Dali ima neke razlike u mobitelu, ako ga kupim u mobisu ili vipu?
Printable View
Dali ima neke razlike u mobitelu, ako ga kupim u mobisu ili vipu?
e to me zanima, sta to znaci
To znači da češ imat ikone i teme od vodafona,kao i znak na mobitelu od vodafona.
a jeli se to moze kako maknuti
kako ne
pa flashanjem se sve vraca
moguće ga je debrandirati s promjenom product coda i NSU-a, al se gubi garancija.....ma to vec svi znaju
skuzio sam da ima da pise made in finland i da ima jos neki made by nokia . jeli ima koja razlika
ako ga kupim u vipu, na produljenje ugovora. dali ja mogu i njega staviti i druge kartice?
Pa, ako je zaključan onda ne. Ne znam da li se N95 već može otključavati.
znam da se bilo govorilo da se mobiteli preko 2000 kn ne kodiraju pa me to zanima. nebi ga ja kupovo pa otkljucavo jer onda gubim garanciju
Ja imam Nokiu N95 i uzela sam je na t-mobile jer su mi oni rekli da će moć ić na sve kartice...i posli idem ubacit vip karticu - NEĆE!!! Ja ostala puf...koji k.... je sad?! I onda se nisam tila tamo vraćat pa se svađat...sad mi je ža zbog toga!
E i idem u dućan za mobitele u jedan mi reću da nema teorije da se N95 odblokira na sve kartice,
dok u drugom su zvali mobis electronic i tu su im rekli da je moguće odblokirat je i da to dođe 400 kn i gubim garanciju na 2 god...eto tako da znaš...a ja svoju nokiu mislim odblokirat samo ne još,prvo ću pričekat malo jer sam je nedavno kupila,pa da odmah ne izgubim garanciju...
A i malo me strah da mi se ne obrišu neki programi koji su već bili na mobitelu prilikom kupnje...pitala sam oće li i oni sve nešt nesigurno odgovaraju...
heh ti u t-mobileu nemaju pojma a i dobro su te prevarili,koliko ja znam jedino u vipu nekodiraju skupe telefone...
Čekaj malo.
Na forumu je već bilo govora o tome da T-Mobile otključava svoje mobitele, ali samo ako su kupljeni kao slobodni, znači ako nisi uzimala pretplatu pa mob platila po nešto nižoj cijeni.
Druga stvar-otkodiranjem u Mobisu NE BI NIKAKO SMJELA izgubiti jamstvo jer je to legalno otključavanje mobitela s jedne mreže. Oni ne smiju prodavati priče da ćeš platiti 400 kuna da ostaneš bez garancije. Mislim, malo promisli-ima li to zdrave veze s mozgom?
Ako to i ispadne točno, daj molim te kaži na ovom forumu i kontaktiraj Udrugu za zaštitu potrošača.
Ma vjerojatno se našao neki "sveznadar" pa prosipa svoju teoriju jer mi nema smisla ovo. Platiš zaključan mob, dobiješ legalno kod za otključati, PLATIŠ to i ostaneš bez garancije. Kao da platiš autobusnu kartu da ne možeš ući u bus!
Sori, ali nešto mi ne štima!
Zanima me hocu li moci koristiti svoj Nokia n95 8gb koji je kupljen u Singaporeu,tj. hoce li mi ga netko moc otkljucati...ooprostite ako postavljam glupa pitanja,ali nisam bas upucen,tako da...
Hvala unaprijed.
Sad sam se sjetio da mozda nije ni zakljucan,zato sto nije on taj mobitel kupio u prodavaonici nekog teleoperatera,nego u normalnoj robnoj kuci specijaliziranoj za tehniku...
Hvala svejedno
A što se tiče N95 8GB u Vipu. Ja ga neki dan kupio. I nema Vodafone firmware, tj. nema nikakve Vodafone sličice, naljepnice, Vodafone portal i slično. Jedino nisam isprobavao stavljati kartice drugih operatera. Al po meni bi trebali raditi, jer Vip ne zaključava skupe mobitele. Bar prije nije.