Hahaaa, zovem službu za korisnike, a ova preko kaže: "BOK, KAKO TI MOGU POMOĆI ??"
Kužiš ono, mi smo si stari kompići, ne :drink: , odmah smo na TI
Printable View
Hahaaa, zovem službu za korisnike, a ova preko kaže: "BOK, KAKO TI MOGU POMOĆI ??"
Kužiš ono, mi smo si stari kompići, ne :drink: , odmah smo na TI
dolazim u napast da ih nazovem, ali imam filing da bi se prebrzo na nervao, jer očigledno je da nisu baš uhodani i ne mogu dat konkretne informacije.
Na fejsu i twitteru sve nešto: vidjet ćemo..., bit će uskoro..., saznat će se uskoro... I to na svako malo konkretnije pitanje.
Pričekat će još koji dan moj poziv prema njima.
Sve što je brzo/sporo, dobro/loše kod T-mobile-a isto je i kod Bonbona, jer im je ista infrastruktura... Tako da je razlika samo u marketingu, pristupu korisnicima, cijenama...
Svaka pohvala za bonbon! Meni je osobno svejedno kako se zove operater i u čijem je vlasništvu - bitno da mi je što jeftinije. Bonbon je poprilično jeftin. Planiram sebi uzeti jedan, za kući jedan, za curu jedan, za brata jedan...Odnosno, kad se bude moglo prenositi broj, prenijeti broj. Najdraže mi je što se mora nadoplatiti samo 40 kn. A tih 40 kn nemoraš ni potrošiti (osim ako zoveš druge mreže i šalješ poruke). Minuta je dosta jeftina - 70 lipa, i nema uspostave poziva. Poruke isto jeftinije od tele2 (20 lipa). Nemoram svaki puta kada palim mob ukucavati pin, nemoram prebacivati ručno mrežu kad idem u nac. roaming i u pogranično područje (dešava se da odabere TELE2 signal kojeg nema, tj. 0 crtica, i ja onda nedostupan). Internet mi je svuda ista cijena (nije skuplje kao kod tele2 kad sam u nac. roamingu). A i postoji dnevna opcija od 7 kn koja se isplati uzeti i ako ću nazvati nekog s druge mreže za duži razgovor od 10 min! Nadoplatim 160 kn tati i miran je 360 dana (ne troši puno). Vjerujem da je kvaliteta razgovora bolja nego kod tele2. Znam da su na drugačijoj frekvenciji ili tako nešto...zato tele2 ima poteškoća sa signalom u liftu, podrumu, bolnici...bar meni. Rijetko, ali ipak ponekad. Znam da sam prije uvijek ručno držao T-mobile signal, dok nisu zabranili.
Zasada nisam našao da je nešto u bonbonu lošije nego na tele2!
ovaj crveni dio ti ne drzi vodu..
dnevni paket koji košta 7 kuna.
za to dobivaš
300 besplatnih minuta prema bonbon korisnicima
300 poruka prema bonbon korisnicima
300 MB interneta
10 besplatnih poruka prema drugim mrežama
10 min poziva prema drugim mrežama.
i poruke i pozivi prema bonbonu su glupost...(za sada)
@mlesic
Koliko sam ja citao ova opcija 40kn bon -> 1000min. u mrezi ti vrijedi ako aktiviras broj do Nove godine, a prenos broja ce biti tek omogucen od 2.mjeseca sljedece godine! :D
Kako stvari idu trebat ce ti dva-tri broja, razlicitih operatera u buducnosti, svaka opcija na posebnom broju (ovo je opci utisak)! :(
@jdabic1
Mislim da je htio reci da mu nece smetati sto je dnevna opcija od 7kn ogranicena na 10min. prema drugi mrezama, cak kad i potrosi tih 10 min. isplatiti ce mu se placati 0,70kn prema drugim mrezama.
Tako je, za 7 kn dobijem 10 min prema ostalima + brdo poruka i minuta koje neću iskoristit naravno...hoću reć da nije loše!
