Bok svima!
Posto nije jos dosao oficijalni rom kod nas, dali je netko preko Odina instalirao oficijalni sto se pojavio u Njemackoj? Dali da cekam nas ili se isplati staviti taj?
Pozz!
Printable View
Bok svima!
Posto nije jos dosao oficijalni rom kod nas, dali je netko preko Odina instalirao oficijalni sto se pojavio u Njemackoj? Dali da cekam nas ili se isplati staviti taj?
Pozz!
Nisam izgubio...sve je isto kao na GB
Ajd mi posalji koji je rom tocno ili link. Please!
Instalirao!!! Puno ti hvala. Mogu ti reći da sve radi fluidnije. Moram samo još vidjeti koliko će mi trajati baterija. Čak i market radi fluidno bez trzanja!!!
Sada se samo dvoumim između Apexa i Nove.
a gdje mogu naci cf root kernel za LPY.. trenutno imam xxla6 i kad probam preko odina stavit rom počne pa nakon 2 min prestane instalacija i napiše FAIL..
Evo ti link sa svime ...nadam se da znaš postupke... http://jjpda.blogspot.com/2012/05/ga...0oxal.html?m=1
i ja se nadam.. ako nisam zaboravio.. :) sad cemo vidjeti.. :)
Ovaj ICS je fantastičan.. :)
sad kad sam ga malo ispregledao naišao sam na par problemčića..
1. kad stisnem tipku za gašenje malo duže prikaže mi se samo gašenje uredjaja i pokreni ponovo.. nema opcije za upaliti i ugasiti mrežu..
2. home tipka mi ne funkcionira.. ne vraća na home ekran i ne pali task manager.. može samo upaliti ekran..
3. ne mogu nikako postaviti zaključavanje ekrana
Skinuo sam ICS, odnosno Android 4.0.3 za Note direktno preko moba (ažuriranje software-a) i mogu reći da sam jako zadovoljan. Prednosti u odnosu na Android 2.3.6 koji sam imao prije su sljedeće:
- TouchWiz
- precizniji S-pen (na prethodnom software-u je bio katastrofa)
- fluidnije kretanje po menijima
- trajanje baterije produženo za cca 20%
- dublje boje i pobošljanja u vizualnom izgledu
- neki dodaci (podesiv max podatkovni promet, vidljiv postotak baterije itd.)
Oo sta je izasao i za nas ICS
super bas cu probat kad dodjem doma
Instaliran i mogu reci da sam jako zadovoljan. Jucer baterija na 40% i kad sam dosao na 5% bilo je 2,30 sata display upaljen - JAKO zadovoljan.
Sve sta je rekao El Nino stoji + dosta aplikacija bolje radi na ICS-u
Meni preko telefona ne nalazi azuriranje, kako si ti uspio skinuti ics za note?
Sa mojim je isti slucaj, ali ne nalazi ics. Prije 2 mj mi se bez problema azurirao na zadnju verziju gingerbreada, znaci nije problem do servera. Btw gsmdje se mogu promijeniti postavke zemlje, ne mislim pritom na postavke jezika. Ili da pokusam preko kies-a?
Ja sam spojio NOTE sa USB kabelom na PC i isao na Update preko Kies-a s time da mi je sam ponudio update jer nisam odmah isao s tom namjerom nego sam isao prebacivati slike na komp.
Moji je isto slovenac mobitel zato i zablesira :)
//mobitel radi super - ovo je bila sala na stranu nasih glupih susjeda//
Evo uspio sam i to direktno preko mobitela, ne vidim neke bitne razlike za sada osim sto mi je azuriranje resetiralo prikaz ekrana i ikona tako da se vec 2 sata mucim sve vratit kako je bilo. Reci mi da li kod tebe radi zvuk tipki, jer kod mene je prije radio s sad ne, iako je u postavkama ukljucen ( mislim na tipke na kucistu lijevo i desno od glavne tipke - back i opcije). Jednostavno nemogu namjstit klik kao kod dodira zaslona?
meni radi to