Graficka iz naslova mi je zapela za oko,košta 900kn a ima 256 mb memorije,kakvo je vaše misljenje jer sam dobio nesto para i razmišljam o novoj grafickoj ili o 1 gb memorije.
Printable View
Graficka iz naslova mi je zapela za oko,košta 900kn a ima 256 mb memorije,kakvo je vaše misljenje jer sam dobio nesto para i razmišljam o novoj grafickoj ili o 1 gb memorije.
Mislim da je grafička isplatljivija od 1GB RAM-a i izbor ti je dobar.
900kn?!?! jesi siguran?
pa cuj, ak ti bas ne treba ja tu lovu ne bi potrosio
Zasto ne nije skupa i ja bih je uzeo
Igram igre kao svi prosjecno po danu 30min do 1 sat i imam odlicnu konfiguraciju(athlon 2.8 512 mb memorije) i jedno mi sve koci graficka ati radeon 9600 se 128mb,nije loša ali sve ostale stvari su mi dobre pa nakraju ispada da komp nemogu fill iskoristiti samo zbog grafičke.
A 9600se prodajem za 450kn(jeftinije 250kn nego u trgovini)ako netko hoce stara je 3mj
Mislim da nećeš osjetiti baš neku razliku, ušparaj još malo pa ubodi 9800pro...
Ja razmišljam o prodaji svoje MSI gforce4ti4200 128mb, samo ne znam koliko bih mogao dobiti za nju...
pro je 1.762,84kn!Ipak sam ja školarac;D,otkud mi pare?
pa radje kupi 9600xt (oko1300kn)
a ja skupljam za x800
Onda nemoj ni mijenjati grafičku, ne znam koliko će ti se isplatiti. BTW, ima i za 1500, nije neka razlika, al čovjeka veseli... ;D
kud sad to? u tom rangu ti Gforce nije ni blizu ATI-ja... tek je u najvišem segmentu konačno nVidia pretekla ATI (6800 ultra je dosta bolja od ATI-ja X800)...= Citat =:
Izvorno postao gog
pa nije bas dosta bolja ali malo ipak je citao sve testove.a ja bi na kraju ipak uzeo ati jer sam atijevac :)
i ja sam više atijevac, ali po testovim je za sad 6800ultra najbolja kartica. jedino ne znam kako stoji u usporedbi sa x800 pro PE (platinum edition).
neznam ni ja, reko bi da je platinum bolja
Baš i ne razumijem što me pitaš? Razmišljam ubosti 9600xt ili 9800pro (ovu drugu malo teže ;D)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nevolim gforce,nemojte ni spominjat...azanima me samo graficka od 256mb memorije tako mislim da je ona s pocetka pravi izbor,a pre velike nofce davat nema šanse,max 1000kn jer ce ionako sve zastarit za 1god,a ati x800 je glupo kupovat jer bi mi mogla biti jedino na AGP8 a ona podržava i onaj PCI
256mb na 9600-ici je totalni marketinški trik da privuče naivce. Ja bi na tvom mjestu pokušao nabaviti rabljeni R9800pro (128mb) koji pojede 9600 za doručak
Edit: Ups, nisam ni vidio kak je tema stara. Što si na kraju odlučio?
128 ili 256 ionako nije bitno za igranje
Kak to misliš?
GeForce su najbolje jer su snažne a i ove novije su brze.Kod ATIja kupujete samo brzinu,koja je kao neka šminka da se možete pohvaliti!!!!!GeForce je za daleko pretekao
ATI prvo sa 6800 Ultra pa onda sa SLI sustavom kojim se može dobiti 512mb grafička udruženjem 2x6800 (ili 6600)!!!!!!!!Ja sam GeForceovac i preporučijem ti FX5900XT!!!!!!Ako hočeš uzmi,a ja mislim da je ova 9600 sa 256mb neki trik!!!!!
Ati ima solidno vodstvo u mainstream klasi sa 9800pro dok je NVidia bolja u High end-u (6800, 6800 GT & Ultra)
Ja imam Ati Radeon 9800pro,128mb,odlicna je dao sam 1800kn (Sapphire),i vrti ko luda,mislim da ti je ta sa 256mb nije nest,jer ona moze imati 256 ali ako ima slabiju brzinu,ili nesto slicno uvijek ce ti biti bolja grafika na onoj koja ima manje mb i koja je brža nego na onoj koja ima 256,ja mislim da biti sa tom grafičkom u igricama išlo sporije..
Ja tako mislim ako nemam pravo ispravite me
Rvs_Gamer
I samo da kazem da je Ati za Nvidiu,kao Porshe i Fico!
Bok
ja sam sad nabavio nest para za zicbo pa razmisljam o nekoj.... mozda 9800se koja se da vrlo klokat
nikako, uzmi PRO ako možeš... vrlo je teško otvorit sve cjevovode na SE (sa 4 na 8 cjevovoda) i 'rate of succes' je nizak te samo možeš zeznut karticu...