Pri logiranju izbaci:
Poštovani,
trenutno je moguće slati poruke samo prema Vip i tomato korisnicima
Hvala na razumijevanju,
Vip
Jel netko zna dal je to privremeno ili kao trajno rješenje, meni se čini kao trajno.
Printable View
Pri logiranju izbaci:
Poštovani,
trenutno je moguće slati poruke samo prema Vip i tomato korisnicima
Hvala na razumijevanju,
Vip
Jel netko zna dal je to privremeno ili kao trajno rješenje, meni se čini kao trajno.
Da...
Piše da su novi uvjeti dostupni na linku- a u njima nema ni riječi o mrećama na koje se mogu slati poruke.
Šteta- a ovo im je bilo baš super.
A u k...c. A taman kad sam se naviknuo na ovaj Kapljica toolbar...
poslalo je poruku na 091 broj koji je prenesen u Tele2, slao sam preko kapljice i radi....
Nadam se da će to bit samo privremeno ionako preko kapljice uglavnom šaljem na t-mobile brojeve:spin:
Još jedan u nizu mutavih poteza od strane VIP-a. nije valjda da nema niti jedan korisnik koji je prenio broj iz neke druge mreže u VIP, kad su se odlučili ograničiti samo na svoje prefikse, a što opet nema smisla jer ima masa ljudi koji su 091 broj prenijeli u tele2.
Ali sve mi se čini da će to biti samo privremeno, barem sudeći po poruci koju smo dobili.
...provjereno - t-mobile (a valjda i tele2, jer su iznajmili infrastrukturu) povećao naplatu interkonekcije te zbog toga su ograničili samo na vip i tomato...do kada će tako bit - ne zna se... :( ...
@Wild-Boy
Pa zar nije nedavno bilo price da HAT trazi da se smanji internekonekcija za fiksne i mobilne mreze?!?!
Pise "trenutno" tako da ce mozda opet biti na sve mreze.,
Uglavnom znaju oni "razveseliti" svoje korisnike:sheriff:
Vraćeni su prefiksi svih mreža, ali ne dopušta slanje
Rekao bih da je to stavljeno zbog onih brojeva koji su prebačeni na VIP.Probao sam slat na 091 broj koji je prebačen na Tele 2 pa mi nije bilo omogućeno...
Ha ha bas citam i skuzim zapravo da svi 091 su zapravo Tele2 :)
Jos malo pa ce 091 biti vise na teletu nego na vipu :lol:
nered javi se..jel imas kakvih informacija o ovome??
Meni nece slati preko vip sms sendera niti na vip,niti sa ovom najnovijom verzijom programa_i njega su izbacili iz igre=):sheriff:
Meni sve normalno radi odkad sam skino novu verziju kapljice... ide na 092 i 091...
@Putumayo: Meni radi bez problema (samo 091 i 092 naravno) na "Sms senderu", zadnja verzija, vjerojatno mislimo na isti:
http://www.inet.hr/~jumijic/VipSms/
baš glupo, na vip imam bespl pozive tak da na vip ne šaljem poruke a ovo mi super dođe jer stalno šaljem prek neta poruke. sam da oni to čim prije vrate na staro...
i da meni najnormalnije šalje poruke na 091 brojeve koji su prenijeli broj na TELE2.
Radi sa ovom verzijom od 19.3_jucer sam ja pokrenuo program i napravio update na verziju od 18.3_nisam niti znao da ima jos i noviji:comp:
Neće više biti moguće websms-om prema drugi mmrežama :-(
Upravo probao na 099 i 098 i salje poruke opet=):D
sve lijepo pise
Poštovani,
sukladno novim Uvjetima korištenja web SMS usluge od 9.travnja 2009. godine, Vipnet svojim korisnicima omogućava besplatno slanje SMS poruka unutar mreže i 20 besplatnih poruka mjesečno prema drugim mobilnim mrežama. Broj poruka koje korisnici mogu poslati u jednome danu ostaje nepromijenjen.
Vip
Novi Uvjeti korištenja Web SMS usluge dostupni su ovdje. Ako Vam novi Uvjeti korištenja nisu prihvatljivi, možete se odjaviti ovdje.
a gdje pise koliko je od tih 20 poruka mjesecno prema drugim mrezama poslano?? imaju samo jedan counter.
mislim da ćeš to morat brojat sam, tj. skužit ćeš kad nebuš više mogo slat :thumbdown
Heh, a skužila ekipa da to ljudi masovno koriste pa se žele ograničiti...