-
Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....
-
Ovako na prvu: meni izgleda pre pi***sto, pogotovo u toj plavoj i bijeloj boji sa srebrnim obrubom... Zašto nema u crnoj varijanti? Razumijem da su išli na kartu da naprave malo promjene, ali opet... Neću ništa dalje komentirati,flejmati i sl. dok ga ne uzmem na korištenje,no malčice sam razočaran..
-
...da i meni je dosta ruzan,pogotovu zaobljenja na vrhu i dnu, poput uvecane nokije N 97...kao i ona duguljasta tipka ispod ekrana,stvarno nije prikladna...a o ostalom hardwareu kasnije...
-
= Citat =:
Izvorno postao
TomZG
Ovako na prvu: meni izgleda pre pi***sto, pogotovo u toj plavoj i bijeloj boji sa srebrnim obrubom... Zašto nema u crnoj varijanti?
Ima i u crnoj varijanti
Samo ni taj nije ništa posebno po izgledu
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
ovo je neka tamno plava boja,gledao sam live hands on review od admina android centrala i nije mi ni ona nešto...velim, treba to probati uživo, najvjerojatnije je totalno druga priča (nadam se) :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
yager
Taj na slikama bi trebao biti neka nijansa plave.
Meni je mob super :) Čim dođe kod nas, kupujem :) Ima li itko predodžbu kad bi se mogao očekivati? Mjesec, dva?
-
negdje sam pročitao da prodaja kreće 29.05....ako se ne varam, nešto su govorili da uvode politiku prodaje tako da na svim tržištima bude u isto vrijeme...bude to brzo :)
-
IMHO bolje izgleda nego S2 iako nije najljepši na svijetu. Al dobro, ja sam jedan od onih koji niti ne gleda na dizajn koliko na specifikacije.
Pentile ekran je malo razočaravajuć no vjerujem da HD rezolucija ipak pokriva taj nedostatak. Isto tako očekivao sam 12 mpx kameru no kad ono 8mpx. Ajd, barem je back illuminated :)
Sve u svemu - dostojna zamjena za S2 no ništa prepreiznenađujuće. OK, onaj wireless charger je fora :D
P.S. ovo je moje osobno mišljenje :-)
-
toliko najava i pripreme oko niceg spektakularnog. ima zanimljivih novosti, ali nedovoljno da bi odustao od kupnje htc one x-a. ocekivao sam puno vise...a pogotovo od dizajna...
-
Nista specijalno
Obicni amoled
A9
Drago mi je da nisam cekao S3 nakon sto sam prodao S2 nego uzeo evo 3D
-
treba sacekati da se uredjaj isproba,ovako samo mozemo desing komentirati.
...ipak je jos rano za savitljive zaslone i zastitni premaz protiv vode...
-
Mogli su 21" ekran stavit jer je i ovaj premali. Dokle misle s velicinom ekrana ici u nedogled pitam se samo. Ako ništa Apple tu ima savršenu politiku. Ovo postaje nezgodno i pederuši nosit a o džepu da ne govorim. Koja korist od svih tih silnih brojki kada je uređaj preglomazan i teško upotrebljiv.
-
Samsung galaxy S seria mi se nikad nije dopadala ovako dizajnerski kao ni njihov touchwiz. Hardverski su uvijek bili jaki i dopada mi se sto su uspjeli ugurati 2100mw bateriju.. I ja mislim penzionisati ovog mog Desire i uzeti OneX samo mi je zao sto nisu ugurali malo jacu bateriju u njega pa makar bio malo i deblji... Plus poeni za samsung naravno to sto su uspjeli sa ovako tankim telefonom da ostave izmjenjivu i jaku bateriju a i microSD je tu...
-
Nista revolucionalno, nakon onakvog teasera da cemo se isticati iznad svih ostalih ( i jos jadne ovce prikazuju), ocekivao sam nesto jebeno...
Nista novijeg nego sto je iPhone 4S vec uveo, od Sirija pa do 8Mpx kamere...
Gledajuci usporedbu ekrana: http://www.engadget.com/2012/05/03/g...-super-amoled/ , S 3 je KATASTROFA.
