evo i njih sa bozicnom ponudom...
http://www.tele2.hr/bozicna_ponuda_d...lim_vraca.html
po meni jako jadno... nisu se nimalo potrudili srusiti vipovu ponudu...
Printable View
evo i njih sa bozicnom ponudom...
http://www.tele2.hr/bozicna_ponuda_d...lim_vraca.html
po meni jako jadno... nisu se nimalo potrudili srusiti vipovu ponudu...
Uz ogromni naglasak da vrijedi za nove korisnike. Ah, nothing to see here, move along.
xlr, tocno sam ja to htio napisati :) standarna shema - potpisao si ugovor, tko te jebe.
katastrofa.... nakon ovoga 110% odlazim... :@
Upravo tako! Hvala i doviđenja - možda će im uskoro doći na ideju da probaju vratiti korisnike...tipa, svi koji su prešli na bonbon, ako se vrate dobit će...
Je li ikada od kada su došli na naše tržište Tele 2 poslovao pozitivno?
Ove zime budu izgubili puuuuuno korisnika....
Ponuda mobitela je nikakva i to je veliki minus i propust, a dvostruki iznoz na racun kroz 6 njeseci je u biti sasvim dobro.
Cim vise uvjeta, sitnog teksta i slicnih poduvjeta i preduvjeta je cesto znak da je najbolje odustati...
...katastrofa!!!!
...evo kako tele2 radi kod kuce
http://www.tele2.se/mobilabonnemang/iphone4-16gb.html
...majku im robovlasnicku, nisu se niti malo potrudili za nas preplatnike, godisnje im ostavin 10000kn a od njih dobijen samo racun svaki misec, stvarno nije u redu!!!!!
...kad su tek pocimali davali su sakom i kapon a gledajte sad, opalili nekog debilnog andela sa internetom i to je to, stvarno katastrofa!
...ovo im je kompletna ponuda na domacen terenu http://webbutiken.tele2.se/Kop-ny-mobil/?noref=1
Ja već odlepršao, Tele2 pretplata sa 350+ kn mjesečno prelazi u hladni pogon od 100kn dok ne istekne ugovor :)
navodno ce i za postojece korisnike bitni ponesto... tako sam na facebooku procito.. da ce svi dobiti porukom sta ih slijedi..
Ako nista drugo, barem su Podatkovne pakete] poboljsali..
Da ali samo za pretplatnike, dok za prepaid podatkovne pakete akcija duplo vrijedi samo za najmanje pakete XS i S, steta da nisu stavili i za L jer bi tadasnjih mozebitnih 600MB za 35kn bilo ekstra ali sta je tu je iako mi je blesavo sto akcija vrijedi za sve ali ne i za te vece pakete
...a što očekivati od ovako jadnog operatera s tako jadnom reklamom za božić gdje ona jadna žena/baba priča ko da ju je netko natjerao da to radi...
...nisam ni očekivao neku posebnu ponudu...
Ja sam imao tele2 5 GB internet pretplatu pa sam prešao na t-mobile 6 GB za 100 kn. Kada sam htio tele2 sa 5 GB na niže 3 GB morao sam im platiti 40 kn???? Ma nemoj molim te...ugovor mi je bio istekao i umjesto da me BESPLATNO spuste na nižu tarifu i bar dobivaju 145 kn od mene sad dobivaju 0 KN! Jaka im je matematika i mozgalica zadržavanja korisnika...bravo mozgovi tamo! Napao sam ih i putem mail-a pa se od srama nisu ni javili...nek zapošljavaju ljude koji imaju volje za korisnike...
Red bi bilo da su mi javili "Poštovani, sada će Božićna ponuda pa u sklopu toga Vam poklanjamo npr. još 2 GB prometa do tada kao vjernom korisniku (pošto mi isteko ugovor) pa za Božić imate novu bolju ponudu! Ostanite i dalje Naš vjeran korisnik!" Tako se to radi telci dragi...
