Izvorno postao
Sniper
Da ne otvaram sad novu temu za ovo pitanjce pitat ću ovdje: sviđa mi se Opera 10.50, ali me strašno živcira to što tabove tretira kao prozore, dakle kad otvorim 5 tabova onda mi se na Windows 7 pojavi ko da imam 5 otvorenih prozora sa Operom, i onda mi je, budući da stalno koristim alt+tab prečac za mjenjanje aktivnih programa (recimo browser - msn), nepraktično manipulirati s tim :-/ Jel ima možda kakvo rješenje da se to ne događa nego da bude ko recimo na Firefoxu i Chromeu?
EDIT: širim krive informacije :D
Kad lupim alt+tab ne vidi se da je otvoreno 5 prozora, ali kad odem dolje u taskbar ne mogu minimizirat pritiskom na ikonu jer je otvoreno njih 5 i onda mogu samo izabrat koji od njih da izaberem, ako me kužite... Isto tako dosta često koristim i shortcut Windows key + broj 1 recimo ako je Opera na prvom mjestu u taskbaru, i onda ne mogu na taj način minimizirat... Znam da je ovo većini ljudi vjerojatno glupost, ali ja sam se tako navikao i volio bih kad bi se moglo nekako sredit da bude ko na ostalim browserima (izuzev IE, primjetio sam da se i na njemu to događa)...