Pomoc za ovaj problem.Acrobat Reader sere.Nemogu ga maknit.Nemogu instalirat novu veriju.Ova poruka stalno
Adobe Reader Error 1402. Could not open key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run\OptionalComponents\MSFS
Printable View
Pomoc za ovaj problem.Acrobat Reader sere.Nemogu ga maknit.Nemogu instalirat novu veriju.Ova poruka stalno
Adobe Reader Error 1402. Could not open key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run\OptionalComponents\MSFS
Probaj sa Revo uninstallerom u Moderate modu deinstalirati,kad izbaci grešku samo zatvori i pusti uninstaller da nađe sve vezane datoteke i u registry-u pa ih obriši.
Onda napravi jedno čišćenje registry-a sa odgovarajućim programom,kad završiš napravi restart i onda pokreni instalaciju nove verzije (zadnja je 9.1 neki veliki sigurnosni propust su krpali pa je juče izašlo).
Sent with Opera Mini
Zrmi je sil' to ti? :)
Poslat cu ti jedan zgodan programcic na PM za to rijesit... :wave:
Nista nisam uspio:((.Maknio ga je ali u program files i dalje je ostao i nema sdanse da ga izbrise.Probao sve.instalirati novu verziju i nece.Staru nece.Ocisto registry,opet nista.Pa necu valjda zbog toga morati reinstalirati racunalo?
1. Ako ti se je to desilo unatrag par dana,ne bi bilo lose napraviti system restore.
2. Mozes takoder skinut program UNLOCKER koji ubija procese i nasilno brise stvari koje se ne daju obrisat,al ne garantiram da ces onda moc nanovo instalirat isti program,pa preporucujem prvo ovo pod 1.
Upravo napravio system restore i to za unazad 2 tjedna i nista.Opet nista nemogu.Ista poruka
Jesi pokusao ovo pod 2?
aj ovak:
upali regedit i provjeri dal imaš key iz gornjeg errora:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run\OptionalComponents\MSFS
Nutra bi trebal imati string "Installed" sa vrijednošću 1.
Sve sto ja imam kad dodjem do tog koraka je ovo u desnom ekranu
ab(default) REG_SZ (value not set)
Onaj drugi korak nisam isprobao nakon system restora
aj napravi potrebne ključeve i string sa nazivom "Installed" na koji stavi vrijednost 1, pa probaj opet instalaciju
Neznam kako se to radi jer ti ja i nisam neki hakeras
ma nije to nikakav hackerski zahvat...jednostavno pokreni regedit odi u onu destinaciju i onda mislim da ide NEW pa biras sta ti treba,a onda dvostruki klick i editujes vrijednost!
Ma neda mi nista.pise stalno neki error sta god da napravim tj zelim napravit
ček, jesi ulogiran kao administrator ili obični korisnik na tom kompu?
Pa nemam pojma.mislim kao obicni
Jesi sam stavljao windowse?
Aj odi na log off, kad ti dođe welcome screen, stisni ctrl+alt+del. Došo ti bu login prozor, pod user name upiši Administrator, password ostavi prazan. Ak se uspiješ ulogirati, probaj onda reinstall.
ok.kasnije budem probao ali hvala puno.javim ti
Probao na dministratoru i nista.nece ga maknit i opet ista poruka,isti error
dobro, al kad si logiran kao admin možeš mijenjati registry
ugl, izvor je ovdje.
Probaj sad napraviti potrebne unose, znaći:
pali regedit, odi u HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr ent Version\Run\OptionalComponents\MSFS
izgleda ovak:
http://i82.photobucket.com/albums/j2...untitled-6.jpg
ak nemaš string "installed", napravi ga: desni klik na desno polje regedit prozora, New, String value. Dobil buš novi string, nazovi ga Installed, klikni dvaput na njega i upiši 1.
Probaj sad uninstall. Ak nejde, onda pemo po postupku s gore navedenog linka.
probao i sve isto kao i na mom profilu.pise mi uvijek error writing the registry sta god da u desnoj kucici probam staviti:(
hmm koliko vidim ne gine ti reinstall Windows-a, naravno ukoliko ti ne radi System Restore!!!
Mislim da bi se s nekim dobrim regystry mechanic ili nekim checkerom moglo iskopat ostecene kljuceve u regystry-u,jer je steta sad sve rusit. To neka bude krajnja opcija...
nema sanse da racunalo rusim
Mozes s tune up utilities pogasit eventualne procese na autostartu,al svejedno obrisi to s Unlockerom,jer ti je to 70% rijesenje...