Evo planiram uzimat novi mob,i odlučio sam da bude Symbian i to nokia.
Ekran mora bit čim veči i bilo bi dobro da ima WLAN.
Printable View
Evo planiram uzimat novi mob,i odlučio sam da bude Symbian i to nokia.
Ekran mora bit čim veči i bilo bi dobro da ima WLAN.
E65,N95,E61i,N80,N81 pa biraj.tesko da ces pogrijesiti ako su ti to jedini kriteriji.
N95 ako se ima love ako ne n80!
na ove nabrojene bi još ndodao slijedeće modele:
N93, E90, E70, 9500 (ovaj zadnji je malo stariji model)
Ako imaš novaca (tj ako nisu uvjet) i hoćeš mob sa velikim displeyom onda biraj između: E90 i N95 ... ja bi odabrao E90. 2 displeya, qwerty tipkovnica, bolja baterija... :)
A ovako, da nije preskup birao bih između W61i i E60 ... :)
Mislim da je N80 sasvim solidno, no naravno svaka skupa nokia ti to ima
n80, nije više toliko skupa a pruža ti sve to i još puno toga zanimljivog.
Još ako je crna...
to je istina.dugo je drzala cijenu, sad je konacno povoljna.:hrv:
Mislim u Sloveniji uzet.
A tamo znam jednog lika kod kojeg imam popust,i jos kad se odbije porez.
Recimo Nokia N73 ispada nekih 330€ (početna cijena joj je 554€).
Nokia N95 je nekih (650€ a možda bi za 400€ dao).
Neznam pročitao sam na mobile-review da na nokiji N95 zvuk nije bogzna šta,da je bolja N91 i puno više mi se sviđa.
Jel ima di N91 za nabavit,i za koliko?
Koji su problemi sa N95?
E65 mi se nesvidja i ima dosta mali ekran.
Sta je sa N73,jel valja ista?
malo procitaj po forumu od vlasnika N95-ice.klimava je i jeftino izradjena,slaba baterija,lose rijesena GPS navigacija i sto je najvaznije,te novce ne vrijedi.bolje cekaj N95 ME.
sto se tice N73,radi se o stvarno dobrom symbianu za relativno malo novaca.velik ekran,dobra kamera i zvucnici.
ja bi ti isto preporucio n73..stvarno best buy u ovom trenutku...
Kakva je kvaliteta mp3ca na N73?
Jeli suporediva sa SE Walkman modelima?
Posto imam N73 to bi ti i ja preporucio, zadovoljan. Slajd Nokije izbjegavaj jer su losi mehanizmi imo 6280, a i po forumu sto procitam za N95 i N80, ovu ti nebi preporucio i zbog lose/slabe baterije.
Preporucio bi ti N73, posto imam te neke ostale modele kao: E50, E61, E90, E65 (mislim da ima nesto kvalitetniji slajd)
Neznam sad više.
Htio bi mobitel koji može svirat dobro mp3ce ,gledanje videa (veči ekran),kamera nije toliko bitna(treba za slikanje ispita na faxu):vamp: ,da ima office aplikacije,wlan(nije uvjet).
Postoji li takav mobitel?
E a kad če ova N73 Music Edition
Taj "poboljšani" mp3 player ima i "obična" N73. samo treba napraviti update softa na najnoviju verziju i imaš isti mp3 player kao i N73MusicEdition :) :D
običnu N73 možeš nać već od nekih 1500kn, pa naviše... ovisno da li kodirana na t-mobile/vip ili nije i tako...
N73 ME je nešto skuplji, nisam ih vidio u zadnje vrijeme po oglasniku pa neznam koliko se kreće cijena... :-/