-
Online zarada
Inboxcash je firma, koja vam plaća za primanje e-pošte. Visinu zarade za primljeni e-mail određujete sami i to od $0.01 do $10.00. Zaista nevjerojatno, pa ipak istinito. Do $10 za samo 1 e-mail. Sami si također izberete, kako često da vam šalju e-maile na vašu e-adresu. Plaćat će vam također 10 dolara za svakog člana, koji će se upisati preko vas. Ček možete zahtjevati, nakon što ozaradite $50,00 ili više. POSTUPAK PRIJAVE: Nakon što dođete na njihovu stranicu upišite svoj e-mail na mjesto, gdje piše "join today" in pritisnite "enter". Daju vam privremenu lozinku, koju možete kasnije promjeniti. Pritisnite "login". Sada ste na stranici, gdje je vaša statistika zarade. Najprije upišite vaše osobne podatke s klikom na "update your profile" (tu također možete promjeniti lozinku), nakon toga kliknite na "refer your friends". Tu se nalazi vaš link. Kada ćete slati e-maile svojim prijateljima, znancima, pošaljite im i taj link, ako želite, da za svakoga koji se prijavi preko vas, dobijete 10 dolara. UPOZORENJE: Savjetujem vam, da pri izboru rubrika, označite sve (tako ćete sigurno dobiti puno e-mailova). Pri određivanju jezika izaberite engleski, jer je sigurno najviše engleskih reklamnih poruka. Da ćete sigurno dobiti puno e-mailova, u oknu "How often would you like to receive e-mails" označite "As often as possible".
Ako se želite prijaviti na Inboxcash kliknite ovdje
Što kažete? Možda tko koristi ovo?
-
Druge načine zarade online možete pogledati na http://zaradite.pondi.hr/index.html
-
Tu sigurno ima nešto trulo... Nebi oni samo tako davali pare...
-
To neznam, ali znam kako funkcionira. To je tvrtka kojoj oglašivači plačaju za reklamiranje, a oni daju novac korisnicima. Ja mislim da je to dobra prilika za zaraditi
-
Ja sam se prijavio, pa šta bude... Samo se vjerojatno trebaju ti majlovi i čitat, a ne samo primat, pa onda valjda klikat neke linkove za potvrdu da su pročitane...
-
Ako je 10$ po mailu ni to nije teško.
-
Javi kako je i koliko dnevno dobivaš mailov sutra ili neki sljedeći dan.
-
sami sebi spamate mailbox, kojih 10$ po mailu to je čista prevara, pa ljudi više nebi radili....;)
-
A ti bi. Napraviš si novi mail na yahoo-u i pustiš neka ti šalju. Ti spamovi se barem plaćaju za razliku od drugih koje dobivam barem 1 dnevno.
-
Ja imam jedan cijeli acount za spamove i reklame i takve stvari... Bilo bi lijepo da to nije prevara, ali se uopće ne nadam ničemu. Probat ću javit kolko ih dnevno dobivam, iako dobivam i sad puno reklama, pa onda ne znam kako ću baš razlikovat...
-
Ja mislim da možeš vidjeti u profilu na njihovim stranicama
-
dark, a kak ti oni to plaćaju, kaj im ostaviš broj računa il kaj?
kad se bum prijavljivao da upišem tebe da si me doveo :dunno:
-
..."dark",poznaš li ikog ko se bavi tim,i da je dobio novce...ja vjerujem da je to čista prevara,ništa više..."gen",javi mi kad dobiješ ček pa ću onda vjerovati,ovako ne...
-
ma ni ja nevjerujem, al nemam šta izgubit (valjda?)...
-
...al imaš na dobitku PUUUUUUUUUUUUNO spamova,i sličnih gluposti...
-
A ionako mi na ovaj mail već dođe oko 80 spamova dnevno, pa mi niš ne mijenja...
-
Moraš upisati svoju adresu i kad zatražiš ti pošalju ček. Minimalan iznos čeka mora biti 50$. Ne poznajem nikoga tko se time bavi, ali mislim da je dobra stvar.
@Gen: Možeš dati broj svojega računa pa da zarađuješ kad će se drugi prijavljivati.
-
Hmm.... kako si opisao nije lose samo mise neda sad pravit novi mail mozda sutra pokusam a dotle vi sto ste se registrovali dajte malo vise informacija i ako je i ovo dovoljno
-
i ja se prijavio :) u skripcu sam snovcanicama, pa rekoh.... aj da i to probam
-
a kak ti od njih zatražiš ček?
-
dobijes mejl na kojem ti pise "hvala na uslugama, bog ce ti platiti"
-
mislim da je to nes sjebano jer jos nijedan mejl nisam dobio.
valjda moras surfat po tim sajtovima svim i ostavljat email adresu ma shit
-
-
-
Morali bi početi dolaziti, samo im možda treba vremena da te aktiviraju. Ti kod registracije dobivaš username i password i kad želiš ček moraš upisati to dvoje.