mob dobar ili nije...netko voli Nokiu, netko Samsung, a netko Sagem i to je to! Činjenica je da recenzije daju dobre rezultate o ovom mobitelu, a to je jedino na kaj se možemo sad osloniti...
v65 ti je totalno prosjecan model, ako ga zelis samo za telefoniranje i takve stvari, dobar je jer je jeftin. ima standardno ekran s 65000 boja, standardnu kameru, ali ima samo 4Mb interne memorije koja nije prosiriva. mob nije nista posebno ali je zato poprilično jeftin.
ja sam imao my-x8 i totalno sam bio zadovoljan aparatom, nije stvar koja mi marka lezi jer sam promjenio pun ku.... aparat tako da govorim objektivno, uostalom zasto bi branio aparat ako nije toliko dobar????
Hvala ! Da on ga je kupio jer je jeftin .
ljudi,mi koji volimo s60,pa jel cemo dopustiti da o nasim mrcinima (s60) govori takvim tonom i izruguje ih?ak ste takve face s my-x8,odgovorite na sodomovo pitanje,navedite jednu jedinu karakteristiku u kojoj je my-x8 bolji od symbiana s60!kao recimo 6630!!!
prijatelju ne govorim ti o software-u, govorim da za novce koje dojde my-x8 malo koji tako dobar aparat mozes kupiti. ima vrhunski ekran i kristalnu kameru, a nije previse skup. symbian je symbian, to nemozes usporediti:)
my-x8 nije symbian
To je sve stvar ukusa...gle, npr. ima puno ljudi koji pljuju po D500, a ja sam imao Symbiane i D500 mi je stvarno dobar mob...ovisi tko šta očekuje od mobitela...
Npr. D500 ima stvarno super funkcije, od IrDe, bluetootha, najbolje kamere koju sam vidio na mobu, 100mb memorije, MP3-ce, i još je jedan od najljepših mobova na tržištu...tak netko misli za Sagem...
Objektivno gledano Symbian je bolji myX-8, ali subjektivno se možete prepucavati...
pa ja totalno objektivno govorim jednostavno nemozes usporediti symbian i obicni aparat, ali ja samo tvrdim iz iskustva da je my-x8 jedan od najboljih aparata koji sam ja imao s obzirom na cijenu, naravno ne racunam symbian aparate!!!
a kolko novaca je my-x8,u trgovini i na crno
nema ga uopce kupiti kod nas a vani je negdje oko 250E-290E ovisi od drzave do drzave. u jednom ducanu u sloveniji je bio 499E, skoro se nisam onesvijestio. nisam mogao vjerovat koji je faca stavio tu cijenu, nema veze s realnoscu.
Sagem JE zakon iskustvo iz prve ruke