Nemogucnost brisanja programa iz ulaznog spremnika
Ponekad programe na 6600 prebacujem s PC Suitom a ponekad samo desni klik, send to, nokia 6600. I kao sto znamo program dolazi na telefon kao poruka i pojavljuje se u ulaznom spremniku odakle klikom na palicu obavljamo instalaciju.
Tako je bilo ovaj put i sta se desilo Steel Warrior.sis se zove igrica eto nije ni program, instalirao ja njega bez problema i da nakon obavljene instalacije obrisem .sis file iz ulaznog spremnika nemoze, neda jednostavno izbacuje sljedece.
http://ferencsipos.250free.com/FEscr1.jpg
Poruke spremam u memoriju telefona pa razmisljam ajde da prebacim poruke na mmc i onda formatiram karticu al i to nemoze nema nigdje te opcije. Odnosno ima opcija da sprema poruke na mmc pa sam mislio kad to namjestim da ce postojece poruke iz mem. telefona prebacit na mmc, medutim i to nije upalilo.
I sta mi je sad cinit? Jedino da resetiram telefon i sve postavke i sto je na telefonu pobrisem pa ce valjda izbrisat i taj file. Al ko ce ponovo sve to najmjestat pa postavke GPRS i MMS to me najvise ubija!
Ali probajte zamislit kako ubija kad svaki put kad udem u ulazni spremnik vidim Steel Warrior.sis!