Pokvario sam softver od motorole v360v?
Igrao sam se sa p2k tools-ima i napravio problem na telefonu.
Glavni meni nema sve ikone, snimim video, zauzima memoriju ali ga nema, problem sa ringtonom i mnogi drugi.
Mozeli mi ko reci moguli ja sam da reinstaliram softvare, ako mogu kako.
Ili moram ici u motora shop?????????'
Please answer!!!!!
Night Whisper feat Smuchac
1. Pokreni RSD lite i ne gasi ga do kraja cijelog procesa,te ubodi kabel u mob (program mora izbacit nekakav error,stisni O.K)
2. Pokreni P2k easy tool 3.9 i odaberite svoj mobitel (u našem slučaju v360)
3. U istom programu odite pod " Repair " i odaberite Full repair PDS zone
4. Izvadi kabel iz mobitela,zatim izvadi bateriju
5. Vrati kabel u mob (mora se opet pojavit onaj error od prije) stisni O.K (ako nema errora,nisi ukljucio RSD lite)
6. Sada stisni Do Selected Jobs u P2k easy tool 3.9 programu i pricekaj da program odradi svoje.
Pojavit će se poruka " Please disconnect testpoint ( if you not made this already) Klikni OK, pričekajte da program završi.
7. Pokreni F&B program i odaberi profil telefona: R4513_v360_08.A0
8 Idi na " Write data " i odaberite ( gumb Select file )
i uzmi flash fajl Diabolic53 ili koji vec imas (meni je islo s Diabolic53 MP-om,pa preporucujem)
9. Ako ti mobitel nebude radio onda ponovi postupak samo za ovaj flash file odaberi onaj
monsterpack koji si imao na mobitelu i ostavi kvačice kako piše u tutorialu i slijedi ga dalje !!!!
10. Kad si iz Write data odabrao MP,odaberi samo CG3, CG7 i CG18,a druge nemoj.
11. Sad izvadi kabel iz moba,vrati bateriju i zatim kabel. Pojavit ce se opet onaj error. Stisni O.K
12. U Flash&Backup programu stisni write data i pricekaj da se flasha.
Trebalo bi radit,a ako ne radi koristi koji drugi Monster prilikom flasha u F&B-u.
Naravno,ako ne uspije,sve moras ispocetka,ali na kraju samo koristi neki drugi MP.
SVI PROGRAMI SE MOGU SKINUTI S OVE STRANICE: http://www.esnips.com/web/Unlockv360/
Jos jednom hvala Night Whisperu,jer mi je ovaj njegov tutorial vise puta spasio mob. Malo sam ga pojednostavio,da je lakse pocetnicima.
@ Quba: Sretno!