http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26712428&idnews=517245
Printable View
Jako dobra stvar.Radi odlično.Već sam potrošio sat vremena.
Isprobao. radi odlično za pozive, ali mi poruke ne šalje...
Poklonjenom konju se ne gleda u zube...proradit će i to.
Sad me zanima kako ovo iskoristiti na mobitelima sa WLAN-om???
ajmo mudraci
..a kvragu meni nece:(
kako neće?
pretpostavljam da si se logirala na VIP over IP stranicu i prošla registraciju i instalirala program... sada ga pokreni i upiši istu lozinku i korisničko ime.
1. Provjeri da li ti je pravilno podešen mikrofon
2. Provjeri da neki firewall/antivirus program ne blokira program
To je to, uživaj!!!
..ma na pocetku vec:
Pri obradi podataka dogodila se greška. Molimo vas pokušajte kasnije ili kontaktirajte Službu za korisnike.
Znači nakon 200min čekati pola godine da komercijaliziraju uslugu?!
Pri obradi podataka dogodila se greška. Molimo vas pokušajte kasnije ili kontaktirajte Službu za korisnike.[/QUOTE]
I ja sam danas poslijepodne imao isti problem ali sam se uz dovoljan broj pokušaja uspio logirati. Vjerojatno je ekipa s foruma navalila pa su preopterećeni :)
ma ja sam probala ujutro al kad sam dosla do kraja ,opet je nekaj iskrslo.Ma probat cu opet kasnije.Thx
Nisu ni oni karitativan ustanova :-)
Iz FAQa:
Pozivi prema mobilnim i fiksnim mrežama s računala iz Vip over IP programa također su besplatni, no ograničeni na najviše 200 minuta tijekom trajanja testnog razdbolja.
i jos ovo:
Tijekom trajanja testnog razdoblja moguće je slati do najviše 200 besplatnih SMS poruka prema nacionalnim mobilnim mrežama.
...nakon isprobanoga - mogu reći da sam zadovoljan :) ...:thumbup: VIP ...
Mene više zanimaju cijene nakon testnog razdoblja, nego koliko ću minuta dobiti besplatno.
meni sad kad sam se registrirao i nakon instalacije piše da imam 100min i 100 poruka iako uredno još uvijek stoji na njihovom sajtu prije instalacije da se dobiva 200 jednog i drugog..
neznam kako vama koji ste dobili već 200 min i sms-a na korištenje? jesu mam smanjili ili ostavili?
Ja ne mogu skinuti exe file. Ima li ga tko da ga negdje uploada??
zena ocito ne zna.
mi može netko od vas dat onda link na tu anketu , pa ću je još jednom ispunit ako treba .. jer ja ju tražim i nikako nać..:suicide:
Meni je tip u službi rekao da svi imaju pravo na 200min razgovora.A ono što piše 100min poslije registracije, mora da je greška.Ja sam vec iskoristio više od 100 min.:hrv:
e imam ja jedan problem... ulogiram se u vip over ip i stalno mi javlja; "servis is temporarily unavailable. please try again later." i tak vec od 26.09... jel zna netko kak da rijesim to??
ja jos nisam instalirao, ali imam skinuti program i sve. razocaran sam sto je 200minuta tokom 6mj, na pocetku sam shvatio da je svaki mjesec...uglavnom uskoro instaliravam windowse pa cemo vidjeti :)