http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji
Printable View
Huawei g300,Nokia L 610 nisu na popustu ili ja dobro ne vidim.Prvi je i prije bio 1300 kn.
Niti piše da su na popustu, niti su na popustu. Xperia U je dobra cijena. Šteta što nema microSD...
ni netreba joj
Piše na facebook stranici od bonbon-a daje popust na mob 30% popusta
to su tek sad realne cijene, jer ipak se radi o starijim modelima.
nije da se zalim,ali imao je bonbon i bolje promocije
Ma rješavaju se viška s skladišta :D
Ja bi radije da rješavaju "kvalitetu" poziva...
bezveze prastari modeli
Mobiteli krntije, a cijene i s tim popustom su previsoke!
Ne znam sto uopce ocekujete, da cijenama idu ispod onih na oglasniku? I to u vrijeme kada konkurencija ne nudi nimalo povoljne cijene, pogotovo tele2 koji je nedavno digao cijene za 200kn.
Dosad ste imali odlicne dvije akcije u bonbonu, za proslu Novu godinu i u srpnju prosle godine, kada je cijeli web shop bio na popustu 30%, i npr. u tele2 kada su davali Xperiu Mini za 665kn i Xperiu miro za 695kn, sigurno ce ih biti jos.
Ova akcija je solidna, nista drugo, ok cijenu imaju Xperia U i SGm2 da je kojim slucajem i G300 na popustu onda bi bila odlicna. Mora se i T-mobile nekako rjesiti zaostalih zaliha.
Po meni najbolja cijena DEFINITIVNO xperia live with walkman za 840 kn. Ko smatra da je taj mobitel bezveze za tu lovu, e onda stvarno...
mozda prije godinu dana, ali sad? pa to je prastaro, ne znam odakle su uopce iskopali tu zalihu. cak ni kad je bio nov na trzistu nije bio nesto od cega zastaje dah. da je 200-300kn manje, bio bi ok.
Ne slažem se. Skroz dobra cijena i dobre specifikacije. I gledajući da je ovo hrvatsko tržište definitivno best buy za jako dobar uređaj. To što je malo stariji nema nikakve veze. Ja koristim xperiu play koja ima isti hardver ko i ovaj i mobitel mi je zakon.
50-60% popusta je realnije za ove stare mobitele slabih karakteristika!
Znajući kakve cijene stavljaju kod nas pogotovo na pretplati ovo je odlično. Nemojmo pretjerivati. Npr. walkman with live je bio nedavno 1200 kn na t-mobile tarifi s+ 125 kn mjesečno. Što kazati. Ovo su odlične sad (spuštene) cijene prepaid paketa kakve treba da budu...a i sad bolje neg u njemačkoj/austriji što vidim...
Pogotovo što mi na nabava.net svugdje izbacuje xperia U da je oko 1800 kn po dućanima pa i tamo ljudi kupuju opet.
--
840kn za ok stari tip mobitela ili uzeti na pretplatu za 700kn novi sgs3 mini? Hoću reći ako dajem skoro 1000kn onda barem da bude što je moguće bolji i noviji model-bar ja tako gledam. A ta pretplata bi bila 1god 90kn i 1god 125kn. Tarifa ok, dobije se kao i u bonbonu...
Da je lww 500kn to bi bilo ok. A samsung galaxy mini ajd 300kn.
Ja svoj novac ne bih bacio na stare modele ako za manje novca dobijem bolji mob, soft upgrade, tarifu ok, kvalitetniju mrežu... Tako meni izgleda računica na papiru!
Ali je s popustom su sada bliže realnoj cijeni ti mobiteli. Ok za nekoga tko ništa ne troši ili jako malo...
Rasprodani:
Mini, mini2 i live
Navali narode, još malo pa nestalo! :D
Eto... da su skupe cijene uređaja pa vidim ja brže to odlazi nego boca vina što ju otvorim :)
I mora da su imali masovne količine, NOT!
Naravno da se brzo rasproda par desetaka mobitela!