Daklem,
nekodiran, sve mreže, cijena je 2700 kuna. Malo mi je to jeftino... Ne?
Printable View
Daklem,
nekodiran, sve mreže, cijena je 2700 kuna. Malo mi je to jeftino... Ne?
Di to, u oglasniku?
Jok Gog... Kod nas u Siemens shopu... Novi naravno...
Odlična cijena...
fenomenalno... za mjesec dana jos ce pasti cijena za par stotina kuna... kako sam sretan - ko dite kad dobije novu igracku :)
baš i ja isto.....ovome se stvarno nisam nadao
kad prvi put još ono malo padne odmah kupujem!!!!!
Super!!! Samo ja vjerojatno čekam dok se pojavi u ČK. :(
mislim da nece dugo proci prije negoli ga dobiju vip i ht centri, tako da se Dark, ne trebas bojati ;)
...2700 kn...:confused:...mala je nešto cijena,ali zato svaka čast...odličan mob...
Mene sve svrbi da ga ubodem ;D Vidjet ćemo što ću misliti o njemu kada ga dobijem u ruke, ufff, trebao bih se strpiti barem do 12 mjeseca ;D
Znam kaj ću si poklonit za Božić :D
...a ja bi mogao za Uskrs...
da, necu si ga ni ja kupiti tako skoro, ali tko zna... uhhh, jedva cekam :)
Dost mala cijena,a taj simens ima prosirivu memoriju?
Ima prosirivu memoriju, a u oglsniku je bio jedan novi s grancijom za 280eur= Citat =:
Izvorno postao IggXy
:retard:
Da, ima MMC slot!
Cijena je odlicna...( SL65 mi je nekako skup!!.....valjda zbog dimenzija)
Nema MMC, nego RS-MMC - to su te nove Reduce Size MMC iliti MMC manjih veličina. Trenutno najveća koja se može nabaviti je 1GB.
Mada sam citao na club-siemens.com kako mob cita i obicne MMC, samo sto onda kartica viri van mobitela i to naravno nije dobro, ali je dobro samo kao mogučnost...
kad je ono sveti nikola? ;D
Meni ide na živce ta RS-MMC kartica, skuplja je od obične, a koliko sam vidio i nema ih baš kod nas...
E prvo mu moras napisati pismo sta zelis;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
A @Gog nisu lose te kartice...ali ipak bi bilo bolje da se drze jednog standarda
Izgleda da će to biti standard u budućnosti, ali kako svi žele zaraditi nikada izgleda neću moći istu karticu koristiti u mob-u, fotiću, mp3 playeru i pda-u, barem ne u točno onim modelima koje ja želim :(
...pa to je i bit tržišne ekonomije - kupuj do iznemoglosti...
Sad kad su pale cijene "starih" standarda - vrijeme je da nove kartice povrate novčeke... ;)
ima kupiti ta rs-mmc u diskont24.com, a cijena za 256MB je nesto visa od obicne - mislim oko 20-ak kn...
Imaš pravo, cijene su se unormalile, koliko sam čitao bile su skoro duplo skuplje kada su se tek pojavile... Samo da se da neki mp3 player složiti na s65, za 350 kuna bih imao 256 mb na raspolaganju...:(
da, stvarno veliki nedostatak je taj mp3...