Da imate američko državljanstvo, za koga bi glasali? Napomena: poll je javni, znači moći će se vidjeti za koga je ko glasao!
Printable View
Da imate američko državljanstvo, za koga bi glasali? Napomena: poll je javni, znači moći će se vidjeti za koga je ko glasao!
Ja dajem glas za keryja!A nisu ovo hrvatski izbori da je sramota da kažeš za kog si glasovao :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Duckzilla
kery,makar su mi obadva nekak glupi i antipatični,ali Bush je gnj*da, nebi glaso za njega....
http://www.ebaumsworld.com/images/bushkerryfootball.jpg
Hehe...jeste li sad promjenili mišljenje?
ne,pogledaj Buu facu dođe mi zlo
Inaće, u Europi su napravili anketu i rezultati su da svugdje pobjeđuje Kerry.
Osim u dvije zemlje, Poljskoj i Srbiji & Crnoj Gori...istina u Srpskoj to jest Bosni-Hercegovini nisu ni pravili, ali siguran sam da bi u Srpskoj pobjedu odnjeo Bush, a u Federaciji Kerry...
Hmmm - NE!= Citat =:
Izvorno postao Duckzilla
http://www.willthomas.net/images/Is_Bush_Nuts.jpg
Sigurno se pita tko je ugasio svjetla... ;D
lllllllllloooooooooollllllllllllllllll!!!!!! ma obadnovje su kreteni, ali ipak kerrry
DA iskomentiramo sliku:Bush je dangubiš i cijeli dan se sa unukom dodaje s loptom,a ne radi svoj poso pa tako se kur*ci ko neki sportas(dam se kladit da mu skemba visi do koljena kad skine steznike) ;D ,a Kery je predebilan da ulovi ovu loptu pa je ocito da on niste ne radi osim sta laze okolo i govori da glasaju za njega,a Bush barem zabavlja unuka ili koga vec ima)moze i susjedovog sina :D
Ja sam za Kerrya :thumbup: ,nekak mi je bolji od Busha. :thumbdown
mozemo se mi tu natezat do mile volje...pobjedit ce onaj za kojeg ce se NAMJESTIT da pobjedi...ma koji biraci, ma ciji glasovi....sve je to mafija
...ja bi za Bush-a evo neki dan je rekao da će Kubu osloboditi od Castra (već sam se zabrinuo, 2 mjeseca nije sa nikim zaratio)... :D
O pa to je već ozbiljno!Buš ili ne buš će napraviti Vietnam 21 stolječa a s tim ratovima ništa ne postiže!= Citat =:
Izvorno postao dmi
šta ne postiže...nisam vidi da je netko u zadnje vrijeme još dva nebodera srušio
A prije je netko srušio???
Da zato što se bušu tresu jajca...a to rušenje nebodera je on kriv...znali su par dana prije napada da će napasti ali ništa nisu poduzeli...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Buš je radio genocid nad nekim arapskim narodima...i što se može očekivat osim onog napada 11.9...i sad se buš malo smirio!
ma buš je kmet, ovaj keri mi izgleda ko da ga je netko nacrto ;D
pa ja nisam vidio ni da je itko ikad prije tako srušio dva nebodera, sve dok Bush nije došao na vlast, ako ćemo tako...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
aha,vidis kakvu moc ima,na dvije strane igra
KERRY PRIZNAO PORAZ!Ali još nije gotovo...
Gotovo je, gotovo...:)
http://www.willthomas.net/images/Is_Bush_Nuts.jpg
samo da podsjetim tko je novi/stari predsjednik SAD-a! :lol:
kak ne kužite na koju je kartu Bush odigrao. Zaštitio je američki narod u USA od terorizma koji je počeo 11.9. Dali je bilo terorističkih napada - - Nije.Zanimljivo je da su u hrvatskoj sva istraživanja pokazala da bi keri pobjedio i to uvjerljivo (nekih 80:20) ali sam mišljenja da je to zbog našeg glasačkog mentaliteta, odnosno mi ne glasamo za nekoga nego protiv nekoga. Baš me zanima dali netko od vas koji ste se odlučili za kerija zna program i planove njegove stranke i njega samoga (iskreno sumnjam-čast iznimkama), ali ste odabrali protiv Busha :) . To je nama naša borba dala :) .
Nažalost nisam ni ja sretan sa politikom USA prema ostatku svijeta ali sada kada se amere naviklo da rade sve što hoće i da kontroliraju čitav svijet sad je to malo teže zaustaviti. ****** štoje tuje sljedeće 4 godine. Mislim da je Clinton mogo ostat još 2-3 mandata, da bi sigurno glasali za njega (bez obzira na ono s Monicom). Bush je krele i imao je provala da se razbiješ od smjeha, ali je uvjerio naciju da ih on štiti od terorista, na koji način nije bitno. U stvari nas čekaju izbori još malo pa čemo uživati.