Zanimljiv telefončić. Imate li što za reći? :)
Printable View
Zanimljiv telefončić. Imate li što za reći? :)
hvala bogu da je i samsung odlučio ubacit gprs u neki mob!čitao sam test u moby-ju i nemaju nikakvih minusa kod njega.ekran je i na t100 bio odličan a na ovom je božanski!i dobra je stvar što su ubacili i javu.(mislim da java stvarno ima potencijala i da će postat jako popularna kad ljudi skuže što sve može pružit)i još nešto,cijena mu je za sada previsoka(6299,00kn u europatrejdu).tolko od mene:p
a preko oglasa cirka 4000 kunića
5000 u Techno mediji....
ma ja sam ovu cijenu izvuko iz novog mobya!europatrejd je kao zastupnik za samsung a ima tak visoku cijenu!brezveze:lol:
Kad nema MMS prokleti! A tako mi je simpa!
ma viš da samsung kasni s uvođenjem tih tehnologija!kao što rekoh,sad je tek uvalio gprs u svoj mob!al mms na takvom ekranu bi bio zakon!kad mu se već traže mane,fali mu i blutut!
A ni glasovno ni diktafon nema....samo odlični kolor ekran (ma neću ga kupiti)
e sad si i mene odgovorio od kupnje!:lol:
A mišljenja o S300?? Koliko sam vidio ono je fakat bolesno i isplativo (naravno samo ako ima MMS....)
e rista,ja za tog nisam ni čuo!isfuraj fotku ak možeš!kaj je to najnoviji model?kolko isplativo?pričaj brate!
Nemam slike, ali sam ga negdje vidio na netu...
Čovječe ima 2 displaya, unutarnji 65k boja, a vanjski 256 boja, koliko sam čuo ima sve bolesne funkcije i da neće biti prevelik... pokušat ću poslje naći sliku pa navratim....
Ma dok taj dođe na tržište proći će vlak! Ja hoću nešto SAD ili u roku mjesec dana!
Pa pogledajte Samsung > preview . . . vec sam davno stavio link za s300
Onda definitivno moraš uzeti GD87!! Čovječe pa mob je fakat ludnica! Ima isto boja kao i S100, ali ima i kameru i MMS i još mnoštvo funkcija.... kad mu padne cijena za nekih 200-300 eurića onda ga i ja uzimam :D :lol:= Citat =:
viki2win Ma dok taj dođe na tržište proći će vlak! Ja hoću nešto SAD ili u roku mjesec dana!
Sorry gik ja sam mislio da trazis sliku od S100, malo sam se zajebo, ali sam ti nabavio i S300= Citat =:
Poslao Gik : e rista,ja za tog nisam ni čuo!isfuraj fotku ak možeš!kaj je to najnoviji model?kolko isplativo?pričaj brate!
http://www.mobile-review.com/phonemo...image/s300.jpg
fala plejeru,al to je s100!nemaju valjda skroz isti dizajn?
da kad mu toliko padne cijena već će biti ...the old one= Citat =:
Poslao: ivan
Onda definitivno moraš uzeti GD87!! Čovječe pa mob je fakat ludnica! Ima isto boja kao i S100, ali ima i kameru i MMS i još mnoštvo funkcija.... kad mu padne cijena za nekih 200-300 eurića onda ga i ja uzimam :D :lol:
sad sam u totalnoj nedoumici
http://www.siemensinfo.de/Logos/s55a.../animals11.gif
mislim da će s55 IPAK biti moj izbor :afro:
moram te ispraviti ali jedan od prvih gprs modela na trzistu je bio upravo samsungov koji se pojavio prije vise od godinu dana i to je bio Q 100.....= Citat =:
Poslao: gIK
ma viš da samsung kasni s uvođenjem tih tehnologija!kao što rekoh,sad je tek uvalio gprs u svoj mob
tada konkurencija nije niti imala gprs, a ovakav ekran u boji je drugima tek u planu u iducoj godini....
cudno za nekog tko ima idol u kozervativnom siemesu koji tek kad sve provjeri lansira na trziste.....= Citat =:
Poslao: viki2win
Ma dok taj dođe na tržište proći će vlak! Ja hoću nešto SAD ili u roku mjesec dana!
mada moram priznati da sl 55 je zbilja van konkurencije jedini je problem sto se nece pojaviti barem 6 mjeseci (sudeci po dinamici)
Čuj viki pa neće ni s55 tako brzo.... ja već polako odustajem i sve mi se čini da ću ponovo na nokiu (točnije 7210...)... :rolleyes:
Samo ne 7210...bar ne još. Šta nisi čuo da su ga u engleskoj povukli sa tržišta radi silnih nedostataka u softu i problemima sa MMS-om. A s55 će definitivno prije od tog samsunga.
Da to sa 7210 sam čuo..... šteta...
Šta znaš, možda doleti još neki novi mob :/
A S55 je trebao doći u oglasnik još prije nekoliko tjedana, ne mogu vjerovati da ga još nema!!
u pravu si dred,al ja sam totalno zaboravio na taj mob!mislim,nije bio niš posebno!al zašto kad su svi počeli ugrađivati gprs u jeftinije mobove samsung nije?evo da n500 ima gprs ja bi ga odmah uzeo!ma kod samsunga je najbolji ekran,ostalo je solidno.
samsung je elektronicki div i za njihove ideje kad sto uvoditi sigurno postoji logicno objasnjenje...npr. a zasto bi uopce uvodio gprs u jeftinije modele kad primjena gprs jos uvijek nije visoko komercijalna niti donosi veliku dobit, a pogotovo, sto je i najvjerojatnije, sto ostaje pitanje koja je ciljana grupa za jeftine modele - zar bi ti kupci uopce i mogli koristiti uslugu koja je rezervirana za one koji mogu platiti...jel ti mislis da je gprs jeftin i koliko ga uopce koristis (a i mnogi drugi koji toliko pjevaju o naprednim funkcijama modela a koriste ih samo za porukice)....
a sto se tice q 100 opet se ne slazem jer model je bio poseban upravo po tome sto je imao gprs a drugi ne, i veliki display i tada male dimenzije i i i i i....mozda sad iz ove perspektive nije bio nista posebno, ali onda je itekako bio poseban...