Očito tele2 nešto sprema ;
"Tele2 · 68,020 like this
57 minutes ago ·
Danas je Dan D: spremamo nešto VEEEELIKO za vas! Ve-li-ko! Pratite nas, i za nekoliko sati ćete biti među prvima koji će saznati o čemu se radi!"
Printable View
Očito tele2 nešto sprema ;
"Tele2 · 68,020 like this
57 minutes ago ·
Danas je Dan D: spremamo nešto VEEEELIKO za vas! Ve-li-ko! Pratite nas, i za nekoliko sati ćete biti među prvima koji će saznati o čemu se radi!"
Da, gledam njihovu stranicu, i cudim se :)
odbrojavanje, a nema vise ponuda tarifa ni mobitela ni nicega...
Mislim da ce u 20:15min biti objavljena info:
"OBAVJESTAVAMO SVE DRZAVLJANE RH DA ZBOG KORUPCIJE I KRIMINALA, TELE2 GRUPACIJA SE POVLACI IZ HRVATSKOG TRZISTA.
Lijep pozdrav!"
bas je bila reklama na tv-u... neograničene poruke i pozivi prema svim mrežama, bez naknade za uspostavu poziva za 150kn mjesečno, bez ugovorne obveze.... tako kaže Gregor...
Da, to sam i ja pomislio :) ali srećem nije taj slučaj. Kao što je već mateob napisao, radi se o Revoluciji (nova tarifa). Upravo je bila reklama na HRT1.
Mislim da sam dobro zapamtio: neograničeno pričanje prema svim mrežama (bez uspostave poziva), neograničene SMS poruke; 500 MB prometa = 150,00 kn.
Večeras do ponoći traje promocija za ugovor bez ugovorne obveze.
Aaaaaaaa sad si mi spojlao, ja čekao na stranici odbrojavanje hehe. Zgodna tarifa za ljude koji su stalno na mobu, posebno za poslovnjake koji imaju ogromne račune kod t-coma ili vipa.
Brutalka je još uvijek bolja. Nikome ne treba 100kn za uspostave poziva, a bome niti više od 1000 minuta razgovora, a prometa je više u brutalki. Cijena bi trebala biti 100kn i 1gb prometa.
Dakle te uvjete iz Revolucije se može ostvariti samo večeras do ponoći???
evo kažu na stranici da je tarifu moguće aktivirati do 31.5 po ovim uvjetima
Ni meni to nije nista privlacno, pa i prije su nudili one poslovne tarife sa slicnim cijenama.
A i ne moze se usporedjivati prepaid i postpaid. Po meni je Brutalna bolja jer za 150kn se dobije 320 uspostava poziva (55kn + 95 kn za uspostave).
A di im je ponuda mobitela? Nema na stranici..
PRELAZIM NA TELE2!!!!!!!!!!!!!!
Odlicna tarifa, svaka cast! Racunica je jednostavna, svaki mjesec mi dolazi 180kn s time da pazim koga zovem.
Ovdje 160kn, ne trebam vise paziti! Odlicno, Tele2, here we come
po meni je tarifa extra jer za 150 kuna mozes pricat do mile volje i to bez uspostave poziva! ja bi zna nakupit 300kn i vise samo uspostava poziva
Al ne kužim zašto su šparali na prometu? 1gb su trebali staviti minimum.
150 kn tarifa +10kn rad.fr.=160kn
brutalna 55kn
150+10-55=105kn razlike za uspostavu
105kn/0,29kn/poziv=362 poziva trebaš napravit da bi bi bilo isplatljivo od brutalne, i k tome samo 500MB
1000SMSova je na brutalnoj i previse, a tko napravi od toga je bolesnik s deformacijom šake...
1000min kod brutalne je cca 30min dnevno, a tko razgovara više od toga, najčešće vrti lovu, pa mu 100kn ne znači...
Zaključak: Brutalna hara i dalje...
Brutalana je bolja.Mjesecno da dajem za mob 160 kn?Ma nema sanse.
Ja recimo imam t-mobile total S... sa frekvencijom to je nekih 111 kn i još uspostava poziva što imam, prema t-mobile neograničeno a ostalih 150 min slabo potrošim ili potrošim... sms-a 80 sasvim ok jer danas sve više njih ima whats app. Tako da ispadne me nekih 130 kn što meni sasvim dovoljno i flat net + bodovi za mobitel.
Ova tarifa skroz ok za one koji predosta pričaju ali velim opet...interesira me cijena mobitela uz tu tarifu inaće i dalje sam na total S.
Grrrrrrrrr. Loše, 160kn I samo sim!!!! Nema mobitel.
Odlična tarifa za one koji razgovaraju(s curom/dečkom/ženom.., poduzetnici/obrtnici i slični).
Samo što nije neograničeno.
Limit je 5000 minuta i 3000 poruka.
Također, ako zovete preko 500 različitih brojeva mjesečno mogu vam ukinuti tarifu.
I to su trenutni limiti, kasnije ih imaju pravo promijeniti.
Načela pravednosti korištenja usluga i proizvoda (PDF; 91kB)
a šta je s korisnicima na bonove dali im ostaje tarifa smart i po kojom cjenom
Ako korisnik tijekom obračunskog razdoblja ostvari više od 10% poziva duljih od 30 minuta prema drugim pokretnim mrežama u Republici Hrvatskoj, Tele2 zadržava pravo jednostrano raskinuti pretplatnički ugovor.
Rofl...
:angry:
Sto je to? :angry:
meni se cini sasvim pristojna tarifa. 160kn mjesecno za flat razgovore i sms i ne moram razmisljat o bonovima. bilo bi bolje da je giga prometa, ali moze se uzet paket kome treba vise.
Moze izvor?
Edit: Za ovo sa 10%?
U SZK kazu da se to odnosi samo na Business Unlimited ili tako nekako tarife. Ali kako nema linka na pdf sada na stranicama od tele2 niti se igdje referenciraju na to, a u uvijetima koristenja tarife Revolucija jasno isticu "- neograničen broj minuta razgovora prema svim pokretnim i nepokretnim mrežama u Republici Hrvatskoj" bez ikakvih dodatnih ogranicenja pretpostavljam da se to ili stvarno ne odnosi na ovo ili je lazno reklamiranje.
Zar nisu i druge tarfe isto imale istu cijenu prema svim mrezama? Pa se ne sjecam da se negdje spominjalo da su raskidali ugovore.