[E72] Iskustva, dojmovi, pitanja...
Pozdrav svima!Kupio sam nedavno nokiu e72 u tele2,pretplata.Zanimaju me neke stvari oko mobitela posto prvi put koristim symbian i mobitel sa tipkovnicom.Imam par pitanja,naime neradi mi GPS,vjerojatno ga ja neznam poštelati ili sasvim nesto drugo?Internet mi je užasno spor preko tele2wap a kad se spojim preko wifi.a na ruter onda je full brzo!I jos me zanima sto treba u postavkama mreže staviti:1.rad na 2 frekvencije 2.UMTS 3.GSM?
Hvala!
[E72] iskustva, testovi, info
Hi all,
evo vec nekoliko dana koristim testnu E72, (ukoliko niste vidjeli pokrenuo i topic Legend vs E72). Moram reci da sam kada je izasla E71 postao njezin veliki fan, iako je nikada nisam kupio. Uz nedavno druzenje sa BB uredjajima, moram reci da je ovo jedan od takvih uredjaja, onaj koji jednostavno obavlja posao.
Baterija je u 3 dana dosla na polovicu, koristim je na mailovima, wifi konstantno upaljen, a i radila je kamera, koja je znacajno bolja od konkurenata (BB modela).
OS kao OS, nije napredan, no za takvu vrstu uredjaja, dosta dobar. Sto se tice ostaloga, dizajn je ostao isti, metalni elementi su dobri, a ekran na suncu izvrstan.
Ukoliko imate e71 nije neki napredak preci na e72, a ukoliko nemate nista a zeljeli bi nesto poput BB-a a necete BIS uslugu, e72 je odgovor.
Veliki minus, bugovita Facebook aplikacija i dosta losa Twitter aplikacija (a to mi je bitno..stoga to smatram manom..s druge strane, mailovi su savrseni).
[E72] Nokia , neka pitanja...
Pozdrav!
Pokusao sam trazilicom, ali cudi me da nema ni jedan topic o ovoj Nokiji :/
Dakle kupio sam uredjaj u t mobile-u, ono white izdanje, i kao sa njom dobio dozivotni GPS , nekakav OVI, posto ja to nisam duze vremena pratio, molio bi iskusnije da mi objasne kako to sljaka, jos se navodi da imam neki besplatni email, bla bla, koliko je to ustvari besplatno sve ? Mislim da se nebi taj OVI spajao i on meni svoj sadrzaj davao besplatno, dok bi ja prenos podataka morao platiti t-comu ? :/
Druga stvar, sa uredjajem sam dobio 2gb karticu, koja je poprilicno popunjena (valjda su karte i to sve na njoj), pa je ostalo svega 500mb, da li je moguce kupiti vecu karticu i sve to isprebacati na nju bez da bude kakvih problema ?
p.s. pokusavam prema knjizici sa uputstvima aktivirati kompas, medjutim ono sto su oni opisali kod mene ne postoji (izbornik>programi>gps>karte>opcije>alati) kod mene ne postoji stavka alati :/ Sve sam tu pregledao, ne navodi se nigdje kompas ..
Hvala!