funkcija brzi odgovor od sada radi, tako da ... navaliteeeeeee :spin:
Printable View
funkcija brzi odgovor od sada radi, tako da ... navaliteeeeeee :spin:
pa meni tek sad ne radi brzi odgovor! A do sad je normalno radio, ne kužim. sad nemrem jednostavno napisat nekaj bez da idem na 'post reply' ili 'quote'. glupo i sporo
Konačno....
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
sorry,moro sam nekok kvoutat JER MI INACE NECE postat!!
koji je to vrag???
dole pise neki natpis
Pritisni jednu od ikona za za 'brzo' citiranje posta kako bi aktivirao 'brzi' odgovor.
i nekak nejde
meni brzi odgovor radi cijelo vrijeme...
Trebat će vremena dok se ne naviknete i BTW ne moraš nikog quote-at. Imaš dolje opciju citiraj odabranu poruku i to jednostavno ne uključiš
Pritisni jednu od ikona za za 'brzo' citiranje posta kako bi aktivirao 'brzi' odgovor.
Radi ali nije radio onako kako je trebao= Citat =:
Izvorno postao IggXy
prije je bilo jednostavnije!
Ako vam je to kompliciran ne joker to isključi. Postoji opcija u "Message Posting and Editing Optinos" koja se zove "Require Click for Quick Reply" pa to isključi
Možda i je jednostavnije, ali treba vremena.
Jednostavno kliknite na http://cafe.mobil.hr/images/buttons/quickreply.gif i možete pisati. Ako označite onu kvačicu "citiraj odabranu poruku u odgovoru", odmah i ubaci citat u post. Puno brži način citiranja.
Ajd da probam.= Citat =:
Izvorno postao Dark
Edit:
Hm bolje je :thumbup:
Do sada je bilo sve dobro i sve je radilo. Kakve su ovo sad bedastoće sa bespotrebnim klikanjem? Molim lijepo da se sve vrati kako je bilo!
Nije radilo kako treba zato je to i napravljeno
...tako je...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
meni je baš do sad radilo kako treba, a sad ne radi....= Citat =:
prije nije radilo kako treba, prijavljivalo je greske, po dva prozora pri otvaranju svake stranice, osim ako si je netko u svom browseru iskljucio.
Brzi odgovor je napravljen da radi na ovaj nacin jer onako nebi mogao znati na koji post se replay odnosi... nakon nekoliko dana ce se svi naviknuti na ovaj nacin i biti ce normalan...ako ne... meni je svejedno, bude se maknulo da se mora izabrati post na koji se replaya
I dalje ostajem pri stavu da sada ima nepotrebnog klikanja! Prije se jednostavno došlo do kraja stranice, napisalo odgovor i poslalo. A sad... :thumbdown:
Joj jedan klik više. Strašno....= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Jedan po odgovoru :D , a i ne samo to, moram i skrolat.
Ne moraš skrolat. Samo stisneš na gumb i on ti se automatski prebaci do brzog odgovora
evo cyberphere je sve lijepo rekao :) sada ni ja ne vidim vise problem u replayanju.= Citat =:
Normalno citas postove, dodjes do kraja ili do nekog dijela i kliknes na onu ikonicu za brzi replay... napises odgovor i kliknes na posalji...
mene isto ovo zivcira
meni čudno, al ajde, bumo se navikli
Kak ne moram skrolat? Dođem do kraja i onda se moram vraćat da bi stisnuo ikonicu.= Citat =:
Izvorno postao joker