dvojba je koji mob uzet pa jel mi moze netko reci tko je imao iskustva sa oba mob,koji je bolje uzeti,thanks too all
Printable View
dvojba je koji mob uzet pa jel mi moze netko reci tko je imao iskustva sa oba mob,koji je bolje uzeti,thanks too all
inace preferiram SE,ali dizajnerski je Shine daleko ispred.karakteristike su vrlo slicne.e sad,na tebi je da izaberes!!
Lg pati zbog softa, ima dosta banalnih 'propusta' sto se tice funkcionalnosti. Dok kod SE nemam prigovora na soft, osim ako u ovom modelu nisu nesto zabrljali.
Pročitaj temu za SE o tipkovnici i ja se sad dvoumim zbog toga...samo polako pri odabiru...
Istina, taj SE se je na zlu glasu zbog loše izrađene tipkovnice..
bit ce jos najbolje da kupim pradu
shine je mrak mob al je zenski.... s500 crno -zelen izgleda odlicno, al svi pricaju da tipkovnica i zelena boja ne ide skupa??:) uzmi ti nesto trece, prada je skupa ne..
to uzimaš u teletu?pošto se furaš šminkerski ako želiš takve mobove onda bolje čokoladu!!!
Uzmi Shine!:beer:
prada u tele dođe 2000 kuna a u vipa 4500
Isto moj glas za pradu!
ak imas para, pradu, ak ne, onda s500, LG ne volim radi softa, tj opcenito nisam ljubitelj LGa. nek oni ostanu na proizvodnji klime i frizidera. :notooth:
jel imao iko pradu,ima li kakvih kardinalnih mana
ima li velike razlike u teh karakteristikama između prade i KE970 shine
nema bas, samo sto prada ima 8mb interne a shine 50mb, al zato uz pradu dobijes karticu od 256mb, te prada ima veci ekran i bolju bateriju.
evo reko mi jedan lik za lg shine
mob je totalno...schranje...
jedva sam ga se rješio za 1100 kn sa dodatnom karticom 1Gb...,
nema ničega u njemu da vredi kupiti
signal katastrofa
zvuk...loš do očajan
funkcionalnost...jao...što je to
a navigacija je priča za sebe, mislim na onaj gumb za skrolanje...
ekran u mraku je odličan, ali na suncu zaboravi da išta vidiš...,
o zvuku i podešavanju istoga za melodije i sl. nema se što reći osim ...katastrofa
p-a-j-o
za tebe bi bio idealan mobiel kao Nokia 6233 (ne mogu ga prestati hvaliti jer je j×××××o fantastičan za osnovne upotrebe)
Sadržava sve osnove što jedan mobitel treba imati!
Nažalost se još ni jedan iste klase nije pojavio osnovno gledajući na soft i jačinu dva STEREO zvučnika + rezu ekrana + memory kartica
s ovim se slazem.Shine je sminker pun mana ispod haube,a S500 ima tu sugavu tipkovnicu koja se guli.6233 je mozda izgledom zaostaje,ali u svakom pogledu nadmasuje dva gore navedena modela:beer:
Pa ja sam mu predlozio Pradu ako mu nisu u pitanju novci, ali ak nema para za nesto skupo onda moze i 6233!
tele,najpovoljnije od svih
prada ako imaš dosta love a ako ne onda shine bolje od s500
a ako ti ne treba memorija onda bolje čokolada
Prada je vec puno bolji izbor,ali i daleko skuplji.