A bonbon ću dat mami, tata, bratu, curi...svima s kojima pričam puno (to je zapravo 90 posto razgovora). Ovih 40 kn onda potrošim na cca 60 min razgovora prema drugim mrežama!
Sada imam knockout + mukte broj, to mi je 25 lipa uspostava + 10 kn radijska frekvencija. Cura ima muke i uzmu joj 20 kn mjesečno i nema uspostave poziva. Brata zovem za 49 lipa po minuti + 25 lipa uspostava. Ovako ću imati samo 40 kn mjesečno (što nije puno) i zovem sve koliko često i koliko dugo hoću! Poprilično jednostavno i jeftino!
Što se tiče te akcije do kraja godine, da uzet ću sada te kartice. A vjerujem da će sa prijenosom broja onda u 2. mj isto biti neka slična akcija! Možda i da za 40 kn bon dobiješ duplo, ili 1000 minuta mjesečno do 2030. god.... :)
Jel itko dobio poruku od bonbon-a, nesto u stilu kao Big brother te ne gleda? :O
Da, dobili smo... samo kakve to veze ima s ovom temom?
I mene zanima, što im ta poruka znači?
Bok svima :)
Evo pošto smo vidjeli da postoji poneko pitanje vezano uz bonbon odlučili smo se registrirati na ovom forumu pa da pomognemo tu i tamo ako imate nekih nejasnoća i slično. ;)
Što se tiče bigbrother poruke situacija je bila ovakva: greškom je dio korisnika dobio SMS poruku gdje je umjesto pošiljatelja "bonbon" pisalo "bigbrother". SMS isprike je poslan ovih dana i očito je zbunio neke.
1.12. svi Bonbon korisnici dobivaju 40kn na racun u znak isprike.
Svaka cast, bolji ste od T-Mobilea :p
Kad money stiže na račune? I jel produžuje postojeći aktivrani bon?
meni do sad nis nije stiglo, vama?
zasad meni ništa. valjda bude.
Koliko vidim, nekim korisnicima je stiglo... :) Ako imate stare minute, poništiti će vam se i nove će vam postati aktivne.
Meni je stiglo :) 40kn i 1000 besplatnih minuta, bas odlicno.
a jel pise da ste dobili minute..? ja sam dobio lovu al ne i minute..
Evo nesto u vezi prijenosa broja u Bonbon mrezu...
= Citat =:
HAKOM (Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije) ovih je dana iznimno aktivna. Prošli tjedan zaprijetili su visokim kaznama operaterima, ukoliko ne identiviciraju sve vlasnike mobitela. Danas su pak primijetili da operater BonBon, odnosno HT nije omogućio prijenos broja, što je po zakonu bio dužan učiniti i naložio da se to učini do 01.01.2011. godine. U nastavku slijedi službena objava za medije.
Sa mob.hr= Citat =:
Nadzornik Hrvatske agencije za poštu i elektroničke komunikacije (HAKOM) proveo je postupak stručnog nadzora nad trgovačkim društvom T-Hrvatski Telekom vezano uz neomogućavanje ostvarivanja prenosivosti broja iz drugih mreža u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu trgovačkog društva T-Hrvatski Telekom u svrhu korištenja „bonbon“ tarife.
Utvrđeno je da T-Hrvatski Telekom nije u potpunosti pripremio svoju elektroničku komunikacijsku mrežu i sustave te nije proveo potrebna testiranja svoje mreže kako bi istu pripremio za uspostavu funkcije prijenosa broja za novo brojevno područje 97 te usluge koje nudi na navedenoj numeraciji. Takvim postupanjem T-Hrvatski Telekom je povrijedio odredbe Zakona o elektroničkim komunikacijama i Pravilnika o prenosivosti broja.
Stoga je T-Hrvatskom Telekomu Rješenjem nadzornika HAKOM-a određeno da najkasnije do 1. siječnja 2011. godine ukloni tehničke nemogućnosti prijenosa broja iz mreža drugih operatora u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu T-Hrvatskog Telekoma, a u svrhu korištenja „bonbon“ tarife.
Ja se nadam da ce sto prije to uvesti da napokon svi ukucani predu na Bonbon :)