Može li mi netko na mom području (Split i okolica) pomoći SIM-otključati HTC One (M7), a da nije preko neta?
Hvala
Printable View
Može li mi netko na mom području (Split i okolica) pomoći SIM-otključati HTC One (M7), a da nije preko neta?
Hvala
Kako mislis a da nije preko neta? Otkljucavao par uređaja, uglavnom samsung. i nikada nisam imao problema. nađeš par stranica tipa cellunlocker ili tako nest. nikada do sada nisam imao problema. dobio kod nakon par sati. evo ti par linkova na kojima sam vidio da nude za HTC One. Dobiješ refund naravno ako kod ne radi. http://www.htcimeiunlock.com/htc-imei-unlock.php , http://www.htconlineunlock.com/htc-m...de/HTC-ONE.htm na ovoj stranici pise da su nedavno otkljucali od Tele2 i od T-mobilea htc one.
Da, samo problem je da otključavanje preko IMEI-a ne radi, treba kabelom...
Ma da? Si probao? Čitam na xda, neki imaju problema, ali kazu uglavnom ostali da im najnormalnije kod prođe i bude otkljucan.
Probao sa dva koda i ne funkcioniraju,pa su mi refundali. Ostali su mi rekli da se ne može unlockat preko koda nego jedino kabelom.
Otiđi kod operatera na kojeg lockan i otključaj.
Jel tko uspio?
Sto mislite hoce biti kroz neko vrijeme moguce prkeo koda?
Ne znam jel se uz pomoć S-OFFa može otključati...
vidio sam temu da. jos je u razvoju.
EDIT: napravio sam S-OFF. stavio eng hboot. i nakon otkljucavanja pise da je otkljucan ali i dalje nece. nadam se da ce uskoro biti napravljeno
Rade na tome, valjda će uspit.
Za one koji nisu upućeni, nek prate ovaj thread --> http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2314824, samo imajte na umu da se nakon ovoga opraštate od garancije.
Cuo sam se s par likova i kazu da mozda mogu otkljucati u beta fazi je 250-30 kn kosta. Sad ne znam da riskiram ili ne. U americi sam trenutno i potrban mi je mob za sada se slepam sa curom i trazim wireless non stop. Jos sam nekom siteu poslao i rekli su da mogu otkljucati a naveo sam da je Tele2. Iako cisto sumnjam.
Javi kad odlučiš...
Svi traže da donesem uredjaj. A kak nisam u migucnisti kupit cu nexus 4 jer je cijena ok. A do 10og mj kad se vraćam valjda će netko vec nac nacin kako ga otkljucati
Vidim da je netko iz hrv otkljucao HTC One na xda forumu. Nova metoda al nije jos dostupna. Mad duke gdje si? :D
Da li itko ima prijedlog kako otključati htc one tele2 "sim network unlock pin"?
Ili ja nemogu pronaći ili se ništa ne događa :-(
Odes u tele2 i trazis da ti ga otkljucaju. I platis nornalno.
Drugog nacina nema
Ma ja sam vec lud od ovih iz tele2 jer su stavili svoje kodove i nemogu nikako unlockati svoj one!!!Ima tko kakvu pametnu osim ovih preko neta jer sam probao i ti kodovi nesljakaju?
A nezele ga otkljucati ni za lovu dok neistekne ugovor!!!
Nije prvi, a ni zadnji put da tele2 zaključava svoje telefone sa metodom koju nije lako riješiti.
Koliko je meni poznato morati ćeš platiti bolji (skuplji) unlock servis preko neta.
U par prijašnjih navrata (godina) ja sam pročitao hrpe postova na npr. XDA i na kraju riješio preko web unlock servisa........sve se radilo o HTC telefonima.
I ja jeftino kupio u tele2...pokusao otkljucat preko linka htc online unlock tocka com,ali poslali mi neispravan code....neka ideja kako da otkljucam uredjaj,a da mi garancija ostane?
A kako onda otkljucat putem koda kad dobijes kod od operatora? Recimo putem prigovora kad raskines ugovor ili slicno...oni ne traže da doneseš uređaj već pošalju kod...pitam jer se ne razumijem bas u ovaj dio s otkljucavanjem previse...postoje univerzalni kodovi za svaki IMEI ili operator moze zakljucati sa svojim kodom?
Na 2 linka sam tražio kod,i poslali mi isti koji ne radi,ali vratili su mi novac nakon što sam poslao video snimku gdje je prikazan IMEI uređaja i postupak unosa koda...