-
Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...
Galaxy Note2 TOOLKIT V3.0.0 GSM
Pronašao sam ineresantan program za Galaxy Note2. Na njemu su radili priznati Developer-i:
ChainsDD, Chainfire,Chenglu, Mskip...
Izgleda interasantno. Koga zanima evo linka:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1923956
-
Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...
Fantastičan program, preko njega sam rootano mob, bez najmanje greškice. Backup također se može napraviti, flashirat ROM ove i ostalo, ma sve.
Odlučio sam se za TWRP recovery, ali se još nisam odlučio za neki ROM, pa ako netko ima prijedlog ili već koristi neki slobodno neka napise.
I jel itko od vas ima problema sa Titanium backup sync sa bilo kojim Cloud om. Ni Dropbox, ni G. Drive neće da se sinkroniziraju???
-
Pošto vidim da niko neće evo ja ću.
Nakon par dana od rootanja fleshao sam Romow extreme V3 ROM
Meni je sve radilo odlično. S Pen i multi window su podržani tako da svi ljubitelji TouchWiza mogu biti mirni. (ja nisam od takvih) nakon instalacije imate priliku sami birati želite li sve Samsung appove ili goli Android ili možete odabrati samo određene appove. Dakle prst gore za ovo. Verzija androida je JB 4.1.2.
Sve radi i više nego korektno, niti jedan "major" bug. Niti jedno frezzanje. Samo jednom se sustav restartao, ali to se desilo i jednom za stock Roma.
Signal je bio uvijek dobar, baterija dosta bolja od stock ROMA . CPU moze do 1.8,pa koga veseli... Dakle rom za svaku preporuku.
Ali znate kako je kad dobijete novu igracku, pa tako sam i ja htio novi JB.
Prvo sam fleshao CM 10. Nightly verzija, nisan očekivao puno. Nakon instalacije dobijete čisti Android (super, napokon). Google apps morate sami uvalit. (recovery mode i tamo fleshate zip file Google aplikacija). Sve beneficije 4.2.1 dobijete, ali nema multi window i S pena i Samsung apova. Uglavnom sve fino klizi, ali ima bogova. Osobno novi izgled phone i contacts appa mi se nije svidio, ali to sam samo ja. Kamera i panoramski mode je jako zabavan. baterija isto dobra, ali ipak lošija nego Romow rom. I razlog zasto sam ga izbrisao je to što mi je zabucao kontakte u viberu, te se phone aplikacija ruši čim je otvorim. Naravno, možete instalirati recimo go contacts ili sl. Uglavnom odlučio sam pričekati neku stabilniju verziju. S tim da se problem sa phone aplikacijom desio dan nakon instalacije roma.
I sada koristim Pandroid 2.99
Isto je full android, dakle Google posebno instalirati. Isto je 4.2. Izgleda dosta slično ko CM. Malo više ima finog tuning nego CM. Sve radi zasada, jedino je signal jako loš konstantno iako je uključen gsm cijelo vrijeme. I jedna stvar što me iritira je što ima na dnu soft tipke. Tako da iznad vaših soft tipki imate ih još jednom samo drugačiji raspored. Ako se na to možete naviknuti, a želite 4.2 JB slobodno, neće vam biti žao.
Eto toliko, bilo bi lijepo da neko drugi podjeli sa nama svoja iskustva sa Romovima.
Samo napomena, ovaj Pandroid ima bug na you tube preko browser, čim okrenem ekran nije dobro, te chrome ne radi uopće.
Već me ovo živcira, pa cu probati nešto drugo sa 4.2 ako tu opet ne bude sreće, vracam se na neki 4.1.2 ali stabilan.
-
Re: Samsung Galaxy Note 2/Drivers, Backup,Root, CWM, EFS, Flash Stock Image i još...
Jel stvarno moguće da nitko nema Note2 sa ROMom, a da nije stock???
Ok...
