Da vidimo tko ima najbržu nokiu 6600 :)
Benchmark možete skinuti ovdje
U rezultatu pišite sve rezultate jer ih ima više.
Printable View
Da vidimo tko ima najbržu nokiu 6600 :)
Benchmark možete skinuti ovdje
U rezultatu pišite sve rezultate jer ih ima više.
1. put kada sam pokrenuo jbenchmark rezultat mi je bio 2098 .. a drugi put kada sam ga pokrenuo bio mi je 2189... zato sto sam drugi put pogasio aplikacije koje su radile, bila mi je upaljena rally igra :)...
znaci za sada prvi rezultat je 2189 !!
ali ne mora to biti sam n6600 mogu i ostali smartphonesi !! so try it!
Dobro, ali napišite na kojem je mobitelu testirano jer sigurno ima razlika među modelima
pogledaj naslov
Iznad su napisali da svi koji imaju smartphone probaju i napišu koji je uređaj...
Na web stranici ili u programu??? Program nisam isprobavao jer nemam gdje, a stranicu nisam otvarao jer sam link našao na nekom forumu za simbian telefone i tamo je bila tema tko ima najbrži 6600 pa sam i ja otvorio takvu temu.
Ja sam to testiranje napravio na svom siemensu s55 i reza mu je: 750. Jeee!
Na mojem C60 bi valjda bila ispod 100.
Nokia 6600
reza 2214
oho ... dobar si :)
Nokia 6600
Rezultat: 2220
Ako želite takvu rezu podesite Zapisnik na vašem mob. na 1 dan.:cool:
Za sada:
1. microcrocop (2220)
2. cyberphere (2214)
3. kappa (2189)
Ajde ljudi, uključite se. Nema veze ako nisu brži od ovih. Možda nakon nekog vremena izračunam prosječan rezultat (kad ih bude barem 10)
Ma ta aplikacija ne valja. Ja sam namjerno pokrenuo 5 puta zaredom i rezultati su bili 2099, 2219, 2003, 2230, 2011 i čak sam jedanput dobio 1980.
To ne bih komentirao. Možda postoje promjene u telefonu kod testiranja. Osim toga, nitko ti ne brani da zatajiš slabije rezultate.
Znam ali nije to to. Ne mogu se u roku 5 min dobiti 5 različitih rezulatata
Ne mogu vjerovati da Sendo ima tako loš rezultat
http://www.jbenchmark.com/index.html?F=D&D=Sendo%20X
Lijepo ti testiraj i stavi prosječan ili najveći rezultat i to je to. Svi zadovoljni.
btw. ako sam dobro primjetio srušio si rekord!
Izašla je i verzija JBenchmark 2 ali samo za mobitele sa MIDP 2.0. Pa skinite i isprobajte
Kad smo već kod drugih mobitela, to bi mogli koristiti i u Mobilu kod testa telefona i krajnji rezultat napisati uz test telefona.
Za moj mobitel je rezultat 330 :D :D :D A ja sam mislio da je manje od 100.
btw. SX1 ima samo 1709 iako je najbolje rangirani Siemensov model
6600 ima službeno 2403, a sa JBenchmarkom 2,0 113!!! Najbolji Nokiin model je 7650 sa rezultatom 2524
Ja imam 82 u JBenchmarkom 2 ima 83
Reza na novom JBenchmarku2 mi je 84. a prvi put kada sam pokrenuo 82.
kada prvi put pokrenes onda je jedini pravi rezultat, ako neposredno nakon oga pokreces, onda dolazi do krivih rezultata. sendo x jos nije dovrsen, tako da je pitanje koji ce biti rez na kraju
STVARNO LOSH REZ !!! jako loshe... sporiji je od sx-a a to je onda jeko sporo= Citat =:
Poslao: cyberphere
Ne mogu vjerovati da Sendo ima tako loš rezultat
http://www.jbenchmark.com/index.html?F=D&D=Sendo%20X
i da moj rezultat na jbenchmarku2 iznosi 82 ...