Napokon dobih na kladionici..od sriće kupih dva N95 8gb...jedan je višak stoga poklanjam nekom od vas ovaj jedan viška...onaj koji napiše najbolji razlog zašto baš njemu.Njegovo.
Printable View
Napokon dobih na kladionici..od sriće kupih dva N95 8gb...jedan je višak stoga poklanjam nekom od vas ovaj jedan viška...onaj koji napiše najbolji razlog zašto baš njemu.Njegovo.
Evo pokloni je meni... Brzdej mi je za 20 dana... :)
meni ne treba i ja ga necu!;D
Kaj stvarno poklanjaš? Opet se neko poigrava......:crazy:
1. april ;D
(ali ako nije sala, daj meni- ja ti dam k800 ! :crazy: )
@georgy pogledaj kad je post napisan -->Jučer, 19:50<--i jeli jučer bio prvi april??
a ja poklanjam asus eee (crni!) i lijevu sisu..
of kors da je aprilska sala :rolleyes:
...Luna - ja bi ovo drugo :p :notooth: ;D...
znam da nije, ali malo je sumnjivo da ti neko poklanja n95 i to bas dan prije 1. aprila
Izgleda da je 1. travnja bio i jucer i danas... :cry:
strašnooo..
Meni N95 8GB. Zašto, Zato
starom mi je rođendan za 2 dana i htio bi mu ga pokloniti jer je on meni kupio pa da ja njega nekad oduševim :p....i mislim da bi bio u najboljim rukama!
pssss. jbt nikad nisam pisao ovakvo nešto :p
poklanjam 3310 ko sad moze odoljeti:notooth: jebes n95 haha
U mojoj kući je najbolji moj KG800. Nakon njega je Siemens A70, pa Siemens MT50. Pošto svi imate bolje mobitele od navedenih, A sestra ima MT50, dok njezini u razredu imaju ohoho bolje mobitele. A sutra joj je rođendan (ako ne vjerujete, evo vam njezin JMBG: 020499639xxxx) i kad bi joj mogao pokloniti taj mobitel, bila bi sretna. Ako je ovo prvoaprilska šala, neka mod zatvori ovu temu i gotovo.
Mario92, out.
Dobar dan, therrlu pri telefonu, kako vam mogu pomoći?
poklonite mi jedan n95 8gb :D
daj meni. oću bit kul
oces se mijenjat za n73, pa nju poklanjaj nekom, a ja i ti se mijenjamo, ti meni n95, zasto? zato kaj je n95 bolja ;D
Meni je sutra brzdej i baš bi bilo cool da dobijem ovaj telefona na dar..:crazy:
Neću se previše nadati ovome jer smatram da je ovo čista utopija! :)
Ako ga misliš stvarno poklanjati daj ga nekome kome je stvarno potreban..
aaaaaaaaaaaaaaaa
neki toliko zele mob da popuse ovo :respect:
da istina, svaki novi post u ovoj temi me nasmije :respect:
Ljudi 1. April je :crazy:
koja slučajnost da neko baš dan prije 1. Aprila postavi tako nešto na forum :hrv: