-
[UIQ3] Opera Mobile 9.5 Beta
-
Koristio sam ju na WM-u gdje je odlicna (gotovo savrsena), jos samo da nabavim neki UIQ da isprobam :)
-
samo vi drapajte po tome, ali meni je opera mini na P1 još uvijek ugodnija za korištenje.
-
= Citat =:
Izvorno postao
observer
samo vi drapajte po tome, ali meni je opera mini na P1 još uvijek ugodnija za korištenje.
I ja bih se slozio s time.
-
Kao što veli rospaya imam je i ja isto na svom WM, nije loša sad da je savršena meni i nije tako (malo mi navigacije nije to-to), ajde Beta verzija je pa možda se u finalnoj verziji popravi.
Inače je koristim naizmjenice što ne može IE dam na Operi.
-
= Citat =:
Izvorno postao
HCSC
Kao što veli rospaya imam je i ja isto na svom WM, nije loša sad da je savršena meni i nije tako (malo mi navigacije nije to-to), ajde Beta verzija je pa možda se u finalnoj verziji popravi.
Inače je koristim naizmjenice što ne može IE dam na Operi.
Da, ali opera na WM-u i UIQ nije isto stari.
-
Molim Vas bez ovakvih prepirki.
Nisam imao vremena isprobati. Sto se tice Opere mini, meni se isto vise svidja, ali ako ste primjetili puno vise baterije jedu Java aplikacije od onih Symbian aplikacija, pa bi ovo mogao biti dobar korak... :)
Sad tek vidim da je to samo za uredjaje sa 128 mb rama (P1, W960, G700 i G900), tj. moj P990 ga vjerojatno nebi progutao... :(
-
evo bas sam je skinuo i isprobao i, moram priznati, jedan je od najboljih programa koje sam vidio i probao! ok, nisam bas namjerodavniji s obzirom da ih nisam probao nesto previse, ali definitivno ce mi zamijeniti operu mini.
-
= Citat =:
Izvorno postao
n00b
Molim Vas bez ovakvih prepirki.
Nisam imao vremena isprobati. Sto se tice Opere mini, meni se isto vise svidja, ali ako ste primjetili puno vise baterije jedu Java aplikacije od onih Symbian aplikacija, pa bi ovo mogao biti dobar korak... :)
Sad tek vidim da je to samo za uredjaje sa 128 mb rama (P1, W960, G700 i G900), tj. moj P990 ga vjerojatno nebi progutao... :(
Za P990 ne znam, ali W950 nece. Prilikom instalacije prijavljuje da aplikacija nije za taj telefon, i pita da li da nastavi sa instaliranjem, shto me jeste zbunilo, ali ne i sprechilo da opalim YES. :) Nakon poduze instalacije, dodushe, i sam sis fajl je preko 4MB, pa i nije chudo, dao mi je opciju da biram da li cu da pokrenem Opera Mobile, ili Opera Widgets. Probao sam mobile, naravno, i samo prijavi da aplikacija ne moze biti pokrenuta. Shto se widzeta tiche, prijavljuje Not supprorted.
Mada ne koristim previshe net preko telefona, ipak koristim operu na rachunaru, pa sam bash imao zelju da isprobam novotariju, ali nishta od toga... Bar za sad...
-
@demosthenes: Probao sam i ja, ne radi... Jednostavno previse RAM-a jede, pa su zablokirali nas sa manjkom istoga... Inace onaj integrirani browser je isto Opera, tako da je koristis i na mobitelu (8.65 na P990)... :)
Za sve koji mogu pokrenuti Operu, widgete mogu pogledati i skinuti sa widgets.opera.com.
-
= Citat =:
Izvorno postao
demosthenes
pa sam bash imao zelju da isprobam novotariju, ali nishta od toga... Bar za sad...
Nekako sumnjam da ce sad/poslije/ikad izbaciti Operu Mobile 9.5 kompatibilnu s prvom serijom (P990, W950, M600) UIQ3 telefona.
-
ja sam probala tu operu na p1 i ono, imam problema sa ulogiravanjem...naime, kad kliknem na username i pass, uopce ne vidim sto pisem...ostane crno kao da nisam nis ni napisala...ne znam zasto???
-
= Citat =:
Izvorno postao
n00b
... Inace onaj integrirani browser je isto Opera, tako da je koristis i na mobitelu (8.65 na P990)... :)
Da, znam. Svojevremeno dok sam "vozio" MPX200, koristio sam operu i na njoj, pa sam se posle kupovine W950 pravio vazan shto je fabrichki instalirana. :)
-
Još uvijek smatram da ju neću koristiti previše. Mnogo mi je bolja opera mini za P1i.
Ima bolji "pc-like" browsing doživljaj. Operu mobile koristim samo kada opera mini ima problema sa prikazom nekih elemenata na stranicama.
-
Ja sam je maloprije instalirao i fakat je dobra,... :)
Nisam primjetio opciju ''fit to window'' pa moram scrollati lijevo i desno...:(
Noob? :)
EDIT: skužio sam, opcije Mobile view.
-
Izašla nova Beta2. Opera Mobile sada s fingertouch funkcijom. Novi download link na pocetku threada.
Introducing Opera Fingertouch:
http://labs.opera.com/news/2009/03/05/
Po mom mišljenju jako dobra stvar.
-
iako mi je i prva opera mobile bila odlična, ova je zaista još bolja... ako ništa drugo, ne treba mi olovka više... :D
-
imam prob. imam SE p1 i instaliram opera finger touch i kada ga idem pokreniti kaze mi ''application cann't start''.... sto mi je ciniti?
-
Probaj resetirati mobitel pa je ponovno pokreni...
-
rijeseno sa novim frimwareom
-
-
da i hvala na pomoci ;)... samo sam jos tija reci da sam odusevljen s ovim pojednostavnilo mi je surfanje maximalno.... prog je odlican moja topla preporuka svima koji masu surfaju i dosadno im je svako malo vaditi čačkalicu :thumbup:
-
Definitivno je puno više user friendly od prošle verzije.
-
instalirao sam si ovu operu, i baterija mi se ispraznila u roku od jednog dana, cak i krace je trajala, 3 dana z redom, s tim da nis vise nego inace radio nisam, obrisao operu i baterija opet normalno radi?
u cem je problem?
-
To je normalno, ovo je jos beta verzija i nije uskladjena kako treba... Vise aplikacija za UIQ3 je imalo istih problema dok su bile u beta verziji... Vjerojatno ce to popraviti u nekoj od sljedecih verzija...
PS: ni nova verzija ne radi na P990... :(