Da stvarno su katastrofa,ja sam isto odlucio otici od njih, vjerovatno se ovaj tjedan prebacujem na drugu mrezu jer neda mi se sa njima imat vise posla.............
mislim da je ovo ogroman korak naprijed jer su stari pretplatnici do sada bili tretirani kao korisnici 'drugog reda'. i takva ponuda (50 kn za 1GB) je skroz dobra.
s time da se još uvijek čeka da smisle neku božićnu akciju za stare pretplatnike. mislim da je tek onda korektno da se komentira.
...ma mozemo mi pricat koliko ocemo al uvik ce izac zakljucak da im je ponuda katastrofalno nikakva naspram nasih drugih operatera a da neprican o ponudi mobitela koja mi izgleda kao stranica zastupnika alcatela!!!!
zaista? a gle, prvi su u ponudu uvrstili Desire Z :) ne bih rekao da se to ikako može nazvati 'katastrofalnim'. a uz to, u ponudi im je čak 18 Nokia modela, 11 Sony Ericssona, a 10 Alcatela - pričam o ponudi uređaja za pretplatnike. istina, za prepaid dominira Alcatel, ali mislim da je taj bolji izbor telefona za pretplatnike nešto čega bi se pretplatnici rado odrekli kada bi dobili neke druge pogodnosti koje prepaid-ovci imaju, a mi pretplatnici nemamo.
Sad sam vidio što radi tele2 kod kuće - pa oni imaju tarife sa 3000 minuta, 3000 poruka, flat internet do 10 gb po 10 mbps a iza toga je isto flat sa ograničenom brzinom...imaju ajfonove, i još brdo dobrih tarifa...
Dobro si rekao - "kod kuće". Ovdje je Tele2 došao kao prilično nepoželjan gost i pokušava rasturiti duopol u kojem su godinama uživali T-Mobile i VIP. S obzirom na mogućnosti u Hrvatskoj, gdje im štošta ne ide na ruku - spomenimo samo npr. regulatorna tijela koja diktiraju pravila igre ili činjenicu da su krenuli bez ikakve vlastite infrastrukture - mislim da im ide jako dobro. Kako vrijeme bude odmicalo, ponuda će biti sve bolja i bolja, a i trenutno sasvim dobro pariraju puno moćnijoj konkurenciji. Otkad je Tele2 stigao u Hrvatsku, od njega su koristi imali svi: i korisnici Tele2, kao i korisnici drugih mreža koje su bile prisiljene prestati prodavati "muda pod bubrege" i kreirati poštenije ponude.
Uz to, ajmo pogledati što sve T-Mobile nudi u Njemačkoj ili SAD. Siguran sam da je ponuda u hrvatskoj daleko ispod onoga što ista ta kompanija nudi u drugim krajevima svijeta. Tako da analogija "što sve Tele2 nudi u Švedskoj" ne drži vodu ni po kojem kriteriju :)
Zašto niste uspoređivali šta su t-mobile i vip nudili vani prije dolaska tele2 dok su kod nas nudili poziv u drugu mrežu po samo 3.36kn po minuti...
A što se svi tako užasavate Alcatela? U low-end segmentu teško ćete naći kvalitetnije i funkcijama opremljenije mobitele za sitan novac za prepaid korisnike.
Imam OT-505, kupljen za 95,00 Kn; kamera VGA užas ali bolja nego ništa, slot MicroSD, RDS radio, slušalice, baterija koju ne možeš ubit nikako. Ne škripi, ne gasi se, a bolje da nitko ne zna što je prošao.
Osim toga uvoznik i serviser je Mobis :bat: Normalno da će dat u ponudu ove umjesto loših, slabo opremljenih i preskupih baznih Nokia modela.
Jel se dobije ova pogodnost za pretplatnike ako uzmem samo broj na pretplatu znači bez potpisivanja ugovora na godinu ili dvije. I još me zanima dal se i dalje dobije uz karticu na pretplatu i kartica na bonove prema kojoj su besplatni pozivi? Čini mi se da je to nekoć bilo tako. Hvala na odgovoru.