Resurrection remix rom. Također AOSP rom. Osobno puno više preferiram AOSP nego TouchWiz Ili Sense bazirane romove. Android i volim (o) jer imamo slobodu držati na uređaju što ja(mi) želimo, a ne što nam Samsung ili HTC nametne. Da sam htio takav uređaj onda sam mogao kupiti i Phone. :-)
Dakle Resurrection remix, 4.2 Jelly Bean.
Izgleda gotovo identično ko CM ili Panadroid. Ali ovaj rom je bio gotovo bez grešaka. Niti jedan od 4.2 romova nije radio onako "smooth", brzo. Masu finog podešavanja imate na raspolaganju . Mali bug je što zadani wallpaper vrati s vremena na vrijeme u default wallpaper.
Nažalost bojim se da ga neću zadržati jer cijedi bateriju pre brzo. Ovo je prvi put da san na jednom Androidu vidio da ekran nije najveći potrošač baterije. Već sam OS. Inače, čitao sam da nekima baterija radi jako dobro tako da ne mora na vašim uređajima baterija bit loša.
Eto, testirati ću još do kraja vikenda, ali ostane li tako... Ili ću probati Alliance ili se vratit na Romow rom koji je bio bez greške.
-
@mata
Drago mi je da se bar Vama svidja program koji sam nasao.
Mada, stvarno je cudno da niko ne podijeli misljenje ili iskustvo ako je koristio program. :-)
-
ma i da neko podjeli iskustvo sa nekim custom ROMom, niti to.
-
opet ću malo ja...:chatter:
ako ikome ovo posluži ja sretan
dakle,vratio se na Romow Rom,ali V5 verziju.uglavnom sve je isto samo više nemate Simplistic controls,nego neku njihovu sličnu inačicu,tako da ćete nesmetano moći postavit statusbar toogles,što ste mogli i sa onom donatorskom inačicom Simplistic Controlsa.Inaće u full verziji imate još štošta za podešavanje,pa se isplati dat 2 dolara.
i u ovoj verziji instalirate preko Arome(instalera)tako da tamo možete "potanjiti"svoj rom.
sve radi glatko i brzo,te je baterija i dalje odlična.negdi sam čitao da je za to zaslužan Perseus kernel,ne znam.multi window i S pen rade.Ako tražite solidan rom baziran na touchWizu sa mogučnošću izbacivanja nepotrebnog, svaka preporuka za Romov extreme v5
ima 3 dana da sam fleshao Project AOSP v1.1 isti developer kao i Exile Rom,ali ovaj je AOSP.kako su neki na XDA upirali,momak je omogućio da preko Arome odaberete koje Samsung appove možete instalirati sa samim romom.rom je isto 4.1.2 verzija i također je Perseus kernel što ide u prilog bateriji.I da vam predoćim..83% je bilo kad sam je skinuo sa punjača i nakon 26 sati bilo je 30%,a vjerujte heavy usage je bio bar 10tak sati.kamera je samsungova,a ne aosp jer je ova imala nekakav bug u v1.sve radi fluidno i brzo jedino možda tu i tamo sam primjetio nekakav "leggy" moment kod scrollanja aplikacija,ali ako niste freak ko ja,nećete ni zamjetiti.nova launcher je jedini na odabir.meni se svidio atom launcher,kad smo kod launchera.
na xda ovaj rom je dobio dosta dobre kritike,pa ako volite aosp romove,a opet bi volili imati i neku samsung aplikaciju probajte ovaj rom.
imate ga u goo manageru za skinuti
i evo dok pišem upravo skidam Alliance Rom,pa ću ga probati.impresije ću podjeliti ovde,kao šta bi da i vi vaše podjelite.
zanima me Omega rom,kakav je,ima li ga tko???I Criskelo ROM??? također bi volio znati kakav je.Jelly bam mi se učinio intereantan,ali još nisu riješili problem sa zvukom.ali v6 izlazi ovaj vikend,pa...
eto..
-
šteta što ovo nije tema za s3, interesantni su mi ovi izvještaji iako nemam note 2 :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
divided by zero
šteta što ovo nije tema za s3, interesantni su mi ovi izvještaji iako nemam note 2 :)
Otvaram temu za S3...
