Potrebna mi je pomoc; ne znam koji od ova dva mobitel uzeti?! Da vi kupujete mobitel, kojeg bi uzeli i zasto, moze i preporuka nekog treceg ali do najvise 1.500,00 kn...
HVALA SVIMA KOJI SUDJELUJU U OVOM FORUMU
Printable View
Potrebna mi je pomoc; ne znam koji od ova dva mobitel uzeti?! Da vi kupujete mobitel, kojeg bi uzeli i zasto, moze i preporuka nekog treceg ali do najvise 1.500,00 kn...
HVALA SVIMA KOJI SUDJELUJU U OVOM FORUMU
Pa ono preporucio bih ti siemens . . . ali ni alkatel nije za bacit . . fora mi je ono sa ekranom . .. .
evo i mene!sori što kasnim!a čuj marina,ako si sms tip i dnevno pošalješ 2 kile poruka,ja ti preporučam alkića jer ima vrlo dobru tipkovnicu.(simens ima gumene tipke što mene osobno iritira-preskaču mu slova-i još k tome imam DEBELE prste što dodatno otežava pisanje mesića-al sam siguran da to nije slučaj kod tebe :) ). A ak voliš igrat igrice,na simensu možeš skidat nove s wapa jer podržava javu. razmisli što ti na mobu treba i tako odluči.oba 2 su simpa. a jesi razmišljala o ericssonu r600?sad je u simpa kompletu 900,00kn.
R600 tek ima LOŠE tipke! Male (dobo za curu su ok ako nema debele prste). Jedino ima dobru EMS podršku...
Po meni je bolji C55... ljepši mi je ;)
pa i meni r600 ima loše tipke,al ako je već c55 u izboru onda može bit i r600.ak ju te tipke ne smetaju,nek bira.ja bi rađe uzeo ericssona.
Kakve tipke ima c55?
po meni je svejedno, ericsson ili siemens, ali, fakat mislim da ako ima duge nokte neče joj biti svejedno u bilo kojem slučaju= Citat =:
Poslao: viki2win
R600 tek ima LOŠE tipke! Male (dobo za curu su ok ako nema debele prste). Jedino ima dobru EMS podršku...
E da a za te pare (možda 100 kn više ali nisam siguran) je bio T66 u simpa paketu što ti je prava stvar!! Mob je zakon i vrlo mali/lagan... ima sve što ti treba na prosječnom mobitelu, a nije ni teško tipkat ;) :D
Ne znam može li preko 1500,00 životinjica ali imaš po cijeni 1698,00 kunova S45i u simpa paketu pa si razmisli...
Vidim da nitko nije odgovorio na pitanje kakve tipke ima C55.
Ima plastične tipke kratkog hoda i vrlo su pogodno za SMS-anje(kao 3310 i sl.).Toliko sam uspio saznati.
Komentar za T66:
Samo je mali (i mozda zbog love u Simpa paketu), a sve ostalo je u komi.
Spor je, navi-tipke su previse blizu, losa baterija,......
Imam ga ja za prodati: SUPER JE!
Vezano za tipke C55........
Sto se tipkanja tice tocan odgovor je od "sms freak-a"
Losije su izrade ali to ne smeta u radu, a i boja sa njih bi se mogla guliti.
Sve u svemu za ulozeni novac BEST BUY!
Jos jednom hvala svima sto sudjelujete; mislila sam da mi nikoga nece biti, jupiii! Thanks!
Uglavnom ono sto ja imam reci je da mi je Siemens C55 super, ludilo, ali kako sam cula ima neku cudnu vibru, i samo 50 mjesta u imeniku, a to mi je stvarno malo.
Sto se tice Alcatela Ot525 jos nije dosao, a u Elektromagicu (mislim oni nista ne znaju - to je vec opcepoznata cinjenica) su mi rekli da nemaju pojma kada ce i hoce li taj uopce stici kod nas?!
