šta mislite koji je od ovih mobitela bolji, motoroala je malo veća ali i tanja, a meni treba neki moderni phone koji lipo izgleda ali ne bi tila da je prevelik
Printable View
šta mislite koji je od ovih mobitela bolji, motoroala je malo veća ali i tanja, a meni treba neki moderni phone koji lipo izgleda ali ne bi tila da je prevelik
V8 je jako velik i sirok mobitel pa ako je to jedan od kriterija za kupnju,slobodno je zaobiđi.
sto se tice klasicne usporedbe V8 ima veci ekran,vise interne memorije(koja se ne moze prosiriti!!!) i po meni je atraktivnija.
W580 ima utor za kartice(512mb u paketu),walkman player i FM radio.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1991
definitivno W580i
manji, lakši, utor za memo kartice (ajde da V8 ima ugrađeno 2 ili više GB onda je memo kartica nepotrebna), radio sa RDS-om, bolja baterija...
Uz to, W580i je SE, a meni osobno SE ima puno bolji soft od motorola...
nove Motorole imaju jako prilagodljiv i brz softver pa je i upitno koliko je SE u prednosti sto se tice softvera.
Uzeo bi SE,memorija me odbija na motoroli!
dao sam glas za w580.......ali razmisli i o w880, to ti je kao modni telefon....a nije vise ni tako skup na crno..
Ja bi si radje uzeo W580 jer mi je ljepsi i kompaktniji i vise odgovara mojoj dobi nego V8,ona mi se nekak cini ozbiljnija...a sad si ti odluci sve vece razlike su ti vec navedene u gornjim postovima...:respect:
svatko ima svoj ukus,o tome se ne raspravlja,a ti imaš gore navedene specifikacije oba telefona by Vepar pa sam odluči....
Ono što sam izabereš bit će najbolje.....
w580i je dobio moj glas jer inace ja volim SE ali nemoj zaboravit da je to klizni mobitel a kod njih se to kvari barem kod nekih mobitela i fiksna kucista su mi bolja :respect: . Uglavnom s motorolom nemam nekih iskustava pa evo ti pa i sam pogledaj spfc od ta dva moba:
w580i
http://www.odaberi-mobitel.com/cro/t..._Ericsson_W580
motorola v8
http://www.odaberi-mobitel.com/cro/t...orola_RAZR2_V8
ugl w580i je walkman (a to ti jako pomaze ako slusas glazbu ima i za mem karticu) i ima radio i duzu bateriju
a v8 nema radio nema mem kart i veci je i tezi je i visi je od w580i samo sto je malo tanji za mrvicu ;)
mislim da su cijene mobitela tu negdje mozda razlika 200-300 kn(ispravite me ako se varam)
a sto se tice softa od te dvojce nebih znao :D
w580i je meni bolji upravo zbog njegove memorije naspram motoroline memorije
ma koga briga za memorijiu...
koji vam je lipši?
Čuj nju, lipota....
Evo iz prve ruke, uzeo sam curi prije 3 dana SE w580, i zasad imam same pohvale, mob je kompaktan, pink boja je OK, čak ima i neki perla efekt.
Izludit će te sporost i Motorilin software, vjeruj.
E, i kaj nije Moto skuplja?
Ma ove nove Motorole imaju bolje rijeseni software i mislim da ti nece predstavljati problem,meni je osobno Motorola ipak ljepsa zbog stvarno jedinstvenog vanjskog ekrana,bila bi savrena da ima veci i ovaj nutarnji ekran...:respect:
U ovom slučaju sam za V8, ljepša je. Što se tiće memorije,mislim da je ovo sasvim dovoljno. V9 ima brz software u odnosu na starije mobove, pretpostavljam da je i s V8 isto.
Dao glas za SE....meni osobno se ne sviđa Motorola...malo prevelika i preširoka...
u Tele2 isprobao V8 i stvarno me se izuzetno dojmila.oba ekrana su jednostavno fantasticna,izrada savrsena,softver je brz i doslovno leti.ovo nije ni blizu starih Motorola.
jedino prilicno smeta širina i glomaznost.V8-ica je stvarno ogromna.
V8, mobilinux OS, uskoro postaje open source. najnoviji monsterpack donosi i side bar sa strane sa kraticama.
uglavnom, mobitel je fantastičan, kreiranje tema, kreiranje foldera u glavnom meniu... zadovoljavajuća memorija. touchscreen navigacijske tipke za multimediju na vanjskom displayu...
uglavnom, definitivno V8. vrijedi.
Dala sam glas za SE pogotovo jer je walkman a oni su mi super i ljep mi je,a da uzmes mozda neki "obican"walkman da ti ne ode slide?? Ja imam w880i i fkt sam prezadovoljna a ako imas para onda w890 bi uzela....
Uz nedužno poštovanje :D motorola za mene nije mobitel....bez previše razmišljanja uzeo bi SE....
a sad zavisi što ti želiš od mobitela,na motoroli velika dva ekrana impresioniraju,jest da je velik ali...jako je brz i lijep
a w850 je više multimedijalni mobitel,nije šminkerski i to
dao sam glas za Motorolu