-
= Citat =:
Izvorno postao
@DooML
Otvaram temu za S3...
Zašto ne...kako sam vidio većina ovih developera izbaci ROM i za S3, pošto su uređaji dosta slični. Alliance rom je 100% izašao i za S3 i isti je. E sad, da li se isto ponaša ne bih mogao tvrditi.
Onaj gore toolkit ima svoju verziju i za S3 i još neke(mislim da je nexus3,nisam siguran)
EDIT:
Ah, ti si već otvorio... nisam uopće vidio :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
mata
Zašto ne...kako sam vidio većina ovih developera izbaci ROM i za S3, pošto su uređaji dosta slični. Alliance rom je 100% izašao i za S3 i isti je. E sad, da li se isto ponaša ne bih mogao tvrditi.
Onaj gore toolkit ima svoju verziju i za S3 i još neke(mislim da je nexus3,nisam siguran)
U pravu si sto se tice slicnosti uredjaja ili sto je sigurno sigurno je. Napravili su program za S3 a ljudi su malo skepticni sa eksperimentisanjem. Ja sam licno brick-ovo nekoliko uredjaja sa neprovjerenim softverima takozvanim univerzalnim i kompatibilnim pa od tada pazim sta radim i preporucujem. Ovi Developer-i su provjereni 100%..
-
Ipak sam fleshao Criskelo ROM, a ne Alliance. Puno lijepo se piše o Criskelo romu, te je taman nova verzija izašla, pa da probamo. Još me uhvatila fibra, pa sam detaljno sve htio testirati.
Criskelo ROM (perseus kernel)
TW bazirani rom.Bogati izbor postavki preko Arome,od naj osnovnih, tipa izgled indikatora baterije i sata,pa do izbora kernela i modema,te poslije tema.od kernela ima redpill,perseus i stock.sam developer preporučuje perseus.malo me razočarala ne mogućnost korištenja simplistic controla jer mislim da bi svaki ozbiljni dev to trebao omogućiti ili bar nešto slično.jer ja ne želim imati u svom statusbaru toggle od bluetootha,niti s bean ili što već.također me nervira što nema u togglesima gašenje ekrana ili ti popularno "go to sleep" .To znači da ćete morati skinuti sa play storea neki app za lock screen.ne mogu se sjetiti kada sam imao rom da nema lock screen.
Sam rad je zasada solidan.nekad malo leggy,ali ništa što bi smetalo.stvavit ću ram menager, iako mislim da to ne bi trebalo nešto značajno promijeniti ,pa ćemo vidit.rom je gotovo cijeli GB težak,pa iako sam odabrao instalaciju bez samsunga,na romu se nalazi gomila systemskih apova.a i s note,s planer,all cast i još ponešto je tu.
S tweaks su kompatibilni sa perpeus kernelom,pa ako se želite poigrati sa CPU i GPU postavkama možete bez odlaska na play store.Također,ako želite i fino podesiti zvuk dsp manager je takoder na romu.uz TW nalazi se i nova launcher,pa tko više voli aosp izgled 4.2 jelly beana neka izabere novu.navodno na romu postoji bug,tj kada vas netko zove ne vidite tko,niti njegovu sliku,međutim ja nisam imao problema s tim.
Još jedna stvar što me zasmetala je što nema toggle ili widget ni app za torch, odnosno svjetiljku kamere. Meni to služi često, pa... Ostalo je jako dobro, ima dosta tema za skinuti, boot animacija, fontova tako da je rom dobro podržan.
Signal u uvijek dobar, gps gotovo nikada ne testiram jer ga ne koristim, pa vam tu nemogu ništa konkretno reći.
Za sada toliko. Uglavnom nakon buggy romova sa 4.2 svi ovi ostali na 4.1 su dosta solidni, čak i bolji nego stock, tako da svako može odabrati nešto po svojim afinitetima.
Vidim da je CM još na nightly verzijama, PA je izbacio v3,a danas Resurrection remix v1.1.Dakle, nadam se poboljšanja od 4.2 JBa.
