Izvorno postao
ravilov
Hmm, mislim da ipak nesto (jos uvijek) ne stima s Discovery. Sad je 02:04, trenutno na programu traje Prototype This, a aplikacija kaze da je od 01:40 do 02:40 Paradise Lost, a nakon toga (02:40-03:40) Mythbusters.
Mozda ima smisla ovo sto XLR kaze, da Discovery ima program po regijama, te da ti skupljas krivi program?
Druga primjedba/molba: kad gledam trenutni raspored, bilo bi korisno da ima opcija Refresh now ili slicno.
EDIT:
Upravo sam primijetio jos jedan prilican problem... Widget ima gumbe Next i Reload, a gdje je Previous? Ne mogu nikako skuziti kako se vratit na prethodni kanal, osim da maknem i ponovno dodam widget... :(
EDIT 2:
Yep, potvrdjujem da nesto definitivno ne stima sa Discovery. Sad je trenutno skoro 14:50, a on meni prikaze dvije emisije, jednu od 05:25-07:25 (vec je tu problem, ne znam da ista na Discovery traje 2 sata), i odmah iza te jednu od 12:20-13:15.
K tome, widget koji mi je jucer takodjer zapeo na Discovery (jer se ne mogu vracat unazad po kanalima, samo naprijed), danas ne prikazuje nista, lijevo (gdje je inace ikonica kanala) je ikonica od aplikacije, te osim dva gumba desno sve je prazno. Pritiskom na bilo koji od ta dva gumba ne dogadja se bas nista.
Jel to samo meni tako sve bugovito ili? :-/