Ericsson R600 mi ima prekrasnu siluetu, definitivno bolju i od Siemensa i od Alcatela, a ne znam kakav je software kod njega. Znam da je u pocetku bilo problema jer ga nije dobio zastupnik, vecu samo operateri (stvarno ne znam kojom to logikom ide), a jedna prijateljica ga je kupila odmah i dosta joj je spor software. Nebi volila da mi bude tako, naravno. Inace sam ljubiteljica Ericssona i SonyEricssona tako da bi mi taj bio najbolji...
Ericsson T66 mi je ok, ali mislim da to nije mobitel namjenjen osobi kojoj ja mislim kupiti jedan od mobitela o kojima se ovdje raspravlja?!
Nokia 3410 i 3510 su mi, jednostavno receno, katastrofa. To nije mobitel, vec doslovno bloket, a mislim da bi radnje kupila neki PDA uredjan nego jedna od ta dva, tu se podrazumijeva 3310 i 3330 sto su po meni najgori mobiteli na trzistu. Nadam se da nisam uvrijedila ni koga, ali to je moje misljenje, a ljudi koji ce reci da je to mobitel za djecu, mislim stvarno, to uopce nije opravdanje, zar hocete da oni dobijaju kile noseci te mobitele u skoli ili koja je uopce najmjera? Hehehe :) Sala naravno.
Rezime svega bi bio da cu najvjerojatnije ipak pricekati Alcatel Ot525, ne znam dali sam u pravu, a ako nisam, molim vas savjetujte me da ne napravim tu pogresku... Thanks svima, jos jednom.
Vasa Marina!
C55 - Vibra se rijesava nadogradnjom softwera (besplatno ako ima garanciju)
- Imenik ima "samo" 50 brojeva ali onaj u telefonu.
- A sta je sa karticom i njenih 200 (ili 220 Cronet) ???
sta c55 ima samo 50 mjesta u imeniku?katastrofa!a ljudi,ja sam ovdje na forumu čuo kako c55 ima gumene tipke!ko sad tu laže?i samo mali ispravak netočnog navoda,s45i je 1598,00kn u hami.al ako dmi kaže drukčije,okej!
Cinjenica je da sam se sada probudio i da jos ne znam sta radim, ali na C55 nisu gumene tipke!
(jedino ako samo moj ima plasticne)
A pošto si ljubiteljica SE-a zar nije onda bolje uzeti T200 u zamjenu za R600?
hvala koki!uljepšao si mi ovih 15min!negdje sam čitao test t200ice i totalno su ga popljuvali.moja frendica ga je neki dan kupila i normalno...testirao sam ga.mob je baš okej.jedino onaj plavi ekran malo umara.al ostalo je dobro.marina,razmisli o njemu malo.bolji je od r600.
Ne znam i ja sam citala dosta toga o SonyEricssonu T200, istina komentari nisu bili bas najbolji, ali uz to i mobitel mi se ne cini bas lijep, ali ako je dobar onda mi ljepota nije presudna?!
Oprez T200 je spor u otvaranju menia.
Ako vas ne zivcira sporo otvaranje poruka, ponekad i imenika onda je dobar.
Ajde neka bude +3.
Zahvaljujem gik-u; cijena S45i je 1598,00 kunelića (opet pepel po glavi)...
Mene osobno T200 podsjeća na "omiljenu" seriju Nokia aparata (3310, 3330...) a i malo je (po meni) demode pa tko voli...
jor velkam!
Tvrdnja da SonyEricsson sporo otvara poruke i menije je, mozda, tocna, ali mislim da je to problem softwera. Ja sam imala iste probleme sa Ericssonom T68 pa sam to sredila i sada funkcionira ok, a nadam se kada ga za koji dan ponovno unaprijedim da ce raditi i jos bolje.
E zaboravila sam napisat u prosloj poruci, upravo sam nasla na webu www.emshop.hr Ericsson T65 za 1.079,00 kn, sta mislite o tome? Koliko ja znam mobitel je super, ima i bluetooth, EMS, wap, GPRS itd.?