Neznan da li ih opet probati ili čekati? :confused:
Jeli ko od vas probao koji rom?
-
I... ponovo ja. :p
Ovaj put o Emotion Note II rom.
Nevezano uz ovaj rom, imao sam romow v6 i kako mi je v5 jedan od najboljih samsung baziranih romova očekivanja su bila velika. Nema arome, tako da se dobija doslovno stock rom glede appova, pa sam išao brisat(zato sam i napisao onu listu) međutim kada je ekran u panorami, a isključi se display(nakon 30sec)kada ga ponovo pokrenete zamrzne se. I onda gašenje. Dakle "major bug " koji iritira. Zato sam probao Emotion.
Španjolski develperi, Samsung based rom, stock kernel. verzija roma je 4.2
a android JB 4.1.2.
Aroma u instalaciji i to puuuno opcija. Jako stabilan rom, bez problema i to onih najmanjih. Dakle sve klizi bez greške .U biti sve je jako brzo. Rom sadrži simplistic framework za one koji imaju simplistic controls app, a tko nema može koristiti od Wanama "23 toggles". Ja ih nikad nisam koristio. Nemate još neka posebna podešavanja ko neki drugi romovi, ali najvažnije možete podesiti i još važnije rad je besprijekoran. Izbor zvukova je po meni jedini minus, ali možete na xda od developera roma zatražiti apk sa originalnim zvukovima i problem riješen. I za kraj najbolja značajka. Baterija. Nevjerojatno dobra. 62% sa punjača, nakon 19h baterija je bila na 36%Ovo nije šala, stvarno nije. Iako je stock kernel . koristim samo easy battery saver, a kad sam kući držim ga na normalan, tako da tad ne štedi.
Eto to je to... naravno, više bih volio da još neko sudjeluje u temi, možda je note2 relativno nov uređaj, pa...
Sljedeći tjedan(ako uhvatim vremena) sam mislio testirati kernele. Sva četiri i stock. Perseus, Red Pill, N. E. A. K i note2core. Vjerojatno ću na Emotion romu testirati, te na nekom od 4.2 JBa. Vjerojatno Root Box-u ili CM.
Eto uživajte, pozdrav ;)
-
samsung galaxy note 2
dragi mata sve tvoje postove sam pročitao i rado bi sa tobom o tim stvarima da nisam tokmak za android jer sam do nedavno bio vjerni NOKIA fan(godinama)
od nedavno sam al stvarno ponosni vlasnik NOTE-a 2(kad sam kupio nokiu N8-to je bila zvijer al ovaj aparat se neda ispustiti iz ruku)
android verz.4.1.1.
osnovna verz. n7100xxalj2
broj verz.JRO03C.N7100XXALJ3
šta,kako,gdje neakvi romovi kerneli rutanje(pregledao stotine i još pregledavam youtube postove o ovim stvarima)ko tele u šarena vrata(dobro-neke stvari kopčam )
šta preporučuješ-šta mu raditi ,mada meni on radi savršeno
kupljen u slobodnoj prodaji
hvala na razumijevanju i lijep pozzzz:rolleyes2::rolleyes2:
-
Pozdrav dejox
Evo ukratko, koliko može, ću ti reći što mislim. Ovo ti je prvi android???
prvo, moraš točno znati što dobiješ i što gubiš rootanjen. i onda jel ti to za dovoljno veće od protiv. U principu rootanje je "samo" dobivanje kontrole nad svim u uređaju. to znaš, i uvijek se sjetim prijatelja jednoga šta me 4 puta pitao "i šta si dobija, jel sad mob brži, bolji etc... e pa nije, mob je isti!!!
Tek ubacivanjem nekog custom roma mob postaje bolji ili nekad i gori. A sam kernel je tu da povezuje software i hardvera, naj grublje rečeno.
Ti razmisli prvo jel želiš uopće rootani mob jer uvijek postoji mogućnost "brickanje". Nemoj se zamarat garancijom jer sve šta rootaš možeš vratit. Da sad ne pišem te sitnice šta možeš naći na netu, recimo da želiš rootat i rom.
