Kako da unlockam V630i koji ima CID 49? Nisam nigdje na forumu to nasao
Printable View
Kako da unlockam V630i koji ima CID 49? Nisam nigdje na forumu to nasao
i mene zanima
Za v630 nažalost još ne postoji patch koji bi ga otključao
ako ništa drugo imate sreće što vam je taj CID pa je mob moguće otključat, da je CID52 ne bi išlo nikako
Ja imam k610i CID49. Mob e zakljucan na TMobile. Ovih dana sam proucavao kako ga flashat "na" W660, pomirio se stim da necu imat kameru (ionako je skoro i ne koristim), ali koliko sam skuzio, sto se tice otkljucavanja mobitela, za CID49 "ima nade", dok za CID52 nema. A stvar je u tom sto za flashanje na w660 mob treba upgradeat na CID52. I sad ovdje vidim da ako ga upgradeam na CID52, necu moc koristit Far... hmmm... A koliko sam vidio CID ide samo gore, a nikako "unaza" - CID 49 na CID 52, CID52 na CID 49 - no way?
spuštanje CID-a ne ide.
otključavanje svih CID-ova je moguće, incl CID52, samo je cijena veća u odnosu na niže CIDove, ako pričamo o DB2020 platformi
Da, DB2020. Koliko bi me onda kostalo otkljucavanje k610i CID49? S tim da poslije otkljucavanja mogu flashat mob bez da mi se ponovo zakljuca.
neće ići, jer se radi patch unlock....
Sad se mogu stavljat patchevi na db2020 mobitele tak da se V630i moze otkljucat:
You Need:
Simox's SimLock Patch Generator
SEtool2 Lite Version 1.11
V630 R1JC002 MAIN (koristite main koji imate u mob.-u)
CID52 Patching Guide (<- You must read this)
To patch a CID52 phone, you have to apply a "quick access patch" (all explained in the guide).
Be aware that sometimes it may seem that it's stopped working but applying the quick access patch took me 30 mins.
To generate the unlock patch, open the generator program and drag the MAIN file onto the program, it will then generate a VKP patch for your firmware.
mora se prvo napraviti debrand i onda ide patch unlock
da. ja sam v630 CID 52 flashao u w660 i ubacio patch za unlock i sad mi je otkljucan. a i puno mi je draži mob flashan nego da je osta v630, walkman, bez onih vodafone reklama i svega, bas dobro ;)
pa odi u topsonyew forum i od tamo mozes skinut postoji topic njegov a ak ne ide probaj na njegovoj stranici ili na se-nse...
imaš ovdje sve
http://rapidshare.com/files/82010875/setoollite.rar
walkman ne radi
znaci moze se odkodirati v630 bez da se flasha u w660? Samo provjeravam...
Ok shvatio
ne treba flashati v630 u w660 da bi ga se unlockalo ,jedan lick na topsony ga je otkljucao i ovako...