Fiat Grande Punto - review i slike
Evo na zamolbu člana points odlučio sam napisati kratki review dotičnog automobila i nabaciti par slika istog. Možda ima još budućih kupaca, pa eto da saznaju dojmove iz prve ruke.
Evo prvo par slika (mogao sam ga i oprati prije ali šta je, tu je :D):
Dakle, kilometraža pokazuje nešto manje od 10000, a starost je nešto malo manje od godinu dana.
IZGLED i UNUTRAŠNJOST: naravno subjektivna kategorija, meni je odličan, pogotovo plava boja, a i alu-felge i maglenke malo dižu ukupnu ocjenu. Dug je 4,03 metra, međuosovinski razmak je nešto više od 2,5 metra, što dovoljno govori o prostranosti, na stražnjoj klupi se mogu udobno smjestiti ljudi visoki oko 185 cm.
MOTOR: 1,4 8v, 77 KS, benzinac, optimalan izbor za grad, solidno ide, kao i svaki pravi Fiatov benzinac voli više okretaje. Potrošnja oko 8 litara isključivo gradske vožnje.
OVJES: po meni idealna kombinacija između udobnosti i tvrdoće, dovoljno udoban za laganu vožnju, a i dovoljno krut za sportsku vožnju. Možda ipak malo više tvrd nego udoban, ali to je također od čovjeka do čovjeka.
Sve u svemu, zadovoljan sam, imao sam par sitnih problemčića, ali to je sve riješeno u kratkom roku. Ipak se radi o relativno svježem modelu pa su još bile prisutne "dječje bolesti".
Ako nekoga još nešto zanima, neka slobodno pita...