upravo sam napravio update preko settings-about phone-system software update-check now
Printable View
upravo sam napravio update preko settings-about phone-system software update-check now
i koju verziju softa imaš sada?
Settings -> about phone -> software information
koja je verzija firmware-a i koji je buld number??
da li si primjetio neke promjene u odnosu na staru verziju softa??
firmware je i dalje 2.1-update1, nažalost
build number 1.21.405.2 to je otišlo gore (radio, zar ne)
Jučer navečer je postao dostupan. Navodno su riješeni neki problemi sa Facebookom, dodan je YouTube HD i još neke sitnice. Nisam uspio nigdje naći točan popis promjena.
btw. Ta verzija se već dva tjedna koristi u custom ROM-ovima.
thx 4 notification :)
animirani prijelaz iz lanscape u portrait mode u galeriji
i kao da više nema pinky efekta :) ili se to meni čini
update : pinky efekt više nije toliko izražen u brightness opcijama kada se stavi osvjetljenje na minimum, u gmail app se još lagano primjeti, ali www.htc.com je još uvijek izraženo pinky :/
da, sve je bolji i boji...još neka izbace smrznuti jogurt iz frižidera
Preuzeto s xda foruma
Changes reported:
- Updates bootloader to 0.80
- New radio image
- New youtube app with HQ option (1.6.20E).
- Fixed htc's weather widget (integrated into clock&weather widget) not knowing where you are (1.15.xxx just said the name of the country in some countries).
- SMS issue (from non-numerical senders) is resolved.
- fixed random contact showing when receiving operator SMS.
- fixes the voicemail bug for the French carrier SFR (short voicemail number used to call 911/emergency).
- Messages app now shows a count on the number of messages in the SMS inbox.
- calendar/contacts bug - unable to store contact's birthday - has been fixed.
- Long click on the menu button when in home screen now doesnt pop up the keyboard, like it uselessly did before.
- SMS reader does not show the little smiley androids any more - just the mere types.
Jel probao tko na rootanom Desireu? Mislim da nece ici, barem ne na ovaj nacin.
ne možeš updateat ako ti je rootan telefon... mislim da je bolja opcija stavit neki rom sa modaco-a 1.21 koji je približno isti originalnom...
Da, to povlaci i problem pri izlasku froyo-a, sluzbeno.
Ako imate custom ROM od Paula (Modaco), onda možete staviti službeni ROM (tj update)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=684259
ili skinte exe fajl, pa ga instalirate na komp, pa onda on povuče novu verziju i instalira ju na mob,
ili skinete zip fajl, pa ga fleshate na mobitel
i onda kasnije ponovo možete ROOT-at mobitel
Long click na menu jos uvijek dize keyboard...:rolleyes:
Ponukan informacijama s ove teme odem da provjerim update na svom mob i on mi kaže da postoji 1.21.405.2 verzija koju ponudi da instaliram. Nakon downloadiranja odaberem install now i ode on u boot i pri ponovnom pokretanju idem provjeriti sw kad tamo i dalje stoji 1.15.405.4, znači nije ništa update-irao. To mora bit jer sam root-ao svoj desire?
tako je.......cagi.
a možeš updejtati na način od icota.
Koji je način za od-root-anje? Mislim nije da ću to radit zbog ovog updatea, zanima me radi Froy-a. Razlog zašto sam root-ao je zbog app2SD. Kad dođe froyo to će biti omogućeno u samom OS-u (app2SD) ako se ne varam. Skroz sam zadovoljan sa službenim ROM-om, nisam neki freak što se toga tiče.
pogeldaj post #12
http://cafe.mobil.hr/threads/68003-H...l=1#post934483
imaš link, i skini exe fajl i instaliraj na komp
pokreni ga i instalirat ćeš novu verziju firmware-a (službenu) i neće ti mobitel biti root-an
(preporuka da napraviš backup podataka, za svaki slučaj)
i onda čekaj dok ne izađe Froyo... (nadam se da će brzo, ali nisam preveliki optimist)
OK vidio sam taj post. Dal to znači da svi mi koji smo rootali svoj mob prema upustvima (tvojim sticky-jima) imamo custom ROM od Paula? U tom slučaju sve mi je jasno
P.S.
Hvala na brzim odgovorima
Ja sam jučer napravio update i kao da mobitel brže radi. Ono što sam primjetio je da je poboljšan memory management. Sad ne nakrca memoriju cashed aplikacijama nego ostavi više slobodno što dovodi do bržeg odziva. Očigledno da je prijašnji "prefetch" previše često fulao što je dovodilo do čestog oslobađanja memorije prije pokretanja nove aplikacije.
Sam update je prilično glatko prošao, nekih 27MB se skinulo. Pitao sad ili kasnije. Rebootao se, napravio backup, opet rebootao i to je otprilike to. Sve aplikacije rade i sve postavke na mjestu.
Pozdrav,
kupih prije 5dana Desire. Sad sam ga već malo prilagodija svojim potrebama: stavio odredjene widget, shortcute itd....
Ono što me zanima jest: Hoću li izgubiti sve ove dodante promjene koje sam napravija ako ga dogradim sa ovim update-om od 27MB?
tnx unaprid
Quotao si me ali očigledno nisi pročitao moj post, barem ne zadnju rečenicu!