Po meni DALEKO najbolji, jednostavniji i sigurniji način za note2 ti je sa Toolkit om iz prvog posta. Imaš video tako da možeš radit i gledat točno kako ide.
Build number ti je isti ko moj, kao i svi u EU tj oni zadnji brojevi.
Jedini izbor na toolkitu, sam odaberi koji recovery mode očes. Ja san odabrao TWRP, ali CWM je jednako dobar i čak poznatiji. Ovo ti napominjen jer kod romova tj uputa za instalaciju često piše "u CWM fleshati..." e pa to možeš u bilo kojem recovery modu, neka te to ne zbunjuje.
A rom?
Razmisli kakav želiš?
Samsung based ili AOSP?
znači, ako voliš multi window, koristiš stylus, voliš s note app, onda se drži samsung baziranih. Ako te zanima čisti android (onakav kao na Nexus uređajima) onda gledaj AOSP.
Kad sve to staviš, vidiš i bla, bla... onda možeš promijeniti kernel. Recimo neki je dobar za bateriju, neki možeš overclockat više od drugog, neki je za brži rad.. itd.
Uglavnom, što god radio, pažljivo čitaj i nebi trebalo biti problema. Također naš note2 je internacionalni note2 tj N7100,tako da rom od t-mob note2 ili verizon note2 ili AT&T note2 nisu kompatibilni. Isto tako kernel za samsung bazne romove ne može na AOSP rom iako su oba za N7100.
Ma samo čitaj i pazi di šta stavljaš i to je to. Slobodno pitaj što god želiš. I ako bi se odlučio za nešto napiši, pa ti mogu poslat linkove za download od roma ako te koji zanima, a nisi našao link.
Eto nadam se da ti je bilo od pomoći...
napminjem, bilo što da te zamim/treba feel free :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
mata
Pozdrav dejox
Evo ukratko, koliko može, ću ti reći što mislim. Ovo ti je prvi android???
prvo, moraš točno znati što dobiješ i što gubiš rootanjen. i onda jel ti to za dovoljno veće od protiv. U principu rootanje je "samo" dobivanje kontrole nad svim u uređaju. to znaš, i uvijek se sjetim prijatelja jednoga šta me 4 puta pitao "i šta si dobija, jel sad mob brži, bolji etc... e pa nije, mob je isti!!!
Tek ubacivanjem nekog custom roma mob postaje bolji ili nekad i gori. A sam kernel je tu da povezuje software i hardvera, naj grublje rečeno.
Ti razmisli prvo jel želiš uopće rootani mob jer uvijek postoji mogućnost "brickanje". Nemoj se zamarat garancijom jer sve šta rootaš možeš vratit. Da sad ne pišem te sitnice šta možeš naći na netu, recimo da želiš rootat i rom.
Po meni DALEKO najbolji, jednostavniji i sigurniji način za note2 ti je sa Toolkit om iz prvog posta. Imaš video tako da možeš radit i gledat točno kako ide.
Build number ti je isti ko moj, kao i svi u EU tj oni zadnji brojevi.
Jedini izbor na toolkitu, sam odaberi koji recovery mode očes. Ja san odabrao TWRP, ali CWM je jednako dobar i čak poznatiji. Ovo ti napominjen jer kod romova tj uputa za instalaciju često piše "u CWM fleshati..." e pa to možeš u bilo kojem recovery modu, neka te to ne zbunjuje.
A rom?
Razmisli kakav želiš?
Samsung based ili AOSP?
znači, ako voliš multi window, koristiš stylus, voliš s note app, onda se drži samsung baziranih. Ako te zanima čisti android (onakav kao na Nexus uređajima) onda gledaj AOSP.
Kad sve to staviš, vidiš i bla, bla... onda možeš promijeniti kernel. Recimo neki je dobar za bateriju, neki možeš overclockat više od drugog, neki je za brži rad.. itd.
