Evo bas sam neki dan vidio tu nokiu i kosta 700 Cad . . pa sam si razmisljao da si kupim taj mob. ima li netko kakvog iskustva . .. pa da mi kaze da li se isplati kupit .. . . .
Printable View
Evo bas sam neki dan vidio tu nokiu i kosta 700 Cad . . pa sam si razmisljao da si kupim taj mob. ima li netko kakvog iskustva . .. pa da mi kaze da li se isplati kupit .. . . .
Ja sam je imao, i ako ti ne smeta veličina tog moba, uzmi ga jer sigurno nećeš požalit. Mob fakat ima sve moguće funkcije...
Slike sa kompa si moš preseljavat, samo što ne dobiješ nikakav kabl, ali dobiš cd, symbilian 60 soft. je zakon tj sve je u ikonama što pojednostavljuje korištenje itd... o njemu možeš pisati tjednima.... a jedini nedostatak mu je to što ti nema mogućnost proširenja memorije... ona 4 mb možeš popriločno brzo napunit. U jačoj kvaliteti slika stane ih oko 60 -70, a u onoj što su kao za portret stane dvjestotinjak slika... Sve u svemu trenutno nema boljeg moba, ali je stvarno prevelik.... kao da nosiš neku ciglu u džepu...
PS. Koliko je jedan CAD kuna??
Ali meni se cini da taj lik od kojeg sam mislio kupit dofuro mob iz europe i sad ga nemoze koristit ovdje u canadi pa se hoce rijesit. . . koliko ja znam 7650 nije tri band . . . .
Točno zato ga se i želi riješiti,nemože se tu koristit jer je... dual band 900/1800 MHz :p
plejeru kupi to!!! ;D
:turn: :rotfl: :turn:
LJudi jer mozda ima netko link gdje bih mogao skinuti windows media player za nokiu 7650, nigdje ne mogu naci
thanks
He. he, he...
Ako isti nema na download stranicama Microsofta onda ga kako bi se reklo i nema...:D
Na netu sam citao da postoji a i po nekim casopisima , tako da sumljam da su bas svi izmislili, no dobro ostaje mi real one
pozdrav
Ako je po Microsoftu i ako se spominje to znači da tek razmišljaju o tome...:D
:p :p :p :p
hej... kupujem mobac skamerom, jer mislim da je fakat fora hodat po gradu i slikat cure, a one ne kuže! (lUdOo)!
Samo neznam koji... Nokija 7650? prevelik... Panasonic gd87? slike su premale... neznam sta cu, zasto ne naprave savrseni mobitel vec jednom?
Hmmm a P800?? I on je malo prevelik, ali je savršen ;)
koji ti je to p800?!?!
Sramote . . . . :(= Citat =:
Poslao: flOorKilla
koji ti je to p800?!?!
daj nemoj ti meni 'sramote' neg reci! znaš zaš pitam? jer mi se neda tražit po arhivu...
MA DA NEZNAŠ KOJI JE P800?? NEMOŠ VJEROVAT DA IMA TAKVIH LJUDI::: PREGLEDAJ MALO WEB?!
A!!!! ERICSSON! SMEČE. ericsson sam imo 2 put u životu i nekanim ga nikad više imat. taj spori softvear...
Nije vec Sonyericsson . . . . to ti jedan od najboljih uredjaja na trzistu .. .
ajde onda mi reci, pošto ja nisam imo prilike čitat o njemu... reci mi šta taj mob sve nudi? specifikacije...
evo ti link usporedbe 7650 i P800 tamo imas sliku i specs . . .
imam pitanje koje nije vezano uz ovu temu, al trebam help- na tv panasonicu su mi NTSC igre crno-bjele (playstation2) i nemogu prebacit na pal, jer je tv star 6 godina, čuo sam da ima neki kabel poseban skojim je u boji... kakav...... help!
Sto se tice tvog pitanja nemam pojma, ali sam 99% siguran da ce ti moderator izbrisat taj post . . . .
a strašno pitanje........ ajde ljudi pomognite čovjeku
Ho Ho, Ho > MARRY < Christmas!!!
I wish to everybody
Malo ti je potpis krivo napisan . . .
:-X
šta je krivo? pa boli me ona stvar