http://www.mobilni.svijet.web1000.com/
Evo stranice koja je nedavno pokrenuta i još je u razvoju.
Molim vas da mi javite ako primjetite kakvu grešku, ili ako imate kakve prijedloge. ;)
Printable View
http://www.mobilni.svijet.web1000.com/
Evo stranice koja je nedavno pokrenuta i još je u razvoju.
Molim vas da mi javite ako primjetite kakvu grešku, ili ako imate kakve prijedloge. ;)
Pa prvo neznam kak da poskidam one java aplikacije on me baca na neku stranu a ja ako dobro vidim tamo nema nista isto vrijedi i za animacije, te naravno i za slike i melodije, bluethoth je koliko vidim u izradi.
Pa na kraju da rezimiramo nista neradi i jedan veliki:thumbdown :wall: :nono: :creep: :dunno:
Ovo gore je bilo dobro namjerno nemoj odma da krene salva gnjeva samo sam uvidio da nista neradi, neznam zasto. Trazio si misljenje.
sadržaj ti je Ok al isto što je sile rekao kad odeš npr na animacije on otvori www.freehomepages.com :confused: :mega:
Dark dobra ti je stranica, al ovo što ti dečki kažu je točno, morat ćeš promijenit hosta za podatke. Ovi freewebovi kao freehompages i td. ne dopuštaju linkanje, i nemaju poddomene pa te uvijek bacaju na njihovu početnu stranicu. Mislim da htnet, vip i drugi IP-ovi imaju mogučnost linkanja, pa si probaj otvorit par računa na nekom od njih.
solidno ali nedovršeno:beer:
Ovo vjerojatno niste vidjeli na dnu stranica. Zbog toga problema kojeg ste naveli sam i to napisao. Ako još uvijek postoji isti problem, onda mi javite pa ću ga probati drugačije riješiti. Sadržaja još nema puno, ali će biti. Trenutno radim na dizajnu.= Citat =:
Za skidanje kliknite na naziv zip datoteke desnom tipkom miša i odaberite Save target as...
-----------------------------------------------------------
Napišite i što biste vi promjenili na dizajnu. Danas sam se malo igrao sa Flash tipkama. Rezultat možete vidjeti na www.mobilni.svijet.web1000.com/Template.htm
Hm da sad radi melodije rade, Java radi ali programi ne, ali malo bi trebo izmjenit to da se moze vidjet sta skidam a ne da moram skinit od a-g pa h-o . . .
Da, moguće, samo tu treba volja, a za melodije je to nemoguće jer ima oko 1600 melodija, od kojih su neke slične, samo je razlika u kvaliteti. Za javu ću vjerojatno to i napraviti. Link za programe ću još provjeriti.
Programe sam provjerio i vidim da je razlog tome što sam jučer slučajno izbrisao tu datoteku sa servera. Sada ću ju uploadati i onda bi trebalo opet raditi.
Sređeno
Ne radi. otvara se www.paysforsurveys.com kad se klikne na tvoj link.
Na koji link?
Radi sad link za programe.
Ajd da te zamolim kad pises jednu za drugom poruke edituj ih jel ovako samo treba vise da se stranica ucita a ne postizes nista, postova imas vec dovoljno ak njih skupljas. :)
1. primjer
2. primjer
Zanima me kako vam se više sviđa mjesto gdje se nalazi meni.
dobro je, dobro. polako ce se napuniti sadrzaj, ali oni linkovi su stvarno nesto sto bi prvo trebao rijesiti...
Koji linkovi? Misliš ovo da se nemože samo pritisnuti i skinuti nego treba desnu tipku...?
meni je nekak ljepši primjer 2 :mega:
Primjer jedan bolji ali daj neke zivlje boje ovo sivilo nevalja.
Probaj s programom 3D Button Visual Editor 3.3.0.0 mozes ga skinut ovdje www.multimediasoft.com/3dbve
3MB (trial), 5MB na hard disku
Cijena 49 dolara, proba 30 dana
Sada ga skidam. Inače, nisam mislio ostaviti tipke ovako sive, to je bilo samo da vitim vaše mišljenje o tome gdje više voljite da vam je meni.
Imam ti ja bro melodija pa ako hoces das mi mail pa ti ja posaljem.
meni se isto vise sviđa sa tipkama sa strane...
Nekako mi se čini bolji primjer1, al ni s tipkama gore nije loše...
Meni je bolje s tipkama sa strane...
I, malo prosiri onu tablicu s vijestima.
ferrari_fun_dark@yahoo.com= Citat =:
Poslao: sile
Imam ti ja bro melodija pa ako hoces das mi mail pa ti ja posaljem.
Za danas sam napravio nešto o bluetooht-u, a na toj istoj stranici možete vidjeti prijedlog za novi dizajn pa recite kako vam se sviđa. Sa bojom pozadine nisam baš zadovoljan, pa slobodno recite koja bi najbolje pristajala.
btw. Možda je teško primjetiti, i to treba promjeniti, ali mail ti piše na dnu svake stranice (copyright 2004 by Dark. All Rights Reserved).
Mislim na link na početku teme, tj. na tvoju stranicu. Probal sam opet večeras ali se isto događa.= Citat =:
Meni, a izgleda i svima ostalima je sve u redu. Probaj desnom tipkom na link i onda open in new window ili probaj utipkati adresu u adress bar u exploreru.
e dark mogao bi stavit jedan banner od ovog foruma na site pa nas malo izreklamirat :D