Izvorno postao
La_LuNa
moj svekar se dosta kuzi u sve to i on kaze da ce i dosta tih nekih lokalnih postaja (tipa OTV, Z1 i to) isto s vremenom preci na digitalni signal, tak da nebumo gledali samo 4 nacionalna programa. valjda :D
inace, mi smo kupili po njegovoj preporuci Nytro box koji je i za Digi sat i za digi tv, tak da cemo preko njega imati digitalni signal (vec ga imamo) a lovimo i digitalne satelitske programe preko Thora i Siriusa. e, sad, kaze svekar da ce se s vremenom Digi sat poptpuno zakljucati, pa onda vise (bez placanja) necemo moci gledati digi sat, samo nasu zemaljsku digitalnu tv. antenu i 2 LNB-a smo dobili, nytrobox smo platili nekih 300-injak kn. do sad se vec isplatilo obzirom da neka 4 mjeseca uredno gledamo digi sat, i samo smo jednom morali ukucavati nove kljuceve.
valjda sam dobro objasnila :D ne kuzim se najbolje u sve to :D al znam da uz digitalnu nacijonalnu teve imam i diskaveri i kartun netvork :D meni dovoljno :D
edit: oke, kaze muz da je nytrobox ipak malo skuplji, oko 500n kn. a sta ja znam. kaze da je vrijednost boxa, tanjura i tih nasih LNB-a oko 700 kn. i kad Digi sat krepa da cemo samo okrenuti tanjur prema drugim satelitima i moci ih gledati. oke. sad mi nis nije jasno :D vama valjda je :D