Dobro da li famozni T-mobile planira uskoro u ponudi neke od HTC-ovih modela (osim ovog "njihovog") ?
Printable View
Dobro da li famozni T-mobile planira uskoro u ponudi neke od HTC-ovih modela (osim ovog "njihovog") ?
samo da velim,ja se nabrijao na e71,jer je ima na netu u ponudi da bi mi dama veselo rekla ne,nema je dugo vec,sad imate e72,mrš.
Ponuda T-mobilea u segmentu smartphoneova je toliko očajna da je teško za povjerovati.
Eh...nabijem ih...opet su poskupili x10 na pretplati. Bila je 198 kn na itarifi dvije godine sada je 1298 kn... :(
Valjda ljudi navalili i dobro se prodaje...al opet muka mi je od tih njihovih povisivanja cijena!
I vratite satio model u više boja jer ga vanka već za sitniš ima u ponudi!!!!
Zna li itko da li t-mobile ima Vivaz isključivo u ovoj ružnoj crno-plavoj varijanti ili možda imaju i srebrni/crveni ?
Pozdrav! Imali još Nokie 2330 sa blutut slušalicama za 198 kuna na Tisku?. Hvala
jel ima tu netko iz t mobilea da tocno zna rec kad ce doc vivaz, trazim ga vec duze vrijeme, nigdje ga nema nitko nezna kad ce doc...
Ne mogu vjerovat, Vip je dobio ekskluzivu i za Samsung Galaxy S. U T-mobilea nema ni jednog dobrog Android mobitela, a sudeći po ovome, to se neće ni promijeniti u dogledno vrijeme. Dodje mi da predjem na Vip
Njemački t-mobile je dobio galaxy S I9000 pa možda i kod nas uskoro dođe... vjerojatnost postoji.
http://www.t-mobile.de/shop/handy/0,...;CNC-0,00.html
btw. x10 je dobar mob.
Teško. Jer kod nas Vip trenutno ima ekskluzivu:
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...bilni-telefoni
Yep, Vip ima ekskluzivu, i to mislim 6 mjeseci, kao i obično. A x10 ima Android 1.6, s najavom za upgrade na samo 2.1 i to krajem godine i zato ga nikako ne mogu uvrstiti u dobre Android uređaje.
jeli ko zna koliko je dosa iphone 3gs kad je izasa u tarifi za obitelj 500 ili nekoj sličnoj
zanima me da znan koliko će doći otprilike iphone 4...moze netko pretpostaviti otprilike??
Imaju li u Tmobile-u Nokiu E72 black? Na naslovnoj strani reklamiraju white&black edition, ali u ponudi uređaja je samo sivi i bijeli, crnoga nema :/
Više nema zamjene +bodova za mobitele u T-mobileu ili se varam!??!?
ima, samo moraš na opciju produženje korisničkog ugovora... za sve mobitele i tarife postoji
Jucer sa bio u T-centru i moram rec da je ponuda mob. zalosna, pogotovo za Simpu, a i ono sto 'valja' je dosta jeftinije kod konkurencije. A i pretplata je precudna, npr. Samsung S5230 nude za 700kn na pretplatu na 24 mjeseca?? A npr. 700kn taj mob. dodje u Tele2 prepaid paketu?? I takav im je slucaj s mnostvom mob. Pfff pretplata je ultra nepovoljna.
jeli se konačno moze dobiti iphone 4 bez čekanja??
jel zna netko hoće li još biti 6600i slide ili 6700 slide u ponudi kod t-mobile-a?
Da, bio sam i ja jucer, samo da je pogledam...pa ju nemaju...svasta. A kao od ponedjeljka u T-centrima.
Cekam Desire HD, kad sam pitao kad ce ga dobiti, kaze za Bozic, pa sad na kraju u 1.mj...
Pitao sam mailom i Intelkom, kao zastupnika za HTC, pa su mi potvrdili, 1.mj.