dal možda znate hoće li biti Nokia 6630 u ponudi od t-mobile ili će samo ostat u vip-u?
odgovorite ako znate.....
Printable View
dal možda znate hoće li biti Nokia 6630 u ponudi od t-mobile ili će samo ostat u vip-u?
odgovorite ako znate.....
= Citat =:
Izvorno postao grgy
pošto je 6630 free mobitel, znači nije branded, moguće je da se i pojavi u T-mobileu, ali to striktno ovisi o njima. pošto je to i UMTS telefon, vrlo jemoguće, s obzirom da je T-mobile uzeo koncesiju za isti. samo čekaj
Cini mi se da to ne znaci puno posto vip npr. nema 6670. Msilim da ti je najbolje pitati mobis, koji je dobavljac, ili nazvi sluzbu za korisnike.
evo je. Nokia 6630 u ponudi t-mobila na tarifi 150 na 24 mj 999 kn!!!!!
a samsung d600 ogromnih 2498!!!!
A zato je nema više u ponudi Mobisa. LOL Pokupovao sve T-Mobile!= Citat =:
Izvorno postao ExCenTric
Bez šale, pođite na stranice Mobisa, nemaju je već danima.
A, ovo za T-Mobile, netko napravio biznis. Zar vam nije logičnije da su uveli n70, nego 6630...
Ovo je super povoljna cijena za 6630. Čak je i sam uređaj samo 1.998 kn... Isto koliko košta i jedna 6170...
Kaj, misliš da nije zaključana na T-Mobile? Ha?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako nije, bocnuo bih je jer je cijena stvarno i više nego dobra!!!:thumbup:
Pa to je super povoljna ponuda, za taj uređaj, novi i sa garancijom samo 2soma kuna! To je bagatela, ako pogledamo da je to jedan od najboljih symbian modela
Ma sigurno je lockana, kad je za te novce
To i nije neka posebnost. U VIP-u je bila prošle godine za 2700kn otključana
Ili je barem ubačen onaj genijalni soft od T-Mobilea.
Na zaslonu one kockice i Barbie obojano slovo T.
Ali, dobro, to se izbriše.
Po mom mišljenju ipak bi trebala biti lockana. U Mobisa je zadnja cijena bila 3499kn.
EDIT- kad sam bio prodao 6600, u 11mj.2004., T-Mobile je jedini tada još nudio taj model (Mobis je trenutno nije imao),pa sam je mislio kupiti, ali je bila lockana. Bar su mi tako kazali iz SZK.
U vipa je sve lockano. Iako oni znaju navesti da nije. Prijatelj mi je za splitsko-dalmatinsku zupaniju serviser odasiljaca i sl. pa mi prica koje gluposti izvode. Ali dali je tko provjerio jeli 6630 lokana u t-mobila i u cemu je fora??? Jer ovo je stvarno niska cijena. Po ducanima otkljucana 6600 jos drzi skoro 2000kn, bar u splitu.
VIPnet je imao običaj ne zaključavati mobitele, mislim, iznad 2 ili 3 soma. Bar prije dvije godine je bilo tako,a i sad ne znam, jeste sigurni da je n70 lockana na VIP?= Citat =:
Izvorno postao konj
Ova 6630 je predobar mob, možda jedan od najpoželjnijih (stoput sam požalio što prodah svoju).
Tako, ako nije zaključana, kupio bih ju!:thumbup:
sigurno je zakljucana cim je na tarifi,ako je netko kupi neka javi
Ma za to ne treba čekat, zaključana je 100%
sigurno je u ponudi a radi se još uvijek o vrhunskom poslovnom stroju= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
a u tarifi 150 još je primamljivija i razmišljam da ju ponovo ubodem;D
ja mislim da ako ih i bude bit ce t-mobile lock, dakle ne treba se previse veseliti.
taj dio priče me uopće ne mući= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ja sam kupio u VIPu prije 2 mjeseca SE K750 bez tarife (samo mobitel) i nije bio lockan. Samo Vodafone portal ubacen :-(= Citat =:
Izvorno postao konj
Zaboga, govorite kao da se brandirani mobitel skoro uopće ne može koristiti... To je symbian koji si prilagodiš kako god želiš... Za te novce se i više nego isplati uzeti...= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa kaj se nemoze dekodirat ta nokia ko i svi drugi mobiteli?? neznam cemu tolka frka, jer kao sto frish-ki veli, ipak je to symbian!!
6630 skoro da i ne moze - odnosno mogu valjda 3 covjeka u svijetu , tak je nesto pisalo . zapravo ne moze
Točno, ako je 6630 lockan na neku mrežu, onda ga je gotovo nemoguće otkodirati...jedan od ta tri lika kaj ga mogu otkodirati je u Beogradu (to nam je najbliži), al koliko sam čuo da je cifra za otkodiravanje paprena, pošto nema konkurencije...
Dobili su Nokiu 6630 u T-mobile-u...
Upravo sam danas vidio... Vjerojatno ću ga "ubost" idući tjedan... I da je lokan na t-mobile, nije me briga, jer svejedno koristim tu mrežu, pa mi to ne predstavlja neki problem...
Prije bi rekao da je samo brendiran, ali kad sam bio u njihovom dućanu i pogledao mob, nije bilo ni jedne oznake na mobu od T-mobile-a...
Pa vjerojatno nije niti namijenjen T-mobile mreži, nego je pao neki dogovor naših i Mobisa. Ne mora biti izljepljen T-mobile naljepnicama da bi bio lockan.= Citat =:
Izvorno postao Ićo
Možeš li provjeriti?