http://www.gsmarena.com/htc_tattoo-2932.php
http://thumbnails.imajr.com/htc-tatoo-1-1533800.jpg
Printable View
Pristojno.
Izgledom i dimenzijama podsjeća na Touch Dual (samo je tanji).
Mislim da se Android-u smiješi blistava budućnost.
Mi smo naisli i na video iz Njemacke LINK
Izgleda da ce ovo biti jeftiniji model jer ga guraju kao za siroke mase :). Stoga vjerujem da ce konkurirat Galaxyu i LG-ovim modelima koji dolaze s Android OS-om.
Mislima da bi ovo mogao biti moj novi mob ;)
Taman je ko Touch dual, tako da mi se džep ne mora navikavati na drugu veličinu.
Ne znam zašto resistentni ekran neki prikazuju kao minus, meni je osobno ok raditi s njim, plus imam mogućnosti raditi olovkom što kapacitetni ekrani nemaju, plus prepoznavanje rukopisa.
Mislim da treba napraviti posebnu kategoriju za HTC mobitele, ovo je daleko od PDA
A šta su onda HTC-i ako ne ručna računala??
HTC je u kategoriji smartphone uredjaja ili od danas po novom (sa mobilityday konferencije) Windows phone. PDA tj. rucno racunalo je uredjaj koji nema GSM mogucnosti.
Btw rasprava o kategorijama na ovom LINKU-u
Jos jedan video vezan uz HTC Tatto: http://www.youtube.com/watch?v=p0nVy...eature=related
Da jos nesto pitam: Kakvi su to problemi sa bluetoothom na androidu? Vidio sam vec na nekoliko mjesta da se kod modela sa androidom navodi da ima "djelomican" bluetooth.
ma isto kao i iphone, onda su mi najaće izjave pojedinaca da su mobiteli sa tim os-om "napredni" . tehnologija koja je na tržištu najmanje 8-9 god. , oni je još nisu uspjeli kak spada pokrenut na tim mobitelima . ono platiš mob 3000/4000kn i hočeš ekipi poslat sliku/mp3 a ono banana. oprostite al meni je to morbidno
Ni meni to nije jasno.
Pa jebote N_Gage je izišao prije 6!!! godina, pa se najnormalnije prebacuju podaci preko BT-a.
Kužim da danas svi smartphonei imaju Wi-Fi, ali čemu to ograničavanje bluetootha?
poz ekipa,aj jedan kratki odgovor,,,,
dal se isplati prec sa nokie 5800xm na tatoo?
Evo danas sam uspio napraviti manji preview, samo fotke i ostalo.. dojam je izvrstan :) ovo ce biti hit :).
Zahvaljujuci izvrsnoj suradnji sa tvrtkom Movens d.o.o. , distributerom HTC-a za Republiku Hrvatsku, imali smo prilike napraviti manji preview novog HTC-ovog modela sa Android OS-om. Radi se naravno o HTC Tattoo-u.
Ovo je jedan od najkompaktnijih Android smartphonea velicine 106 x 55.2 x14 mm i tezine 113g. Dizajnom podsjeca na uspjesnu Touch 3G liniju.Ekran je velicine 2.8 incha i rezolucije 240 x 320 pixela TFT rezistivne tehnologije. ...
LINK
http://mobile-place.info/home/images...o/hpim4111.jpg
420 eura? Previše
a premaleni ekran, kada svi androidi idu prema 480 800 oni smanje na 240 320
A koliki bi ti ekran ugradio na ovoliki mobitel?
Inače 240x320 na 2.8" ekranu je sasvim dovoljno.
imam jedno zanimljivo pitanje... posto imam adsl router kuci, da li je moguce ovaj fon prikaciti na adsl nekako!? :P i da li je moguce da sa nekim uredjajem napravim wirles od adsl!?
e da. jos jedno pitanje. mogu li sa ovim fonom otvarati microsoft aplikacije?! tu konkretno na office mislim!?
kupicu ga nije problem. ali znaci sigurno moze da se od adsl sa tim ruterom napravi wirless!? :P
ok. a zna li neko koliko ta spravica kosta!? i gde moze da se nabavi!? :P
Vjeruj mi da meni još nije uspijelo. Ustvari PowerPoint bi i otvorilo neki manji File, dok veći meni ne otvara, vrti i vrti i ništa. Možda i bi naklon 15min ali mi se ne čeka.
Word i Excel neznam kako otvoriti, imaš u mobitelu app. naziva Quickoffice i kada ju otvorim mi ne ponudi Word i Excel dokumente. Inače otvara ti i PDF.
Stvar je isprobana na Android verziji 1.5 možda sa 1.6 ili na 2.0 bude i radilo?
Ako uzimaš uređaj prvenstveno radi Office-a skrenuo bih ti pažnu ne neki WM koji su puno jači po tom pitanju.
ja sam iz srbije i koristim telekomov ruter a proizvodjac je huawei... a ja sam na netu sretao quickoffice program za kompjuter tako da mozda android otvara fajlove tog programa... :P inace planiram preko vip-a da kupim telefon ovaj pa ipak mislim da cu od njih i dobiti neke propratne softvere uz njega koji bi mogli da rese taj problem... a video sam da imaju i bluetooth tastature da se kupe, pa da preko njega moze u smartphone da se unosi teks brze i jednostavnije a nisu ni skupe puno.. 30-40 eura....