zanima me koja je po vašem mišljenju najbolja igra za komp! stara nova-nije bitno! meni osobno,uz nezaobilazni minesweeper,je to fallout 2!
Printable View
zanima me koja je po vašem mišljenju najbolja igra za komp! stara nova-nije bitno! meni osobno,uz nezaobilazni minesweeper,je to fallout 2!
Counter Strike je vec godinama No.1 online pucacina
trenutna zaluđenost s far cry-om stavlja tu igru na prvo mjesto bar kod mene
ali još uvijek plačem šta na kompu izašla verzija flashback-a sa amige
to je definitivno naj igra koju sam ja ikada igrao.......
skate or die, komodorac 4 life :D
lol
OMG - DA.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Jebena igra :D
Šteta kaj više nema takovih legendarnih naslova :-/
jel to ono s onim praljudima koji voze nekakve helikoptere? ;D
meni je prehistorik2 bila odlična igra i wolfenstein (ne ovaj novi, nego prastari)...
Far Cry i wolfenstein2
Elite (sad je prašim na Palm-u :D)...
GTA: Vice city, Alien versus predator II i Impossible creatures.
Ja sam na Amigi najvise igrao Crazy Cars III i danas to igram.Meni je super,ima tu jos i Lotus i Jaguar... pa npr.: D-Generation,Alien,Locomotion... ma ne mogu svega da se sjetim... pa SWOS,Kick-off.... Shadow of the best...
tako je pinocio na SWOS sam zaboravio;)
ah koliko smo ja i frend samo joysticka potrgali na njemu;D
Vice city...i ostatak GTA serijala
vice city. najbolja. farcry itd... ova tema je malo zeznuta.... ne postoji najbolja igra, a svako ima svoj ukus. ma najbolja igra je ona sa originalnom idejom (gta) a ugl svaka nova igra je bolja od starije (zbog grafike, i svakojakih poboljsanja koja su napravljena zahvaljujuci napretkom tehnologije)
Need For Speed 2 SE i Roler Coaster Tycoon, pa si vi mislite. To su jedine dvije igre koje sam igrao u zadnjih 2-3 mjeseca.
...za mene,definitivno,svi naslovi Colin McRae Rally-a...+ Starcraft & Total Anihalation...
Total anihilation je isto relativno dobra. Nekada sam je igrao, mozda ju zaigram opet ako budem imao vremena.
Unreal Tournament bog i batina :)
znači pucaj,ubi,vozi!
Kaj je NFS2 već izašao? Možeš li mi to zapržiti?= Citat =:
Izvorno postao Dark
Jes` ti malo zaostao,to ti je nfs 2 se...igra iz 1996-7 god!= Citat =:
Izvorno postao gog
IGGXY kakav je to riječnik??
Gog - nema tu promicanja piratstva! ;)
Meni je od starih igara najbolja wolfenstein.Iako sam još onda bio dijete kad sam ju zaigrao al još se nekih dijelova sjećam,mislim da sam igrao i prvi DOOM al za to nisam siguran.
da killa ali uvijek postoji igra koju bi ono ponio sa sobom na goli otok
ono jedna igra koju bi uvijek igrao bez obzira na njenu starost..
za mene je o flashback;) definitivno
mislio sam da je "zaostao" u vijestima o novim igrama(i starim):),uglavom ništa loše
a sve dilerske-piratske spike prebacite na pm:evil: (iako nevjerujem da bi se supermodovi međusoobno banali zbog reklamiranja pirastva;D)
a kako sam mogao zaboraviti Battlefield:Vietnam...a tek mjuza iz igre :thumbup:
a vice city ima isto super muziku...africa,i just died in your arms tonight,video killed radio star...uglavonom 80s
Netko je spomenuo DOOM???To se nemora spominjat legenda za sebe...i dan danas se razvija freeware verzija jdoom na DOOM-ovom engineu
ja nemogu igrat stare igre, cak niti 1 god stare... jednostavno...... to je staro.
e da, zivjelo piratstvo, zasto bi se o tome razgovaralo samo na pm? ne kuzim whats the big deal? nije da poticem piratstvo ali i ne vidim zasto da poticem originale :confused: