[6300] - nekoliko pitanja
Ponosni sam vlasnik Nokije 6300 punih dva tjedna;D
Mobitel je super ali ipak imam nekoliko pitanja:
1. Vratasca odnosno poklopac USB prikljucka je smece, da bi ga se otvorilo treba koristiti noz u najmanju ruku jer nicim drugim ne ide. Jel ovo zaista potrebno na mobitelu ili da odrezem onu plastiku i ostavim otvor slobodan?
2. Galerija je isto tako organizirana cudno, sve sto se sprema /slike,video.../ ide na memory card a oni folderi Fotografije, Video, Glazba ostaju prazni a ne mogu ih izbrisati, ovako je samo zbunjujuce jer postoje duplirani folderi tj. oni na telefonu i na MMC-u:angry:
3. Koliko vama izdrzi baterija? Meni uz pola sata razgovora dnevno i nesto malo koristenja kamere jedva 2 dana:angry:
4. Slab zvuk u slusalici, ne znam jel jos tko primjetio ali eto tako mi se cini
[6300] par konkretnih pitanja
ovako, vlasnik sam Sonyericssona W810, a uzeo bi 6300 pa me zanimaju neke stvari kako rade na 6300 a svidile su mi se na W810, pa bi molio odgovore na par pitanja...
1. kod W810, u imeniku mogupodesit oće li imena automatski spremat na mob. ili na sim, meni je na mob. i moze se radit jednostavno kopiranje svih kontakata na sim i memory karticu, kako je to rješeno kod nokie?
2. kad se primi neka melodija/slika/video, kod W810 automatski sprema na karticu, kako je to rješeno kod nokie? sprema na mob.pa treba svaku posebno kopirati na karticu ili?
unaprijed hvala