pozdrav, zanima me kako se ostvaruje offline skidanje preko satelita!
koji mi programi trebaju i gdje ih mogu skinuti!
može se reci da sam skoro pa pocetnik u ovome pa mi je svaka pomoc dobro dosla!
hvala
Printable View
pozdrav, zanima me kako se ostvaruje offline skidanje preko satelita!
koji mi programi trebaju i gdje ih mogu skinuti!
može se reci da sam skoro pa pocetnik u ovome pa mi je svaka pomoc dobro dosla!
hvala
skini Skygrabber, proguglaj
http://www.dvbskystar.com/
ovdje imaš sve
jel mi moze neko reci gdje skinut skynet i kako ga podesit za skidanje i jos zanima kako se gledaju zakljucani programi sa ProgDVB-om i
Ovdje možeš pronaći sve što ti treba.
Za gledanje zaključanih programa trebaš emulator (S2-EMU ili V-PLUG) i ispravne ključeve.
hvala na postu, e ako bi mi jos neko mogao objasnit (cim detaljnije po mogucnosti) kak se ispravno podesi skynet skida
Imaš ovdje prilično detaljan opis podešavanja skynet-a.
jel moze antena biti okrenuta na Astru 19.2E umjesto na Eutelsat W3 i jel vrijede isti PID-ovi!moja antena je okrenuta na Astru pa me zanima jel ja mogu skidat kakve stvari preko tog satelita
slabo.. sa hotbirda skidaj gledaj astru i to je to..
skinuo sam sve ove stvari koje mi trebaju za gledanje zakljucanih programa ali kad instaliram vPlug i pokrenem ProgDVB izbaci mi nesto da nema SOFTCAM.KEY i kasnije da fali neki Elecard Decoder!a bez vPlug sve normalno radi!
moze li mi neko pomoc?
hvala
Softcam.key su ti ključevi koje moraš staviti u dirktorij u kojem se nalazi i vPlug.
ima jedan prog Manna, kolko je dobar u to nebi ulazil...
cuo sam ja za mannu ali cuo sam da je i komplicirana za podesit! e a kaj se tice ovih kljuceva nikako da podesim progDVB da noramalno radi!uvijek mi izbaci neki error!jel mi moze neko objasnit kako da to podesim da radi i da mogu gledat zakljucane programe
bio bi jako zahvalan!!!!
VPlug raspakiraš u C:/Progdvb/plugins, skineš SoftCam+V_Keys i raspakiraš na isto mjesto. Kada otvoriš ProgDVB odeš na Plugins-> VPlug-> Active
Trebalo bi raditi. Kakav ti točno error izbacuje?
skynet prijatelju je ok program za offline
najprije mi izbaci no softcam key tak nesto (uglavnom nesto u tom stilu) i onda kad ubacim key mi izbaci error da nema nekog elecard codeca!a dok nisam instalirao oddnosno raspakirao vPlug nije mi izbacivalo nikakav error.ni za key ni za codec!e jos jedno pitanje:
jel moram key ubacit pomocu onog nekog programa kaj dobim dok raspakiram vPlug ili ga jednostavno samo kopiram u direktorij?
da znam da je skynet dobar program za offline download.koristio ga je jedan moj frend i reko je da je prilicno zadovoljan njime!ali moj problem je u tome sto ga ja nikako ne mogu postavit da mi skida sa astre a iskreno neznam kako okrenuti antenu da vidim hotbird!
key jednostavno kopiraš u direktorij. Nije ti javljao grešku za key jer mu prije nije ni trebao. Sada ga VPlug traži i key je neophodan.
Elecard codec možeš pronaći na linku koji sam ostavio u 5. postu.
Mislim da na Hotbirdu ne možeš naći PID-ove za offline download, tako da nemaš potrebe okretati antenu na Hotbird,.
Ja sam na Astri koristio AliceSat
Evo spisak providera:
Link
ja bas ne vidim link u 5. postu!vidio sam samo link za providere a za elecard nisam nasao!e i jel trebam trazit posebne key-eve za premiere programe!
U paketu "ProgDVB Graph Files (.xgr)" su ti audio i video decoderi. Među njima i Elecard decoder.
U SoftCam.key file-u se nalaze klučevi za sve providere, pa tako i za Premiere.
Bitno je da imaš posljednju aktualnu verziju VPluga. Bez ispravnog emulatora ključ ne vrijedi ništa.
skinuo sam ovaj emulator sa linka koji si stavio!a di njega stavim?u folder plugins ili negdje drugdje?
e uspjesno sam slozio kljuceve, sad me samo zanima kako postavit skynet da skida unutar progdvb-a!kako pokrenut da skida preko aliceSAT
Na istom linku imaš i SkyNet Internet Offline file. Kod instalacije odaberi SkyStar2 Support i ProgDVB Module. Prilikom instalacije SkyNet će se integrirati u ProgDVB. Editiraj skynet.ini file sa svim potrebnim podacima (frekvencija, PID, path do direktorija...). Fizički moraš kreirati direktorije za koje si unesao path u skynet.ini file. U ProgDVB program stavi na AliceSat i aktiviraj SkyNet (mislim da se nalazi pod plugins). To bi trebalo biti to.
pokrenem skynet koji je u sklopu progDVB-a (skinut sa linka kojeg si mi postao) i napravio sam sve kaj si napisao (barem mislim) ali i dalje mi se nis ne desava kad ga pokrenem!
imam i ovu verziju skyneta koji radi zasebno skynet.R32.1.22.SS2 i vidio sam dolje na dnu program da ima nesto kao indikator signala i pise quality ali to je na nuli pa pretpostavljam da nes ne valja u *ini fajlu kad uopce ne vidi satelit!
barem mislim