iGO Nextgen 9.19.5.653580 WinCE - World raspakovati na sd ili sam uredjaj dodati mape po zelji i uzivajte u voznji.:driving:HTML kôd:https://cloud.mail.ru/public/ESqH/4JQGRHYwa
Printable View
iGO Nextgen 9.19.5.653580 WinCE - World raspakovati na sd ili sam uredjaj dodati mape po zelji i uzivajte u voznji.:driving:HTML kôd:https://cloud.mail.ru/public/ESqH/4JQGRHYwa
stize na pp
imal password za SW
Molim password javno ili tema nema smisla te će biti obrisana.
password:Pitajte onoga tko je postavio temu,ja znam ali ne smijem reći
Tema i te kako ima smisla , a Password nije stavljen u dogovoru sa mnom , htjeli smo vidjeti kakav će to efekt napraviti .
Ima nas nekolicina (3-5) koji postavljamo korisne teme na dio Foruma za navigacije .Na ostalim Forumima ne možeš
ništa skinuti , jer nisu dostupni linkovi niti lozinke , ako se ne prijaviš i zahvališ onome koji je postavio Temu ili Post .
Nisam mislio odgovorit na tvoju primjedbu , ali nisam si mogao pomoći , pa makar to nosi i određene sankcije .
Ponekad ima više rođendana nego prijavljenih korisnika što se vidi u statistici na početnoj stranici Foruma.
https://s24.postimg.org/qc85xz5p1/Statistika_6.png
kolega walter66 ! to je tocno u vezi linkova , skida se ali zaboravlja bar klikati na ikonu Hvala ! , i treba se postaviti ili u HIDE ili sa PW. samo za registrirane clanove !!
ali ni na ostalim forumima nije bolje , taj "HVALA", valjda u danasnjoj globalizaciji vise ne postoji !!
@zuzo
Mogao je Sljaka kao super moderator izbrisati i gotova priča .
Pod onih nekoliko (3-5) aktivnijih korisnika mislio sam na Vladana Nikolica , Zuzo , Mirkeclj , tomojure , walter66 i još poneki , ako slučajno naleti i postavi temu ili post ...
Gospodo draga, drastično kršite pravila foruma. Postoji mjesto na forumu gdje se može raspravljati o ovome o čemu ste vi raspravljali ovdje. Inače za ovakve rasprave van tog dijela foruma predviđen je ban. (Pročitajte pravila foruma)
Molim vas sve skupa da se ubuduće pridržavate pravila foruma, sviđala vam se ili ne.
Odluka da linkovi i passwordi budu javno dostupna donešena je glasovanjem. Iako sam osobno protiv sve dok ne bude donesena drukčija odluka obaveza mi je pridržavat se ove koja sada važi.
Tako da i dalje važi ono gore napisano.
Ostavit ću ovo dan-dva da većina pročita, a onda treba urediti temu.
Najbolje bi bilo obrisati temu a ako neko ima pitanja neka se obrati onome ko je postvio ,smatram da svi koji traže neke programe i uputastva su iz malo manjeg socijalnog statusa pa zato i mole za pomoć a ako nezahvale na kraju možda je to i previd jer smatraju ako se regularno prijave da je to normalno.poz
ovde je problem sto i ako se ne prijavis uopste na forum skines sve, a ne prijavljen korisnik ne moze pisati a i sto bi gubio vreme na nas kada ima sta mu treba
@daallbor
Što se tiče Teme možda bi je trebalo obrisati , i ako to mogu napraviti što se mene tiče Tema će ostati .
Sad iz kojeg si Ti socijalnog statusa ne znam niti me zanima , isto si kao i oni drugi tražio Password i
sad komentiraš , a ni sam ne znaš jesi li za ili protiv . Ne dijelimo ovdje upute i programe po sistemu
navedenog statusa , a pošto si prijavljen na Forum prije nego što je Tema napisana tek si sada uspio
nešto i napisati u dva posta , a dosad se nisi ni logirao nego slobodno čitao i skidao linkove . Ovako si
natjeran da napišeš nešto . Za socijalni status nije zadužen onaj koji je postavio Temu i ne postavlja
linkove za "sirotinju" ili "bogataše" nego onome kome možda pomogne , sad Ti skini instaliraj i nakon
toga uživaj , a ako nećeš možeš isprobati program - softver , i nakon toga kao pošten korisnik boljeg
imovinskog stanja kupiti , možda u tom slučaju budeš zadovoljniji i sretniji .
Na jednom engleskom forumu su svi linkovi sakriveni i tek kad se zahvalis otkrije se link.
Podrzavam postavljanje pasworda.
Trebalo bi da clanovi traze pasword direktno na PP, a ne u temi.
Evo i ja da napisem svoj drugi post. Citam forum dosta dugo i na njemu sam naucio kako da svoj Prestigio 4150 pocastim novim programima i kartama. Za racunare sam totalni laik, tako da na forumu osim HVALA ne bi znao nista da napisem a da bi to nesto nekom koristilo! Opste je poznato ko postavlja najbolje teme na forumu i na tome im beskonacno hvala! Jednostavno kada walter, vladan i drugi vec svima poznati nesto postave, ja znam da je to to! Eto sad sam se registrovao i od mene od sada imaju jedno veliko HVALA!
molim pasword
Hvala........................
Moze pasword?
Koji je program bolji za prosjecnog korisnika ili npr za kamiondziju. Ili uopsteno koji je bolji,ovaj IGO Nexgen ili IGO primo?!
Jel može password ?