Usporedbe: http://www.engadget.com/2012/05/03/s...e-x-lumia-900/ kod dvojbi izmedju htc one x i s3, zasto bi s3 bio superiorniji? Samo zbog baterije, procesora, memory kartica? Ta tri razloga nisu dovoljna da bih se isticao ispred svih ostalih!!
Sve u svemu razocaran, ocekivao puuuuno vise.
HTC, eto ti jos jednog kupca :)
-
Huge.. <- FAIL
Pentile matrix (iako to toliko okom nije vidljivo, ipak od flagshipa ocekujem najbolje).. <-FAIL
Pametne opcije, gestures - di ce baterija izdrzat toliki ekran i te gluposti od opcija.. <-MEGAFAIL
Removable baterija i MicroSD.. <-PLUS
Zadrzali hardware tipke.. <-?
Sve u svemu... ne svida mi se..
Za kraj, citiram Paul O'Briena.. vlasnika modaco portala..
"The Galaxy S III looks like a great phone and a worthy upgrade to the S II. But they're a victim of their own hype, people expected more."
-
Ovako gledajući ga uopče mi nije lijep, ti zaobljeni rubovi mi se nikako ne sviđaju.... Treba sačekati da izađe i uzeti ga u ruku da se stekne pravi dojam.
-
Po meni je ispunio ocekivanja i u skladu je s vecinom najava...Ogroman 4,8" ekran nece svakome odgovarati i micro SIM card,ali microSD utor veliki je plus i jos interne 64 GB memorije....Nije po svacijem ukusu slazem se,ali uvjeren sam u fantasticne prodajne rezultate iako je konkurencija vrlo jaka...
Tu su nadolazeci Iphone 5,One X,Huawei D quad,LG quad.....
-
Tesko je ocekivati nesto posve novo...ovo je samo evolucija S2, logicne novotarije i unaprijedjenja. Sljedeci flagship ce sigurno imati 12MP kameru, ali jednostavno ne postoje tehnicke novotarije danas u mobilnom sektoru koje bi i mogle izazvati boom. Ekran je velik i kada jednom koristis takav telefon, tesko se vratiti na manje. Siguran sam da ce teledon biti iznimno brz i fluidan u radu, ali dizajn mi je nekako cudan. Sve u svemu tko ima SII i nema neke potrebe ulagati u ovo.
-
Meni je dobar izgledom...al kao što reče se, draže mi da ovaj izađe pa da galaxy s2 još cijena padne :) Po meni s2 i više nego dovoljan...zapravo i previše već.
-
http://www.mobil.hr/novosti/samsung/...axy-s-iii-5018
Postavljanje samih linkova bez iznošenja vlastitog mišljenja ubuduće ćemo smatrati trolanjem foruma i adekvatno kažnjavati.
-
Dizajn ni meni nije baš sjeo, podsjeća me na Corby, flagship model bi se ipak trebao malo više distancirati od ostatka. Tehničke karakteristike su OK, no zanima me live test i koliko je sam OS ispoliran.
-
Tough decision. HTC One X dizajnom meni osobno puno ljepši telefon. GS3 izgleda jeftino s ovim materijalima iako treba vidjeti uživo. Plus naspram HTC-a je definitivno baterija ali stvarno sa svim đinđama koje su u njega nakeljili i ovolikim ekranom pitanje je koliko će trajati, ali barem se može zamijeniti. MicroSD i nije toliko važan, pa 32GB + Dropbox bi svima trebalo biti dosta. Jeli pentile screen toliki bad, ne znam ni sam koliko se to primijeti. Pokušavaju ga prodati sa svim ovim smart ovo smart ono trikovima i Siri klonom. Evo ovdje ima domaći pregled svih softverskih đinđa pa ako nekog zanima pogledajte. Mislim da ipak idem na HTC-a;)
-
e upravo sam ovo trazio...softverske novosti na galaksiju. komentar na kraju je na mjestu. puno zanimljivih stvari od koji necu koristiti skoro niti jednu. a pretpostavljam da ce se te stvari moci integrirati i u druge uredaje, romove. :) kao i sve ostalo na androdu.
-
ostajem na s2 još duuugo vremena, jer stvarno ima sve što treba, lagan, tanak, brz, a ekran plafon 4.3" za mobitel, sve iznad je već tablet i potpuno nepotrebno.
-
U lipnju dolazi u Vip. Na Twitteru objavljeno
http://twitter.com/#!/vipnethrv