Uglavnom, što god radio, pažljivo čitaj i nebi trebalo biti problema. Također naš note2 je internacionalni note2 tj N7100,tako da rom od t-mob note2 ili verizon note2 ili AT&T note2 nisu kompatibilni. Isto tako kernel za samsung bazne romove ne može na AOSP rom iako su oba za N7100.
Ma samo čitaj i pazi di šta stavljaš i to je to. Slobodno pitaj što god želiš. I ako bi se odlučio za nešto napiši, pa ti mogu poslat linkove za download od roma ako te koji zanima, a nisi našao link.
Eto nadam se da ti je bilo od pomoći...
napminjem, bilo što da te zamim/treba feel free :)
hvala lijepo moj mata a ti samo piši o note2 i ja te pratim u stopu
lijep pozdrav
-
Ajmo dalje...
Mislio sam prvo testirati sve kernele, pa onda napisati impresije jer bih imao nešto s nečim usporediti, ali bojao sam se da ne zaboravim tj ne pomješam. Pa...
N. E. A. K.
čim sam ga fleshao sam rad mi se učinio malo laggy, ali to je stvarno trajalo prvih 5 min. Valda dok se stvari ne zagriju :)
I nakon toga nikakav problem, nikakvo zastajkivanje, ali to ima i veze sa super dobrim ROMon od Emotiona. Taj rom inače ima jako dobru bateriju, na stock kernelu. Ali ljudi... ovaj kernel je pre dobar po tom pitanju. 7.30min samo 11%.
Imao san print screen koje sam slao prijatelju, ali sam ih greškom izbrisao.
Dakle baterija fenomalno!!!
Sa Google play možete skint uNEAK app koji vam dopušta male tweakove. Ali ako želite overclockat kernel morate kupit pro verziju aplikacije, što me razočaralo. Ali eto tako je kako je, tako da nisam radio benchmark jer neću dati 3 dolara. Možda nešto smislim na drugi način :rolleyes:
Kernel je jako solidan i u odnosu na stock malo je finijeg rada "smooth" bi bila prava riječ. Ali ništa pre različito ili ja nisam primjetio. Uglavnom ja sam još pod dojmon rada baterije i slobodno probajte ovaj kernel. Žao mi je za overclocking jedino pa da vidimo kakav je na 1.8 i kakva je tad baterija.
Napominjem da uvijek koristim easy battery saver.
-
Rom Pacman (aops 4.2.2.)
Napokon, napokon... Napokon
Prekinio sam testiranje redpill kernela. I nije žao. Jer napokon stabilan rom 4.2.2, bez problema sa baterijom i silnim bugovima. Ima naravno bagova, ali ima svaki, ali ovo su oni sitni sa kojima se živi odnosno ovaj rom zadržavate duže.
Sam naziv Pacman je zbog toga što je developer napravio nekakav mix, hibrid sve tri aosp baze. CM10,PA 3.00 i AOKP.
Osobno me to baš ne oduševljava, bilo bi mi draže da je recimo Root box ovako dobar koji je samo AOKP, ali...
Na romu imate sva tri podešavanja. Od svakog roma posebno.
AOKP rom control di možete podešavati sitnice oko interface-a, status bara i sistema. Klasičan AOKP meni.
Onda imate PA hibrid postavke. Možete izabrati između stock izgleda, phanblet izgleda i tablet izgleda. Mijenja se dpi po pixelu ili ako baš volite prčkati možete zadati svakoj aplikaciji poseban dpi i za svaku promjeniti boju status bara i ikona. Recimo ako ste na Facebook-u onda vam i status bar može biti plave boje, a ikone recimo bijele. I tako. A od CMa imate launcher i kernel i ostale postavke.
U same postavke je integriran i performance control, pa možete mijenjati CPU i GPU postavke i baterijom se poigrati. Dakle gomila za postaviti. E sad, jel to dobro funkcionira, pa i ne uvijek.
Recimo, jednom postavite vibraciju, pa ne radi jer niste na još dva druga mjesta postavili vibraciju. Nekad se te postavke preklapaju i to zna biti zbunjujuće.
