http://rapidshare.com/files/73524523...A026_RED52.rar
evo ekipa al zajeb je u imenu softa nije R8BA026 neg R8BA024 ;)
pa kome treba nek uzme :D
Printable View
http://rapidshare.com/files/73524523...A026_RED52.rar
evo ekipa al zajeb je u imenu softa nije R8BA026 neg R8BA024 ;)
pa kome treba nek uzme :D
moze li se jos sta modat na s500 osim toga?
da... sve ko i ostali , acoustic , camera ,no logo layout,novi font , flash teme ,skinovi za player, otkodiravanje ...
e a di to mogu nac? mozes to ovdje stavit? il mi das neki link
eo ako netko nezna i ovo je izaslo... ;) uzivajte :
http://www.topsony.com/forum/showthr...1542#post91542
Spojene dvije teme i promijenjen naslov.
Radi li to i na s500i????
Sto? Privacy patch?
Radi ako flashas u W580, inace ne.
Zanima me radi li to flashanje na s500i???
Danas idem kupiti s500i pa me zanima kolika je mogučnost da zajeb.m mobitel sa flashanjem. Već sam par puta flashao k750i>w800. Je li sve to isti princip i jesu li isti programi????
Ispričavam se, ako postavljam glupa pitanja...
da ne radi ,tu nebi bio topic o tome... :banme:
ugl radis sa setool2lite-om ili xs3.1 mozes ubit mob ak ne pazis ali zato prije ikakvog moddanja backup-gdfs-a i sve 5..
Moram li baš raditi sa xs-om 3.1 ili mogu sa nekom ranijom verzijom? Zanima me kako da napravim taj gdfs? Radio sam ga prije godinu dana pa sam zaboravio. :respect:
Neznam bi li flashao mobitel ili ne. Još ga nisam kupio, ali ćim ga kupim bi ga flashao i onda mi je malo glupo da mi odmah crkne.
Kolike su vjerojatnosti da crkne i može li me netko putem msn-a voditi kroz flashanje jer sam sve o flashanju zaboravio..
Još bi me zanimalo vaše mišljenje o tome u kojoj ponudi da uzmem mob.
Imam vipovu karticu i nju bi htio zadržat.
Imam dvije ponude:
1. U vipovom kompletu, za 1200kn
2. Izvan kompleta za 1400kn
Zna li netko postoje li po mobitelu (kada je kupljen u vipovom kompletu) one naljepnice od vodafona?:cry:
@NETovac,
Molim te da se drzis teme. Postoji poseban podforum za usporedbe i procjene modela, te postoji druga tema o samom mobitelu (review, dozivljaj, kuciste, naljepnice, ...).
Ovdje se govori iskljucivo o moddanju, i to po mogucnosti samo detalji specificni za S500/W580. Postupak flashanja je isti za sve modele i ima vec vise puta opisan u drugim temama o moddanju.
Ne znam sigurno jel bas MORAS koristiti XS++ 3.1, ali ne vidim razloga da "izazivas vraga" nekom starijom verzijom. :)
probao sam prebaciti temu everchanging i dayendnight iz s500 u moj w580i
sve fajlove sam ubacio u tpa-preset -desktop-flash ali mi ne rade kao flash nego obicne teme. jedna napomena zasto su ti fajlovi iz flasha thm a ne swf?
osnovne teme sam prebacio na karticu u teme
jel radi shake control kad se s500 flasha u w580?
Ne...kad nema hardware koji je potreban...
Danas rastavio mobitel , da poravnam šine po kojima klizi i to sredio, i kad sam ga sklopio idem upalit i upali se i ekran zasvjetli ali se nista na njemu ne pokazuje. Sad mi apsolutno nista ne pada na pamet sto bi moglo bit. Ima ko kakvu ideju ili ga nosim na poprava...
Reflash...... :D
a i ja sam o tome razmisljao, al nisam po softweru nista dirao...
Ali ako ekran zabijeli i onda se ugasi..mozda i je softversko..samo ti reflashaj... ;)
Prefleshao sam ponovno, nista... :(
Mozda ti se flat kabel izvukao kad si ga rastavljao?Probaj vidjet... ;)