Kao i svaki aosp problem kamere je prisutan, ali pronašao sam način. Slikajte prvu sliku obavezno bez blica, tek onda automatski blic ili uvijek blic. Tada radi i ne dešavaju se oni problemi "unable to load gallery"
Baterija je priča za sebe. Odlična. 30tak sati bez problema i to poštenog korištenja.
A mana? Ni redpill, ni thor, ni NEAK ne rade na ovom ROMu. Developer kaže da nekim nema problema, ali što sam na XDA vidimo skoro nikome ne radi. nakon paljenja odmah dobijem crni ekran, na sva tri kernela. I to po dva puta sam sve probao. Ostalo, super radi. Jako brzo i uglađeno. Bravo za Pacman rom.
Napokon rom koji je upotrebljiv na duže vrijeme. Wi fi tethering radi također bez problema. Gps ne testiram, ali ako koga zanima mogu i to napraviti.
Ovo je v20,pa njega obavezno skidajte jer v19.9 je bio dosta bagovit.
Neznan što još spomenuti, a da se me ponavljam, ali stvarno dobar rom.
Sutra, ako stignem ću napisati impresije za red Pill kernel na sam. based romu.
-
uh uh glava mi puca(haha još da ima šta u njoj)
dvojba mi je da li rootati mob jer imam 2 god garancije
svaka ti (dala)čast mata,samo ti razvaljuj ja pratim
pozzz
-
= Citat =:
Izvorno postao
dejox
uh uh glava mi puca(haha još da ima šta u njoj)
dvojba mi je da li rootati mob jer imam 2 god garancije
svaka ti (dala)čast mata,samo ti razvaljuj ja pratim
pozzz
Rutaš, ne daj bože desi se nešto, vratiš stock rom i unroot napraviš.
Kako možeš napred, tako se može i nazad :D
-
I Triangle Away ;) bez njega nema teorije da prođe na reklamaciji
Netko je spominjao SGS3, sve vam je isto. Ako hoćete iskreno, ovaj Toolkit je potpuno nepotreban. Dovoljni su vam Odin 1.85, cf-autoroot i custom recovery(ako treba) spakovani u md5 za flešanje. Proces rootanja tako traje 30 sekundi gdje najdulje traje reboot uređaja.
-
Normalno , ima 4 načina za rootanje note2, pa ko kako voli.
Ali, poanta toolkita je baš ta da ti treba samo on, a ne Odin i cf autoroot i custom rec.
Dakle, samo spojiš mob na njega i... sam biras šta želiš . tool kit nije samo za rootanje.
Root, un root, samo recovery ubacit, backup, restore, ma sve... Najnoviji drivers. Sve šta god trebate radit sa mobon ikad tu vam je.
Samo stiskaš enter. On sam skine odina i autoroot file, on te pita koji recovery želiš, nudi ti SU ili superuser. Meni je on predobra stvar i najjednostavnija.
I da, upravu si za triangle away.
Ja ga osobno ne koristim, ali za garanciju je svakako jako bitna stvar. :)
-
Toolkit sam stavio kad sam kupio sgs3, sve on to radi, ali komplicira stvar manje upućenima. Na svakoj stranici na xda isto pitanje. Tko hoće samo root nema nikakvu potrebu sa toolkitom koji je kao što si naveo moćan alat, ali zahtjeva spajanje moba na komp. Jednom kad ga rootam više ga ne spajam ni za što, sve radim preko njega. No to sam ja. Sad je uostalom full stock jer ode by by.
-
Neznan, meni je osobno on najjednostavniji alat , ali ne mora biti drugome. Svi gledamo po sebi, pa...
Svaki način je popraćen videom, pa sami izaberite. Nećete pogriješiti ni sa jednim.
-
upravo rootan iz drugog pokušaja
hvala vam svima a posebno tebi "mata"
i dalje sam tu pomno pratim svaki vaš korak(hahahah)
pozzz
p,s.
interesuje me ova emotion rom, ti kažeš da ve v 4.2 a ja sam vidio v 4.3 pa me to nešto sad ???!!!!:fright: